{caption}

Fysio Prestatie Monitor (FPM) is Qualiview

​Inmiddels maken bijna 6.000 zorgorganisaties en 30.000 zorgverleners gebruik van één van de prestatie monitoren van Qualizorg B.V., zoals de Fysio Prestatie Monitor (FPM). Qualizorg benadert in totaal zo’n 1 miljoen patiënten per jaar met CQi, PROM’s en klantervaringmetingen. Dit doen we ondertussen voor bijna alle eerste- en tweedelijns zorgdisciplines.

Aanmelden als fysiotherapiepraktijk? Lees meer

Ontwikkeling

Om ons verder te ontwikkelen, gericht op de veranderende vraag, kiezen we er onder andere voor om vanuit één tool te gaan werken, ontwikkelen en innoveren. Vanaf nu heten alle prestatie monitoren daarom Qualiview. Met de komst van Qualiview bundelen we alle krachten van de monitoren, maar maken we ook de stap naar multidisciplinair meten en vergelijken. De opkomst van gezondheidscentra, zorggroepen, netwerken en samenwerkingsverbanden zorgen voor vraag naar een integraal product dat multidisciplinair de patiëntervaring kan meten. Uiteindelijk gaan we naar een "patiëntvolgsysteem" waarbij we vooraf, tijdens en achteraf zowel de ervaring als de samenwerking tussen zorgverleners monitoren en optimaliseren. Echter, de eerste stap zetten we vandaag: Qualiview!

Aanmelden als nieuwe klant

Start eenvoudig met uw eigen patientervaringsonderzoek. Meld u eenvoudig aan en nodig automatisch patienten uit voor deelname aan het onderzoek. 

Daarom Qualiview voor fysiotherapeuten:

  • Met ruim 4.000 praktijken en 20.000 fysiotherapeuten die gebruik maken van de grootste benchmark is Qualiview marktleider
  • Volledig doorontwikkeld en geautomatiseerd systeem. Koppelingen met alle grote EPD- en declaratiesystemen
  • Realtime inzicht en verbeter- en stuurinformatie voor toepassingen als HRM, marketing, kwaliteitsmanagement en eigen onderzoek
  • Wij werken voor u, u bent onze opdrachtgever, u betaalt ons en bepaalt wat er met uw data gebeurt.

Ja, ik meld me aan en profiteer direct van alle voordelen

Inloggen in uw rapportagetool?

Bent u al klant bij Qualiview en wilt u graag inloggen in uw rapportagetool?

Klik hier voor uw persoonlijke rapportagetool