{caption}
Webinar “Verbeteren met Qualiview”

Datum

Ondemand beschikbaar

Locatie


Van achter je eigen computer

Sprekers

Elles Baak

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Webinar “Verbeteren met Qualiview”

Haal je al het maximale voor jezelf en je cliënten uit het klantervaringsonderzoek?

Haal je al het maximale voor jezelf en je cliënten uit het klantervaringsonderzoek? In deze webinar leer je hoe je de kwaliteit van jouw zorg verder kunt verbeteren met behulp van de uitkomsten uit Qualiview. Dit past geheel binnen de huidige ontwikkeling dat ervaringsuitkomsten niet enkel noodzakelijk zijn voor transparantie naar zorgverzekeraars, maar juist voor jezelf om grip te houden en de zorg voor de individuele cliënt binnen je praktijk effectief te verbeteren.

Je leert hoe je de uitkomst op een voor je belangrijke indicator kunt meten, bijvoorbeeld in hoeverre jouw praktijk wordt aangeraden door je cliënten. Je leert ook hoe je hier een norm aan kunt verbinden en hoe je jouw scores kunt vergelijken. Vervolgens gaan we op zoek naar oorzaken waarom je op bepaalde scores jouw doel mogelijk niet heeft bereikt. Je krijgt tips voor het inzetten van verbeteracties en hoe je een nameting uitvoert om te achterhalen of je cliënten de maatregel als positief hebben ervaren. Als laatste komt het borgen van de verbetering aan bod, zodat de PDCA-cyclus helemaal rond is en je het bereikte resultaat behoudt.

Het doel is dat je aan het einde van de webinar / workshop in staat bent om samen met jouw team een top-3 verbeterpotentieel samen te stellen waarbij het dashboard je helpt om doelstellingen meetbaar en het effect van verbetermaatregelen inzichtelijk te maken. Wij hopen dat het jouw medewerkers zal stimuleren om klantervaringen daadwerkelijk te gebruiken om de kwaliteit van hun zorg te verbeteren. 

 

Programma + data

Voor de webinar 'Verbeteren met Qualiview' kun ondemand bekijken. Klik op de link en start direct de webinar. De webinar duurt 30 minutenen je kun je vragen stellen via de chat. Je volgt deze webinar eenvoudig van achter jouw eigen computer. 

We organiseren verschillende type webinars. Deze webinar 'Verbeteren met Qualiview' is gericht op de gevorderde gebruiker. Kijk voor alle trainingen en webinars in onze agenda. 

_______________________________________________________

KLIK HIER om je direct aan te melden.