{caption}

Huisarts Prestatie Monitor (HPM) wordt Qualiview

​Inmiddels maken bijna 8.500 zorgorganisaties en 45.000 zorgverleners gebruik van Qualiview. Qualizorg benadert meer dan 1 miljoen patiënten per jaar met CQi, PREM's, PROM’s en klantervaringmetingen. Dit doen we ondertussen voor bijna alle eerste- en tweedelijns zorgdisciplines.

Ontwikkeling

Om ons verder te ontwikkelen, gericht op de veranderende vraag, kiezen we er onder andere voor om vanuit één tool te gaan werken, ontwikkelen en innoveren. Alle prestatie monitoren van de verschillende disciplines zijn samengevoegd in Qualiview. Met de komst van Qualiview bundelen we alle krachten van de monitoren, maar maken we ook de stap naar multidisciplinair meten en vergelijken. De opkomst van gezondheidscentra, zorggroepen, netwerken en samenwerkingsverbanden zorgen voor vraag naar een integraal product dat multidisciplinair de patiëntervaring kan meten. Uiteindelijk gaan we naar een "patiëntvolgsysteem" waarbij we vooraf, tijdens en achteraf zowel de ervaring als de samenwerking tussen zorgverleners monitoren en optimaliseren. Echter, de eerste stap zetten we vandaag: Qualiview!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de samensmelting? Lees dan ons persbericht. Of ga direct door naar onze productinformatie voor huisartsen en zorggroepen. Wij zien je graag terug bij Qualiview.

Inloggen in je rapportagetool?

Ben je al klant bij Qualiview en wil je graag inloggen in je rapportagetool? Klik dan hier voor je persoonlijke rapportagetool >