{caption}

Flora Versloot, DBC-Prof: Qualiview Outcome Manager ontzettend gebruiksvriendelijk

Flora Versloot, eigenaar DBC Prof: “In 2019 werd ik door Qualizorg benaderd over de ontwikkeling van een nieuw ROM-portaal (Qualiview Outcome Manager) en of ik wilde deelnemen aan de gebruikersgroep. Hier heb ik hier met veel plezier aan meegewerkt. Qualizorg heeft in mijn ogen de ontwikkeling goed aangepakt. De open manier van ontwikkelen en in gesprek gaan met gebruikers heeft ervoor gezorgd dat er een goed, nieuw ROM-portaal is neergezet met alleen maar voordelen.

Niet alleen ziet Qualiview Outcome Manager er ‘lekker’ uit, het is ontzettend gebruiksvriendelijk. Het bevat geen overbodige informatie, heeft duidelijke verwijzingen, is rustig in kleurgebruik en typografie. Het nieuwe portaal nodigt absoluut uit om de uitkomsten van de vragenlijsten te bekijken.

Natuurlijk blijft de expertise van de zorgverlener bovenaan staan. Met grote stip. Maar het lijkt me voor een zorgverlener ook interessant om te zien wat een cliënt nou eigenlijk invult op het moment dat hij thuis is en niet in de behandelkamer. In die zin doet het portaal wat het belooft. Het geeft je inzicht over de cliënt waar je als zorgverlener anders misschien aan voorbij gaat. En die informatie is er makkelijk uit te halen.

Ik zou zeggen, neem een kijkje in het nieuwe portaal als het live is en laat je vooral verrassen!”