{caption}

Probeer Qualiview uit met onze demo

Zelf aan de slag met de demo

Wanneer u start met Qualiview zijn resultaten van de ingevulde vragenlijsten continu online door u in te zien. Met de online rapportage kunt u de resultaten vergelijken, filteren en afzetten tegen branchegemiddelden (externe benchmark). Indien u ons eerst wilt uitproberen kunt u zelf met een demo-account de mogelijkheden van de online rapportagetool verkennen. Ga hiervoor naar rapportagetool.qualiview.nl. U hebt hiervoor de volgende gebruikersgegevens nodig:

Gebruikersnaam: DemoUser
Wachtwoord: DemoUser2016

Kies vervolgens voor de gewenste rapportagetool / discipline. U krijgt de keuze tussen NetwerkDemo en OrganisatieDemo. Kies voor NetwerkDemo voor een voorbeeld hoe u vanuit een keten inzicht krijgt in de resultaten van onderliggende praktijken. Kies voor OrganisatieDemo indien u een zelfstandige praktijk bent.

Instructievideo online rapportagetool

Bekijk onze instructievideo's met informatie over hoe de rapportagetool werkt en wat u er allemaal mee kunt doen. Stap voor stap worden alle mogelijkheden aan u uitgelegd.

Instructievideo patiënt

Qualizorg BV heeft in samenwerking met Stichting Miletus en Pharos een video ontwikkeld voor migranten en laaggeletterden. In de video wordt met behulp van animatie uitgelegd wat patiëntervaringsonderzoek van de patiënt vraagt en wat het oplevert.

Enthousiast geworden?

Meldt u zich dan direct aan en ga vandaag nog aan de slag met Qualiview.