{caption}

Qualiview voor ergotherapie


Inzicht in je zorgprestaties

Inzicht in je zorgprestaties

Als diëtist wil je het beste voor je patiënten. Patiëntervaringsonderzoek geeft je essentieel inzicht in je zorgkwaliteit. Dankzij de samenwerking tussen Evry en Qualiview is het uitvoeren van het patiëntervaringsonderzoek met Qualiview voor jou heel eenvoudig, snel en veilig.

Met enkele muisklikken nodig je je patiënten rechtstreeks vanuit Evry uit voor het online onderzoek. Na het zetten van een ‘vinkje’ in Evry wordt je patiënt automatisch bevraagd. Zo bespaar je kostbare tijd en administratieve rompslomp en kun je je blijven concentreren op jouw zorgverlening.

Hoe waardevol ben je voor je patiënt en hoe kun je nog meer van waarde zijn? Met Qualiview ga je hiermee aan de slag. Op innovatieve wijze stellen wij de patiënt centraal, door continu data te verzamelen, de geanalyseerde informatie inzichtelijk te maken en alle nodige ondersteuning te bieden voor jou en jouw cliënt.

Start ook met Qualiview! Profiteer nu van de gezamenlijke aanbieding van Evry en Qualiview en gebruik Qualiview al vanaf slechts € 7,08 per maand.

Direct aanmelden

 
Waarom gebruikmaken van Qualiview voor diëtetiek?

Waarom gebruikmaken van Qualiview voor diëtetiek?

Vanuit de diëtetiek is er een toenemende vraag naar meer transparantie en inzicht in kwaliteit. Patiëntervaringsonderszoek is hierbij onmisbaar. Het is voor jou enorm waardevol om te weten wat je patiënt belangrijk vindt, bij jou ervaart, hoe tevreden zij zijn en wat de zorg oplevert. Qualiview helpt je hierbij! Objectief en onafhankelijk. De waardevolle informatie is direct toe te passen voor het optimaliseren van je zorgverlening.

Inzicht in uw zorgprestaties

Samenwerking beroepsverenigingen en zorgverzekeraars

Qualiview werkt samen met belangrijke partijen binnen de diëtetiek en wordt geaccepteerd door alle zorgverzekeraars. De zorgverzekeraars hechten veel waarde aan het meten en inzichtelijk maken van de kwaliteit van zorg. Onder andere CZ heeft het meten van patiëntervaring opgenomen in de inkoopvoorwaarden voor 2018. Met Qualiview ben je dus goed op de toekomst voorbereid.

Wat levert Qualiview op

Wat levert Qualiview op

De resultaten van je onderzoek worden automatisch real-time verzameld. De waardevolle informatie is tot in detail, en op zorgverlenerniveau, eenvoudig terug te vinden in de online Qualiview rapportagetool. Het inzicht in het verbeterpotentieel is direct toe te passen voor het optimaliseren van je zorgverlening.

Qualiview is ook in te zetten voor je marketing, profilering, externe transparantie, benchmarking en eigen onderzoek. Het uitvoeren van een patiëntervaringsonderzoek levert tien punten op voor je Kwaliteitsregistratie (Kwaliteitscriteria 2015-2020). En met de Qualiview widget voldoe je aan de informatieplicht van de Wkkgz.


Zo werkt Qualiview

Hoe werkt Qualiview en wat kun je er allemaal mee doen voor verdere verbetering van de zorgverlening van je praktijk? Bekijk de video.

Geen administratieve rompslomp

Geen administratieve rompslomp

De resultaten uit de Qualiview rapportagetool zijn real-time inzichtelijk. Altijd en overal. Aanmelding is bovendien zeer eenvoudig en de belasting voor jou als diëtist is minimaal. Wij bieden een exclusieve koppeling aan voor gebruikers van Evry.

Geschikt voor diverse toepassingen

Geschikt voor diverse toepassingen

Om de kwaliteit van de zorg in jouw praktijk te verbeteren, heb je geen dure consultant nodig. Vertrouw op de feedback van jouw patiënten en op jouw eigen expertise. De heldere rapportages laten je in een oogopslag zien hoe jouw praktijk presteert ten opzichte van andere praktijken. Zo weet je op welke vlakken je kunt professionaliseren.

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Werken met Qualiview is zeer eenvoudig. Voor jou en voor de patiënt. Het invullen van de vragenlijst kost de patiënt slechts enkele minuten en geeft je vervolgens waardevolle inzichten. De privacy van de patiënt blijft gewaarborgd: deelname is anoniem. Het systeem is volledig doorontwikkeld en geautomatiseerd. Handmatige verwerking van de gegevens is verleden tijd.


In drie stappen aan de slag

  1.  

     

  2.  

     

  3.  

     


 

Start ook met Qualiview!

 

Profiteer nu van de gezamenlijke aanbieding van Evry en Qualiview en gebruik Qualiview al vanaf slechts € 7,08 per maand. Je meld je eenvoudig en al binnen 5 minuten aan.

 

Direct aanmelden