Waar kunnen we je mee helpen?

{caption}

FAQ Eindejaarsvideo complimenten

Terug naar overzicht klantenservice

 

Belangrijk

  • We sturen vanaf dinsdag 7 december 2021 de video naar onze klanten. Heb je op vrijdag 10 december 2021 nog niets ontvangen en wel in november je complimenten geselecteerd en verstuurd? Neem dan contact met ons op via complimenten@qualiview.nl;
  • Je kunt tot en met 31 januari 2022 je video downloaden;
  • De complimenten die zijn getoond in de video heb je gekregen in de periode 1 oktober 2020 t/m 10 oktober 2021;
  • Wanneer je organisatie meerdere PREM-onderzoeken uitzet via Qualiview, heb je mogelijk voor meerdere video’s complimenten geselecteerd. Je ontvangt per video een separate e-mail van ons;
  • We vinden het leuk als je #Qualiview gebruikt of @Qualizorg tagt als je je video op social media deelt.

 

Let op: We adviseren je om niet rechtsstreeks je persoonlijke landingspagina op social media te delen. Deze pagina staat tijdelijk online. Download dus altijd eerst de video op je device en upload deze vervolgens op je social media account(s).

 

Meestgestelde vragen

Hieronder vind je de meestgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, stuur dan gerust een e-mail naar complimenten@qualiview.nl.

Je kan vanaf 7 december t/m 30 december 2021 contact met ons opnemen via complimenten@qualiview.nl.

De video is heel leuk om te delen met jouw medewerkers, verwijzers of andere stakeholders en met je cliënten via bijvoorbeeld social media, je website, je nieuwsbrief en je narrowcasting. Dit geeft je positieve exposure voor je praktijk of apotheek.

Dit is afhankelijk van de mogelijkheden van je content management systeem van je website of tool voor je nieuwsbrieven. In veel gevallen is het nodig om de video eerst te uploaden op bijvoorbeeld Youtube of Vimeo. Heb je hierbij hulp nodig? Neem dan contact op met de beheerder van je website, nieuwsbrieven en/of social media accounts.

De video is bedoeld om rechtstreeks als video te uploaden. Deel dus niet je persoonlijke landingspagina. Deze is privé en staat tijdelijk online.

Om de video te downloaden klik je op je persoonlijke landingspagina op de button download. Hiermee zet je de video als bestand op je computer, tablet of smartphone. Ga vervolgens naar je social media account(s) om deze video te uploaden.

Volg vervolgens één van de volgende instructies:

LinkedIn | Facebook | Instagram | Youtube |

We hebben gemerkt dat de video niet langer mag duren dan 1 minuut als je een bedrijfsaccount hebt op Instagram. De video is (helaas) net iets langer.

Je kunt de video echter eenvoudig inkorten op Instragram. Kies in dit geval voor 'korte video' en klik op 'doorgaan'. Onderin kun je nu kiezen om de video in te korten. Je kunt kiezen om de video dan te starten bij 'we zijn blij met jullie' of te eindigen bij het frame 'hier doen we het voor'.

We horen van sommige klanten dat zij een melding krijgen over muziekrechten als zij de video plaatsen op Instagram. Wij weten ook niet precies waarom Instagram dit meldt. De muziek is rechtenvrij te gebruiken. We adviseren je in ieder geval niet om bezwaar aan te tekenen. We weten niet wat er gebeurt als je dit doet.

Hoewel de muziek rechtenvrij is, adviseren we je wel om het volgende toe te voegen aan je bericht.

Music: Happy Life by Fredji
https://soundcloud.com/fredjimusic
https://www.facebook.com/fredjimusic/
Promoted by: Travel Vlog Background Music
Video Link: https://youtu.be/U4NIZKthH_I

 

 

Wanneer je de video op LinkedIn deelt, dan laten zij standaard het begin van de video als afbeelding zien. Je kunt ervoor kiezen om dit beeld te vervangen door een andere miniatuurafbeelding die meer de aandacht trekt. Deze kun je hier downloaden.

Dit is afhankelijk van de mogelijkheden van je website of narrowcastingsysteem. Heb je hierbij hulp nodig? Neem dan contact op met de beheerder van je narrowcasting.

Heb je tussen 28 oktober en 7 november 2021 wel complimenten geselecteerd en tussen 7 en 9 december 2021 geen e-mail van ons ontvangen om je video te downloaden? Dan heb je mogelijk bij het selecteren van je complimenten niet op de button ‘versturen’ geklikt. Neem dan contact met ons op via complimenten@qualiview.nl.