{caption}

Fysio Prestatie Monitor (FPM) is Qualiview

​Inmiddels maken bijna 8.500 zorgorganisaties en 45.000 zorgverleners gebruik van Qualiview. Qualizorg benadert meer dan 1 miljoen patiënten per jaar met CQi, PREM's, PROM’s en klantervaringmetingen. Dit doen we ondertussen voor bijna alle eerste- en tweedelijns zorgdisciplines.

Aanmelden als fysiotherapiepraktijk? Lees meer

Ontwikkeling

Om ons verder te ontwikkelen, gericht op de veranderende vraag, kiezen we er onder andere voor om vanuit één tool te gaan werken, ontwikkelen en innoveren. Alle prestatie monitoren van de verschillende disciplines zijn samengevoegd in Qualiview. Met de komst van Qualiview bundelen we alle krachten van de monitoren, maar maken we ook de stap naar multidisciplinair meten en vergelijken. De opkomst van gezondheidscentra, zorggroepen, netwerken en samenwerkingsverbanden zorgen voor vraag naar een integraal product dat multidisciplinair de patiëntervaring kan meten. Uiteindelijk gaan we naar een "patiëntvolgsysteem" waarbij we vooraf, tijdens en achteraf zowel de ervaring als de samenwerking tussen zorgverleners monitoren en optimaliseren. Echter, de eerste stap zetten we vandaag: Qualiview!

Aanmelden als nieuwe klant

Start eenvoudig met je eigen patientervaringsonderzoek. Meld je eenvoudig aan en nodig automatisch cliënten uit voor deelname aan het onderzoek. 

Daarom Qualiview voor fysiotherapeuten:

  • Met ruim 4.000 praktijken en 20.000 fysiotherapeuten die gebruik maken van de grootste benchmark is Qualiview marktleider
  • Volledig doorontwikkeld en geautomatiseerd systeem. Koppelingen met alle grote EPD- en declaratiesystemen
  • Realtime inzicht en verbeter- en stuurinformatie voor toepassingen als HRM, marketing, kwaliteitsmanagement en eigen onderzoek
  • Wij werken voor jou, jij bent onze opdrachtgever, je betaalt ons en bepaalt wat er met je data gebeurt.

Ja, ik meld me aan en profiteer direct van alle voordelen

Inloggen in je online rapportagetool?

Ben je al klant bij Qualiview en wil je graag inloggen in je Qualiview rapportagetool?

Klik hier voor je persoonlijke rapportagetool