Meld u nu aan en profiteer van de voordelen van Qualiview!

{caption}

Informatie - Qualiview voor oefentherapie

Oefentherapie

“De online rapportagetool voor oefentherapie geeft direct input voor beleid”

  • Realtime inzicht en verbeter- en stuurinformatie voor toepassingen als HRM, marketing, kwaliteitsmanagement en eigen onderzoek
  • Met ruim 1.000 oefentherapeuten die gebruik maken van de grootste benchmark is Qualiview marktleider
  • Onze informatiebeveiliging is NEN7510 en ISO-27001 gecertificeerd
  • Voldoe aan de informatieplicht van de wet WKKGZ
  • Onze professionele helpdesk zit 5 dagen per week voor u, en uw patiënt, klaar. Onze tools zijn gebruiksvriendelijk en geavanceerd, Qualiview ontzorgt u
 

Waarom Qualiview? Bekijk onze voordelen ten opzichte van andere aanbieders:

 Product/kwaliteit/mogelijkheden 

 Mediquest 

 Qualiview 

Uitleg

 Management (kwartaal) rapportages

x  

 Qualiview Medewerkers App

x

De Qualiview Medewerkers App zorgt ervoor dat uw medewerkers betrokken zijn bij het patiëntervaringsonderzoek en hier enthousiast mee aan de slag gaan. Met de App ontvangen zij persoonlijke complimenten en tips op hun smartphone. Het resultaat: betrokken medewerkers die zorgen voor meer uitgestuurde enquêtes, een hoger respons en meer aandacht voor klantbeleving en uw dienstverlening.

Qualiview widget voor uw website.

Kies uit 3 verschillende formaten!

x

Op een eenvoudige wijze de resultaten uit uw patiëntervaringsonderzoek inzichtelijk maken. Dit kan door de Qualiview widget op uw eigen website te tonen. U voldoet met de widget ook aan de informatieplicht van de WKKGZ, waarvoor u patiënten via uw website moet informeren over de kwaliteit van uw praktijk. Dankzij de widget hoeft u dit niet steeds handmatig aan te passen.

Laat zien hoe goed u bent! Ook geschikt voor Narrowcasting (tv schermen in de wachtkamers).

 Koppelingen met alle belangrijke EPD's

Door koppeling met een EPD bespaart de oefentherapeut  minimaal 5 minuten per patiënt voor het patiëntervaringsonderzoek. Bij 12 respondenten vertaalt zich dit in een aanzienlijke tijdsbesparing, waarin de therapeut twee extra zittingen kan houden.

 Kwartaalrapportages

x

De managementrapportages van Qualiview ontvangt u elk kwartaal. Deze zijn responsive, en dus ook geschikt om op uw smartphone te lezen. U blijft continu op de hoogte van hoe patiënten uw dienstverlening beoordelen. Zo kunt u op tijd reageren om de kwaliteit van zorg, HRM, marketing en eigen onderzoek nog beter te maken.

 Tweewekelijkse activiteitenmail repsonsive

x

Ook onze tweewekelijkse activiteitenmail is responsive, waardoor u deze eenvoudig op uw smartphone kunt lezen.

 Top 5 verbeterpotentieel

x

Qualiview geeft u praktische tips voor verbeterpunten die u kunt aanpakken in uw praktijk voor een nog betere dienstverlening.

 Meerdere disciplines

x

Uniek voor grotere praktijken: met Qualiview bedienen wij de gehele paramedische zorg. Vanaf Q1 2017 starten wij namelijk ook met diëtetiek en ergotherapie. Dit betekent dat wij alle paramedische disciplines kunnen aansluiten op één systeem. Dit geeft u overzicht, bespaart tijd en voorkomt dubbele uitvraag bij de patiënt. Daarom worden wij specifiek genoemd als voorkeursleverancier door o.a. Zilveren Kruis, NVH, VvOCM en NVLF.

 Totaaloplossing gezondheidscentrum

x

Uniek in Nederland: u meet eenvoudig, online en geautomatiseerd de samenwerking tussen diverse disciplines in uw gezondheidscentrum. Met Qualiview krijgt u real time stuur- en verbeterinformatie, op centrum, praktijk en behandelaar niveau. Voorkom dubbele bevraging van uw patiënt.

 Partner Landelijke Database Oefentherapie VvOCM

x Zie qualiview.nl/nieuws/start-pilot-landelijke-database-oefentherapie voor meer informatie.

 U voldoet eenvoudig aan de informatieplicht van de WKKGZ

x

Maak op een eenvoudige wijze de resultaten uit uw patiëntervaringsonderzoek inzichtelijk voor (potentiële) patiënten. Dit kan door de Qualiview widget op uw eigen website te tonen. De widget toont uw algemene beoordeling, NPS en de scores op verschillende thema’s. U voldoet met de widget ook aan één van de eisen van WKKGZ waarbij u uw patiënten via uw website moet informeren over de kwaliteit van uw praktijk. 

 Gratis vragenlijst bibliotheek

x

U heeft de mogelijkheid om naar behoefte extra vragen aan het onderzoek toe te voegen.  

 Voorleesfunctie voor laaggeletterden

x

Voorleesfunctionaliteit voor laaggeletterden (10% van de bevolking boven de 18 jaar), inclusief kleuraanduiding van voorgelezen tekst, helpt hen bij het invullen van de vragenlijst. Dit verhoogt het respons onder deze doelgroep.  

 Centraal in praktijk invullen survey

x

Mogelijkheid om bijv. op een tablet de vragenlijst in te laten vullen door respondent in de wachtkamer. Hiermee verhoogt u de respons op uw vragenlijsten. 

 Meerdere meetmomenten

x

Vanaf 2017 bieden we de mogelijkheid om op meerdere momenten vragenlijsten te versturen.

 Jarenlange ervaring

Met meer dan 6 jaar ervaring op het gebied van continue patiëntervaringsonderzoek is Qualiview vrij van kinderziektes. Dit betekent dat u zonder problemen aan de slag kunt.

 Zoekmachine optimalisatie Google

x

Dankzij de exclusieve koppeling van Qualiview met de Google sterren zorgen wij ervoor dat u hoger in de zoekresultaten komt van Google. Zo wordt uw praktijk sneller gevonden door (nieuwe) patiënten.

 Samenwerking met vergelijkingssite Opiness.nl

x

Door onze koppeling zorgen wij ervoor dat uw patiëntenfeedback automatisch op dit bekende consumentenplatform wordt geplaatst. Dit betekent dat uw praktijk hier vindbaar is en de patiënt de nodige keuze- en kwaliteitsinformatie krijgt om voor uw praktijk te kiezen.

 Opiness zorgverlener Awards

x

Wij hebben een exclusieve samenwerking met de grootste keuze informatiesite voor dienstverleners; Opiness. Samen met Opiness introduceren we de Beste Zorgverlener Awards. In het eerste kwartaal van 2017 worden tijdens een groot event onder andere de beste fysiotherapeut, huidtherapeut en logopedist benoemd.

 Vergelijkingssites

x

Qualiview kan informatie doorleveren aan bijv. Opiness, Praktijkindebuurt, Kiesvoorjezorg, etc. zodat u ook op deze websites gevonden wordt. 

 Samenwerking stakeholders

Qualiview is preferred supplieer voor VGZ, CZ, Menzis en Zilveren Kruis. U bent ervan verzekerd dat uw gegevens uit Qualiview door hen worden geaccepteerd. 

 Grootte

     

 Groot op de Oefentherapie markt

300 therapeuten

864 praktijken en 1200 therapeuten

Meer dan 864 oefentherapiepraktijken maken gebruik van de diensten van Qualiview. Maak deel uit van de grootste benchmark!

 Grootste benchmark

x

Grootste benchmark, ruim 1200 therapeuten, zo kunt u objectief  vergelijken met de meeste Oefentherapie praktijken op medewerker-, praktijk-, regionaal en landelijk niveau. 

 Servicegraad, supportteam, trainingen en webinars 

     

 All-in support

 

Geen lange wachttijden. Altijd iemand aan de lijn. Snel antwoord op uw probleem of vraag, ook voor respondenten. 

 Webinars

Webinars ontwikkeld op verschillende niveaus, ook voor medewerkers, die eenvoudig achter uw eigen pc gevolgd kunnen worden. Qualiview werkt hiervoor samen met VVOCM. Zo bent u snel op de hoogte van de functionaliteiten van Qualiview en hoe u de inzichten kunt inzetten voor uw praktijk.

 Certificaten

Jaarlijks reikt Qualiview het certificaat 'Praktijk met zorg' uit. Het Qualiview certificaat is een compliment voor de praktijk dat u met trots kunt tonen aan uw patiënten. Bij minimaal 10 ingevulde vragenlijsten ontvangt u de digitale versie, vanaf 10 krijgt u een geprint exemplaar.  

 Instructievideo's

x

De instructievideo’s geven u alle informatie over onze rapportagetool en bieden handige tips. Zo bent u snel op de hoogte van de functionaliteiten van Qualiview en hoe u de inzichten kunt inzetten voor uw praktijk.

 Respondenten support

x

Respondenten kunnen ons bellen als ze vragen hebben over de vragenlijsten. Zo hoeft u hier geen tijd aan te besteden.

 Ondersteuning

x

We bieden posters, flyers en filmpjes die u kunt gebruiken om het patiëntervaringsonderzoek bij uw patiënten onder de aandacht te brengen. Dit verhoogt de bereidheid om mee te werken aan het onderzoek, zodat u een hoger respons krijgt. 

 Veiligheid

     

 Beheer eigen IT

x

Qualiview heeft IT in eigen beheer en besteedt geen werk uit aan een toolbouwer waarvan de databeheer voor u onbekend is. Uw data wordt dus niet misbruikt en komt niet op straat te liggen.

 ISO 27001

Qualiview is ISO 27001 gecertificeerd. Deze internationale norm van informatiebeveiliging is voor u en uw patiënten van essentieel belang. Zorgverzekeraars hechten hier daarom veel waarde aan. U bent immers zelf verantwoordelijk voor de data en zelf aansprakelijk volgens de wet datalekken. Wij borgen uw dataveiligheid en voorkomen daarmee boetes en reputatieschade voor u.

 NEN 7510

NEN 7510 is de nationale norm van informatiebeveiliging, zodat u ervan verzekerd bent dat uw data goed beveiligd is en datalekken worden voorkomen.

 Hackerstesten

x

Uniek: 30.000 euro per jaar in security penetratie testen, in verband met wet datalekken ketengarantie zorgverleners. 

 ISO 9001

Internationale norm voor kwaliteit van de interne organisatie van Qualiview. 

 Geaccepteerd door verzekeraars

Preferred partner van zorgverzekeraars, VGZ, CZ, Menzis, Zilveren Kruis. Benoemd. Erkend. Getoetst

 Overeenkomst grote netwerken

x

Direct besparen, met de collectieve korting voor leden van TOP Oefentherapie

 Koppelingen EPD's

     

 Curasoft

 

 G2 De Heer

 

 Fastguide

 

 Fysiologic

 

 Fysiomanager

 

 FysioRoadmap

 

 InCura

 

 InEpd

 

 Intramed

 

 James

x  

 Medikad

 

 Winmens/Fairware

 

 Spotonmedics

 

 Evry

 

 Abakus

 

 E-Devop

x  

 Ysis

x  

 Prosoftware

 

 

 

 Visie Qualiview

Qualiview is het meest gebruiksvriendelijke en geavanceerde online platform voor zorgverleners dat geautomatiseerd data verzamelt en realtime rapporteert. Met Qualiview zet u uw patiënt centraal en meet u als zorgverlener de ervaring van uw klanten om zo stuur- en verbeterinformatie voor uzelf, uw praktijk en uw medewerkers te krijgen. U kunt deze informatie inzetten voor diverse gebruikersdoelen zoals HRM, marketing en eigen onderzoek, maar belangrijker is dat wij samen met u werken aan betere zorg.

 

 

 

 

 

 


 

 

Qualiview is branchewinnaar Zorg&ICT

Rutger van Zuidam, directeur van Qualiview, legt uit waarom.

Sabine Uitslag, voorzitter van de NVH en oud-Tweede Kamerlid, vertelt waarom patiëntervaringsonderzoek zo belangrijk is voor de beroepsgroep.