{caption}
Webinar “Verbeteren met Qualiview”

Datum

14-11-2018
14:30 - 15:15

Locatie


Van achter uw eigen computer

Sprekers

Elles Baak

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Webinar “Verbeteren met Qualiview”

Haalt u al het maximale voor uzelf en uw patiënten uit het klantervaringsonderzoek?

Haalt u al het maximale voor uzelf en uw patiënten uit het klantervaringsonderzoek? In deze webinar leert u hoe u de kwaliteit van uw zorg verder kunt verbeteren met behulp van de uitkomsten uit Qualiview. Dit past geheel binnen de huidige ontwikkeling dat ervaringsuitkomsten niet enkel noodzakelijk zijn voor transparantie naar zorgverzekeraars, maar juist voor uzelf om grip te houden en de zorg voor de individuele patiënt binnen uw praktijk effectief te verbeteren.

U leert hoe u de uitkomst op een voor u belangrijke indicator kunt meten, bijvoorbeeld in hoeverre uw praktijk wordt aangeraden door uw patiënten. U leert ook hoe u hier een norm aan kunt verbinden en hoe u uw scores kunt vergelijken. Vervolgens gaan we op zoek naar oorzaken waarom u op bepaalde scores uw doel mogelijk niet heeft bereikt. U krijgt tips voor het inzetten van verbeteracties en hoe u een nameting uitvoert om te achterhalen of uw patiënten de maatregel als positief hebben ervaren. Als laatste komt het borgen van de verbetering aan bod, zodat de PDCA-cyclus helemaal rond is en u het bereikte resultaat behoudt.

Het doel is dat u aan het einde van de webinar / workshop in staat bent om samen met uw team een top-3 verbeterpotentieel samen te stellen waarbij het dashboard u helpt om doelstellingen meetbaar en het effect van verbetermaatregelen inzichtelijk te maken. Wij hopen dat het uw medewerkers zal stimuleren om klantervaringen daadwerkelijk te gebruiken om de kwaliteit van hun zorg te verbeteren. 

 

Programma + data

Voor de webinar 'Verbeteren met Qualiview' kunt u volgen op:

Woensdag 14 november 2018 van 14:30 tot 15:15

 

De webinar duurt 30 tot 45 minuten. Na afloop is er volop de gelegenheid om vragen te stellen. U volgt deze webinar eenvoudig van achter uw eigen computer. 

We organiseren verschillende type webinars. Deze webinar 'Verbeteren met Qualiview' is gericht op de gevorderde gebruiker. Kijk voor alle trainingen en webinars in onze agenda. 

 

________________________________________________________

Inschrijven webinar Verbeteren met Qualiview

Graag zou ik mij willen inschrijven voor de onderstaande webinar:

  •   
  •   

 
 

  •   

Bevestig hieronder uw inschrijving