Meld u nu aan en profiteer van de voordelen van Qualiview!

{caption}

Vergelijk Qualiview met andere aanbieders

Fysiotherapie

  • Realtime inzicht en verbeter- en stuurinformatie voor toepassingen als HRM, marketing, kwaliteitsmanagement en eigen onderzoek
  • Met ruim 4.000 fysiotherapiepraktijken en 20.000 fysiotherapeuten die gebruik maken van de grootste benchmark is Qualiview marktleider
  • Volledig doorontwikkeld en geautomatiseerd system. Koppeling met alle grote EPD- en declaratiesystemen
  • Wij werken voor u, u bent onze opdrachtgever, u betaalt ons en bepaalt wat er met uw data gebeurt. 
  • Voldoe aan de informatieplicht van de wet WKKGZ
 

 

Waarom Qualiview?

Qualiview is een zeer betrouwbare partner, specialist en marktleider in patiëntervaringsonderzoek. Daarbij bent u verzekerd van een partij met een zeer sterk privacy- en informatiebeveiligingsbeleid.

Bekijk onze voordelen ten opzichte van andere aanbieders:

 Product/kwaliteit/mogelijkheden 

 QDNA 

 Qualiview 

Uitleg

 Aantal medewerkers paramedie

2 10

Duidelijke focus, professioneel team staat voor u klaar

 Aantal klanten paramedie

10 5.500

Bewezen, ervaren en goede referenties.

 Koppeling FysioRoadmap

x  

 Qualiview Medewerkers App*

x

De Qualiview Medewerkers App zorgt ervoor dat uw medewerkers betrokken zijn bij het patiëntervaringsonderzoek en hier enthousiast mee aan de slag gaan. Met de App ontvangen zij persoonlijke complimenten en tips op hun smartphone. Het resultaat: betrokken medewerkers die zorgen voor meer uitgestuurde enquêtes, een hoger respons en meer aandacht voor klantbeleving en uw dienstverlening.

Qualiview widget voor uw website.

Kies uit 3 verschillende formaten!*

x

Op een eenvoudige wijze de resultaten uit uw patiëntervaringsonderzoek inzichtelijk maken. Dit kan door de Qualiview widget op uw eigen website te tonen. U voldoet met de widget ook aan de informatieplicht van de WKKGZ, waarvoor u patiënten via uw website moet informeren over de kwaliteit van uw praktijk. Dankzij de widget hoeft u dit niet steeds handmatig aan te passen.

Laat zien hoe goed u bent! Ook geschikt voor Narrowcasting (tv schermen in de wachtkamers).

 Aantal Koppelingen met alle belangrijke EPD's (kinderziekte vrij)

0 13

Door koppeling met een EPD bespaart de fysiotherapeut minimaal 5 minuten per patiënt voor het patiëntervaringsonderzoek. Bij 12 respondenten vertaalt zich dit in een aanzienlijke tijdsbesparing, waarin de therapeut twee extra zittingen kan houden.

 Kwartaalrapportages

x

De managementrapportages van Qualiview ontvangt u elk kwartaal. Deze zijn responsive, en dus ook geschikt om op uw smartphone te lezen. U blijft continu op de hoogte van hoe patiënten uw dienstverlening beoordelen. Zo kunt u op tijd reageren om de kwaliteit van zorg, HRM, marketing en eigen onderzoek nog beter te maken.

 Tweewekelijkse activiteitenmail repsonsive

x

Ook onze tweewekelijkse activiteitenmail is responsive, waardoor u deze eenvoudig op uw smartphone kunt lezen.

 Top 5 verbeterpotentieel

x

Qualiview geeft u praktische tips voor verbeterpunten die u kunt aanpakken in uw praktijk voor een nog betere dienstverlening.

 Meerdere disciplines koppelen

x

Uniek voor grotere praktijken: met Qualiview bedienen wij de gehele paramedische zorg. Vanaf Q1 2017 starten wij namelijk ook met diëtetiek en ergotherapie. Dit betekent dat wij alle paramedische disciplines kunnen aansluiten op één systeem. Dit geeft u overzicht, bespaart tijd en voorkomt dubbele uitvraag bij de patiënt. Daarom worden wij specifiek genoemd als voorkeursleverancier door o.a. Zilveren Kruis, NVH, VvOCM en NVLF.

 Totaaloplossing gezondheidscentrum

x

Uniek in Nederland: u meet eenvoudig, online en geautomatiseerd de samenwerking tussen diverse disciplines in uw gezondheidscentrum. Met Qualiview krijgt u real time stuur- en verbeterinformatie, op centrum, praktijk en behandelaar niveau. Voorkom dubbele bevraging van uw patiënt.

 U voldoet eenvoudig aan de informatieplicht van de WKKGZ

x

Maak op een eenvoudige wijze de resultaten uit uw patiëntervaringsonderzoek inzichtelijk voor (potentiële) patiënten. Dit kan door de Qualiview widget op uw eigen website te tonen. De widget toont uw algemene beoordeling, NPS en de scores op verschillende thema’s. U voldoet met de widget ook aan één van de eisen van WKKGZ waarbij u uw patiënten via uw website moet informeren over de kwaliteit van uw praktijk. 

 Gratis vragenlijst bibliotheek

U heeft de mogelijkheid om naar behoefte extra vragen aan het onderzoek toe te voegen.  

 Voorleesfunctie voor laaggeletterden

x

Voorleesfunctionaliteit voor laaggeletterden (10% van de bevolking boven de 18 jaar), inclusief kleuraanduiding van voorgelezen tekst, helpt hen bij het invullen van de vragenlijst. Dit verhoogt het respons onder deze doelgroep.  

 Online rapportagetool

Het online dashboard waar u data in informatie vertaalt en uw open feedback, complimenten tips en contact verzoeken van klanten treft 

 Uitgebreide filter en vergelijk functionaliteit

NB

Data uit verleden blijft bij ons beschikbaar en is op termijn te koppelen aan andere bronnen. 

 Schriftelijke surveys*

x

Mogelijkheid versturen papieren vragenlijsten tegen meerprijs voor bijvoorbeeld uw oudere doelgroep. 

 Centraal in praktijk invullen survey

Mogelijkheid om bijv. op een tablet de vragenlijst in te laten vullen door respondent in de wachtkamer. Hiermee verhoogt u de respons op uw vragenlijsten. 

 Datahistorie

x

Het online dashboard waar u data in informatie vertaalt en uw open feedback, complimenten tips en contact verzoeken van klanten treft 

 Rating & reviews in PREM

x

Reviews is voor u van veel waarde. Waarom wordt u wel of niet aanbevolen en wie wil er follow-up contact met uw praktijk.

 Rating & reviews in PREM

x

Reviews is voor u van veel waarde. Waarom wordt u wel of niet aanbevolen en wie wil er follow-up contact met uw praktijk.

 E-mailbouncers gerapporteerd

x

Houd uw e-mailbestand up-to-date, voor uzelf en uw marketing, en kom aan maximale respons voor uzelf en verzekeraars

 Zoekmachine optimalisatie Google*

x

Dankzij de exclusieve koppeling van Qualiview met de Google sterren zorgen wij ervoor dat u hoger in de zoekresultaten komt van Google. Zo wordt uw praktijk sneller gevonden door (nieuwe) patiënten.

 Samenwerking met vergelijkingssite Opiness.nl

x

Door onze koppeling zorgen wij ervoor dat uw patiëntenfeedback automatisch op dit bekende consumentenplatform wordt geplaatst. Dit betekent dat uw praktijk hier vindbaar is en de patiënt de nodige keuze- en kwaliteitsinformatie krijgt om voor uw praktijk te kiezen.

 Opiness zorgverlener Awards

x

Wij hebben een exclusieve samenwerking met de grootste keuze informatiesite voor dienstverleners; Opiness. Samen met Opiness introduceren we de Beste Zorgverlener Awards. In het eerste kwartaal van 2017 worden tijdens een groot event onder andere de beste fysiotherapeut, huidtherapeut en logopedist benoemd.

 Vergelijkingssites

x

Qualiview kan informatie doorleveren aan Praktijkindebuurt, Kiesvoorjezorg, etc. zodat u ook op deze websites gevonden wordt. 

 Samenwerking verzekeraars

x

Qualiview is preferred supplieer voor VGZ, CZ, Menzis en Zilveren Kruis. U bent ervan verzekerd dat uw gegevens uit Qualiview door hen worden geaccepteerd. 

 Samenwerking Keurmerk Fysiotherapie

Qualiview werkt samen met Keurmerk Fysiotherapie, kiest niet voor een beroepsvertegenwoordiger, maar hanteert een onafhankelijke rol. 

 Samenwerking KNGF en LDF

x

Qualiview werkt samen met KNGF, kiest niet voor een beroepsvertegenwoordiger, maar hanteert een onafhankelijke rol. 

 Datalevering via praktijkdashboard

x

Uniek. Gecombineerd met Fysiodashboard en praktijkscan, zodat u eenvoudig bij uw data kunt!. 

 Datalevering en toegang via ParaBench

x

Uw rapportage in ParaBench in verband met Zorg1 of voor uw eigen KPI's? Qualiview is onderdeel van ParaBench. 

 Data op Zorgkaart Nederland via ParaBench

x

Uniek. Qualiview levert voor u door aan Zorgkaart Nederland, zodat uw reviews ook daar compleet en met grote aantallen komen i.p.v 1 of 2 negatieve beoordelingen. 

 Datalevering terug naar EPD

x

 

 Uitvragen in apps als AfsprakenApp en Huiswerkoefeningen

x

Laat de respondent invullen waar en wanneer hij wil en motiveer ze door functionaliteiten te combineren

 Grootte

     

Volume op de Fysiotherapie markt

< 50

4.000 praktijken en 20.000 therapeuten

Meer dan 4.000 fysiotherapie praktijken en 20.000 therapeuten maken gebruik van de diensten van Qualiview. Ook verzorgen wij de levering aan management dashboards zoals Parabench en FysioRoadmap, zodat u eenvoudig informatie binnen uw beroepsgroep kunt vergelijken.

 Grootste benchmark

x

Grootste benchmark, ruim 20.000 therapeuten, zo kunt u objectief vergelijken met de meeste fysiotherapiepraktijken op medewerker-, praktijk-, regionaal en landelijk niveau. 

 Publieke klantervaringen over organisatie

1 75+

Grootste benchmark, ruim 20.000 therapeuten, zo kunt u objectief vergelijken met de meeste fysiotherapiepraktijken op medewerker-, praktijk-, regionaal en landelijk niveau. 

 PREM Fysiotherapie

De nieuwe korte vragenlijst, mogelijk gemaakt door inspanning Qualiview voor u!  

 CQI Fysiotherapie

x

Uw CQI data blijft behouden als u bij Qualiview overstapt op de nieuwe PREM-vragenlijst  

 Servicegraad, supportteam, trainingen en webinars 

     

 Voordeelafspraken met alle grote netwerken

x

Meerjarige overeenkomsten met de belangrijkste netwerken (FysioTopics, HGN, Fydee, Fys'optima, Fynon, Fynez, Fydee, Haaglanden)

 Webinars

x

Webinars ontwikkeld op verschillende niveaus, ook voor medewerkers, die eenvoudig achter uw eigen pc gevolgd kunnen worden. Zo bent u snel op de hoogte van de functionaliteiten van Qualiview en hoe u de inzichten kunt inzetten voor uw praktijk.

 Certificaten

x

Jaarlijks reikt Qualiview het certificaat 'Praktijk met zorg' uit. Het Qualiview certificaat is een compliment voor de praktijk dat u met trots kunt tonen aan uw patiënten. Bij minimaal 10 ingevulde vragenlijsten ontvangt u de digitale versie, vanaf 10 krijgt u een geprint exemplaar.  

 Geaccrediteerde workshops/trainingen (KNGF en Keurmerk Fysiotherapie)

x

Qualiview biedt u samen met verschillende partners workshops en trainingen op gebied van klantervaring die door KNGF en Keurmerk Fysiotherapie worden geaccrediteerd. 

 Instructievideo's

x

De instructievideo’s geven u alle informatie over onze rapportagetool en bieden handige tips. Zo bent u snel op de hoogte van de functionaliteiten van Qualiview en hoe u de inzichten kunt inzetten voor uw praktijk.

 Netwerk- en hotelsessies

x

We helpen u graag verder met marketing vanuit klantperspectief en helpen u bij uw profilering en instroom

 Respondenten support

 

Respondenten kunnen ons bellen als ze vragen hebben over de vragenlijsten. Zo hoeft u hier geen tijd aan te besteden.

 Praktijk support

x

Qualiview: telefonisch en per e-mail bereikbaar, persoonlijk zonder limiet.

 Ondersteuning

x

We bieden posters, flyers en filmpjes die u kunt gebruiken om het patiëntervaringsonderzoek bij uw patiënten onder de aandacht te brengen. Dit verhoogt de bereidheid om mee te werken aan het onderzoek, zodat u een hoger respons krijgt. 

 Veiligheid

     

 Beheer eigen IT

x

Qualiview heeft IT in eigen beheer en besteedt geen werk uit aan een toolbouwer waarvan de databeheer voor u onbekend is. Uw data wordt dus niet misbruikt en komt niet op straat te liggen.

 ISO 27001

x

Qualiview is ISO 27001 gecertificeerd. Deze internationale norm van informatiebeveiliging is voor u en uw patiënten van essentieel belang. Zorgverzekeraars hechten hier daarom veel waarde aan. U bent immers zelf verantwoordelijk voor de data en zelf aansprakelijk volgens de wet datalekken. Wij borgen uw dataveiligheid en voorkomen daarmee boetes en reputatieschade voor u.

 NEN 7510

x

NEN 7510 is de nationale norm van informatiebeveiliging, zodat u ervan verzekerd bent dat uw data goed beveiligd is en datalekken worden voorkomen.

 Hackerstesten

x

Uniek: 30.000 Euro per jaar in security penetratie testen, in verband met wet datalekken ketengarantie zorgverleners. 

 ISO 9001

Internationale norm voor kwaliteit van de interne organisatie van Qualiview. 

 Geaccepteerd door verzekeraars

NB

Qualiview is preferred partner van zorgverzekeraars, VGZ, CZ, Menzis, Zilveren Kruis. Benoemd. Erkend. Getoetst

 Data oplevering aan derden inbegrepen

NB

Preferred partner van zorgverzekeraars, VGZ, CZ, Menzis, Zilveren Kruis. Benoemd. Erkend. Getoetst

 Koppelingen EPD's

     

 Curasoft

x  

 G2 De Heer

x  

 Fastguide

x  

 Fysiologic

x  

 Fysiomanager

x  

 FysioRoadmap

x  

 InCura

x  

 InEpd

x  

 Intramed

x  

 James

x  

 Medikad

x  

 Winmens/Fairware

x  

 Spotonmedics

x  

 Evry

x  

 Abakus

x  

 E-Devop

x x  

 Ysis

x x  

 Prosoftware

x  

* Informeer naar de mogelijkheden

 

 

 Visie Qualiview

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ontdek Qualiview voor Fysiotherapie nu extra voordelig!

Qualiview is preferred supplier van Keurmerk Fysiotherapie. Voor leden van Keurmerk Fysiotherapie hebben wij een interessanta aanbieding als u nu overstapt naar Qualiview. 

 

Bekijk de aanbieding en meld u aan

Bekijk de aanbieding