{caption}

Certificaat

Sinds 2014 geeft Qualizorg, moederorganisatie van Qualiview, het certificaat 'Praktijk met Zorg' uit. Iedere praktijk die aangesloten is bij Qualiview en 10 of meer netto ingevulde vragenlijsten heeft verzameld, verdient een digitaal certificaat. Voor de zorgverleners die meer dan 100 netto ingevulde vragenlijsten verzamelen, versturen wij een gedrukt exemplaar.

Waarom doen we dit? Qualiview gelooft er in dat je samen moet werken om de zorg beter te maken. Daar hoort bij dat we elkaar af en toe stimuleren en steunen. En goede presentaties van onze klanten belonen wij graag om hen te stimuleren. Daarnaast zetten wij ons in voor transparantie in de zorg. En hoe kun je beter inzichtelijk maken welke praktijk goed scoort dan met een certificaat?

Hoe werkt het?

Iedere zorgverlener verzameld feedback van de patiënten op meerdere domeinen of thema's. Per zorgdiscipline verschilt het welke thema's uitgevraagd worden. Hieronder lees je meer uitleg over de thema's. Echter, naast de thema's wordt er ook een algemene beoordeling gevraagd. Dit is een rapportcijfer van 1 tot 10. De ervaringen worden op behandelaar / zorgverlener niveau uitgevraagd met uitzondering van apotheken. Voor apotheken vragen wij de vragenlijst op vestigingsniveau uit. Voor alle andere disciplines verzamelen we data op behandelaarniveau, waardoor we heel goed inzichtelijk kunnen maken hoe een behandelaar scoort en waar het verbeterpotentieel zit. Wanneer we alle data van alle behandelaars van een praktijk samenvoegen, krijgen we een praktijkgemiddelde. Deze gemiddeldes vergelijken we met de landelijke benchmark en zo ontstaat er een gemiddelde, een ondergrens en een bovengrens. De praktijken die gemiddeld of boven gemiddeld scoren, die krijgen het keurmerk "Praktijk met Zorg" van ons. 

Om waardevolle feedback van jouw patiënten te krijgen, en daarmee nog nauwkeuriger je prestaties met Qualiview te monitoren, raden wij je sterk aan om àl je klanten uit te nodigen om feedback te geven. Zo maken we samen de kwaliteit van zorg inzichtelijk. Wij hopen dat dit certificaat een mooie en zichtbare plek krijgt binnen je praktijk! Je mag in ieder geval trots zijn op het resultaat.

Uitleg thema's

Een uitgebreide toelichting op de thema's op het certificaat vind je op www.qualiview.nl/digitaalcertificaat. Wist je dat je de resultaten ook eenvoudig terug kunt vinden in je eigen online rapportagetool? Log in op rapportagetool.qualiview.nl en bekijk realtime jouw gegevens of bekijk de gegevens van afgelopen jaren. 

Nabestellen Keurmerk Raamsticker

Slechts een beperkt aantal praktijken in Nederland ontvangt, naast het certificaat, een extra keurmerk van ons: de Qualiview Keurmerk Raamsticker. Men ontvangt dit keurmerk als men voldoet aan door Qualizorg gestelde criteria. Wij adviseren onze zorgverleners om deze non-permanente sticker op het raam van de praktijk te plakken. Zo zien de cliënten dat de praktijk over een keurmerk beschikt.

Wil je extra exemplaren van de sticker nabestellen? Vul dan onderstaand formulier in om deze na te bestellen. De stickers worden per 5 stuks verzonden en de kosten zijn € 24,95 (per vijf) en € 30,- (voor 10).

Vul hieronder je contactgegevens in.

Vul hieronder het gewenste product en de aantallen in. Dit zijn de kosten exclusief BTW.

  •   
  •   
  •   

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •