{caption}

Investering voor diëtisten

Klantervaringsonderzoek bij Qualiview levert je door automatisering veel tijdswinst op ten opzichte van alternatieve aanbieders. Met deze tijdswinst kun je je investering binnen twee behandelingen terugverdienen. Bij Qualiview voer je klantervaringsonderzoek uit, inclusief alle voordelen

 

Qualiview pakketten

Pakket: Qualiview basis

Zijn de cliënten in je praktijk tevreden over de behandelingen, de diëtisten en het resultaat? Met het Qualiview basispakket meet je eenvoudig en het hele jaar door hoe je klanten je dienstverlening waarderen. De resultaten zijn 24 uur per dag realtime en online te bekijken in de online Qualiview rapportagetool. 

 

Pakket: Qualiview kwaliteit MEEST GEKOZEN

Maak het jezelf nog gemakkelijker. Het pakket Qualiview kwaliteit bestaat uit het Qualiview basisproduct met handige extra's. Je wordt begeleid om het maximale uit Qualiview te halen.

  • Maak een vliegende start door het volgen van onze informatieve webinars. Je leert gemakkelijk en snel hoe Qualiview werkt, de data te analyseren en interpreteren, en hoe je de kwaliteit van je zorg verder kunt verbeteren met behulp van de uitkomsten.
  • Je ontvangt elke twee weken een activiteitenmail met de laatste waarderingen en feedback en elk kwartaal een volledig management rapportage. Deze informatie kun je inzetten voor verdere verbetering van je praktijk, marketing en HR. 
  • De Qualiview Medewerkers App zorgt ervoor dat je zorgverleners betrokken zijn bij het patiëntervaringsonderzoek en hier enthousiast mee aan de slag gaan. In de webinar 'Qualiview voor medewerkers' krijgen je medewerkers inzicht in de vragenlijst en hoe ze dit in kunnen zetten voor een optimale klantervaring. Daarnaast krijgen ze uitleg over de Qualiview Medewerkers App. 
  • De informatieve Qualiview widget plaats je eenvoudig op je website om je (potentiële) patiënten te informeren over je resultaten. Mede door het plaatsen van de widget voldoe je eenvoudig aan je informatieplicht binnen de Wkkgz.  

 

Pakket: Qualiview kwaliteit en marketing 

Je praktijk nog beter profileren bij je (potentiële) cliënten? Kies dan voor het pakket 'Qualiview kwaliteit en marketing'. Dankzij de exclusieve koppeling van Qualiview met de Google sterren zorgen wij ervoor dat je hoger in de zoekresultaten komt van Google en er sterren/reviews bij je zoek- en advertentieresultaten worden getoond. Zo wordt je praktijk sneller gevonden door (nieuwe) patiënten. Je krijgt ook een gratis promotiepakket met poster en flyers om je cliënten te informeren over het onderzoek en zo het respons op je vragenlijst te verhogen.

 

Aanbieding - reageer voor 30 april 2019 

Aanbieding voor 2 jarige overeenkomsten - t/m 31-12-2020

  • 100% korting op je praktijkbijdrage. Van € 113,95 voor € 0,- per jaar
  • 15% korting op de zorgverlener-licentie(s). Van € 129,- voor € 109,65 per zorgverlener per jaar
  • Extra bijdrage Pakket Qualiview Kwaliteit t.w.v. € 199,- gratis in 2019

 


Aanbieding voor 3 jarige overeenkomsten - t/m 31-12-2021

  • 100% korting op je praktijkbijdrage. Van € 113,95 voor € 0,- per jaar
  • 25% korting op de zorgverlener-licentie(s). Van € 129,- voor € 96,75 per zorgverlener per jaar
  • Extra bijdrage Pakket Qualiview Kwaliteit t.w.v. € 199,- gratis in 2019

 

 

 
Basis
Kwaliteit
(meest gekozen)
Kwaliteit en marketing
Uitleg
Praktijkbijdrage pakket € 113,95 p/jaar € 113,95 p/jaar € 113,95 p/jaar  
Licentie per zorgverlener € 129,00 p/jaar € 129,00 p/jaar € 129,00 p/jaar  
Extra bijdrage   € 199,00 p/jaar € 419,00 p/jaar  
Aanbieding: 2-jarige overeenkomst gebruikers overige softwarepakketten

50% korting op praktijk-bijdrage per jaar

15% korting op licentie van zorgverlener per jaar
 

100% korting op praktijk-bijdrage per jaar

15% korting op licentie van zorgverlener per jaar

Extra bijdrage van €199,- voor €169,- per jaar

100% korting op praktijk-bijdrage per jaar

15% korting op licentie van zorgverlener per jaar

Extra bijdrage van €419,- voor €389,- per jaar

 
Aanbieding: 3-jarige overeenkomst gebruikers overige softwarepakketten

100% korting op praktijk-bijdrage per jaar

25% korting op licentie van zorgverlener per jaar
 

 

100% korting op praktijk-bijdrage per jaar

25% korting op licentie van zorgverlener per jaar

Extra bijdrage van €199,- voor €149,- per jaar

100% korting op praktijk-bijdrage per jaar

25% korting op licentie van zorgverlener per jaar

Extra bijdrage van €419,- voor €369,- per jaar

 
Standaard product        
Online Qualiview rapportagetool Het online dashboard waar je data in informatie is vertaald en je open feedback, complimenten tips en contact verzoeken van klanten kunt zien
Functionaliteiten beschrijven (zorgverlenersniveau, filteren, etc.)  
Vragenlijst KEO diëtetiek incl. reminders Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt  
Responsive vragenlijst met voorleesfunctionaliteit De voorleesfunctionaliteit voor laaggeletterden (10% van de bevolking boven de 18 jaar), met kleuraanduiding van de voorgelezen tekst, helpt bij het invullen van de vragenlijst. Dit verhoogt de respons onder deze doelgroep.  
Contactfunctie patiënt in Qualiview Je ziet wie er follow-up contact met je praktijk wil.
Reviewvragen in vragenlijst Reviews zijn voor je van veel waarde. Je ziet waarom je wel of niet wordt aanbevolen.  
Module Support        
Respondentensupport Respondenten kunnen ons bellen als ze vragen hebben over de vragenlijsten. Zo hoef je hier geen tijd aan te besteden.
Praktijksupport Fair use Onbeperkt Onbeperkt Voor vragen kun je persoonlijk contact opnemen met onze supportafdeling. Dit kan telefonisch en per e-mail.
Module HRM        
Qualiview Medewerkers App t.w.v. € 12,00 p/j per zorgverlener)   De Qualiview Medewerkers App zorgt ervoor dat je zorgverleners betrokken zijn bij het klantervaringsonderzoek en hier enthousiast mee aan de slag gaan. Met de App ontvangen zij persoonlijke complimenten en tips op hun smartphone. Het resultaat: betrokken zorgverleners die zorgen voor meer uitgestuurde enquêtes, een hogere respons en meer aandacht voor klantbeleving en je dienstverlening.
Qualiview webinar voor medewerkers (gratis t.w.v. € 40,00)   De webinar "Qualiview voor medewerkers" hebben wij speciaal ontwikkeld voor zorgverleners. Je medewerkers krijgen inzicht in de vragenlijst. Hierbij worden er praktische tips gegeven hoe de vragen in te zetten voor een optimale klantervaring. Daarnaast vertellen wij over de Qualiview Medewerkers App waarmee je zorgverleners op een leuke manier inzicht krijgen in de persoonlijke resultaten.
Module Wkkgz        
Qualiview website widget (1x) (gratis t.w.v. € 26,50 p/j)   Je maakt met de Qualiview widget op een eenvoudige wijze de resultaten uit je klantervaringsonderzoek inzichtelijk op je website. Je voldoet met de widget ook aan de informatieplicht van de Wkkgz, waarvoor je cliënten via je website moet informeren over de kwaliteit van je praktijk. Dankzij de widget hoef je dit niet steeds handmatig aan te passen.
Laat zien hoe goed je bent! Ook geschikt voor Narrowcasting (tv schermen in de wachtkamers).
Module Management        
Managementrapportages   De managementrapportage van Qualiview ontvang je elk kwartaal. Deze zijn responsive, en dus ook geschikt om op je smartphone /tablet te lezen. Je blijft continu op de hoogte van hoe cliënten je dienstverlening beoordelen. Zo kun je op tijd reageren om de kwaliteit van zorg, HRM, marketing en eigen onderzoek nog beter te maken.
Tweewekelijkse activiteitenmail   Ook onze tweewekelijkse activiteitenmail is responsive, waardoor je deze eenvoudig op je smartphone/tablet kunt lezen.
Top 5 verbeterpotentieel Qualiview geeft je praktische tips voor verbeterpunten die je kunt aanpakken in je praktijk voor een nog betere dienstverlening.
Module Ondersteuning        
Webinar "Deel 1: Aan de slag met Qualiview"  (gratis t.w.v. € 40,00)   Om je zo snel mogelijk op weg te helpen met Qualiview hebben wij drie webinars ontwikkeld. Zo ben je snel op de hoogte van de functionaliteiten van Qualiview en hoe je de inzichten kunt inzetten voor je praktijk. 
In de webinar  'Aan de slag" leggen wij jer stapsgewijs uit hoe je start met Qualiview.  
Webinar "Deel 2: Verdiepen met Qualiview" (gratis t.w.v. € 40,00)   In de webinar "Verdiepen met Qualiview" leggen wij je stapsgewijs uit hoe je de data van je onderzoek in Qualiview kunt vinden, analyseren en interpreteren. 
Webinar "Deel 3: Verbeteren met Qualiview" (gratis t.w.v. € 40,00)   In de webinar "Verbeteren met Qualiview" leer je hoe je de kwaliteit van je zorg verder kunt verbeteren met behulp van de uitkomsten uit Qualiview.
Webinar Qualiview met partners (gratis t.w.v. € 40,00)   In samenwerking met verschillende partners en experts organiseren wij regelmatig webinars over verschillende actuele en interessante onderwerpen voor je praktijk.
Handleidingen  
Module Marketing        
Koppeling met keuze-informatiewebsite Opiness.nl Onze koppeling met Opiness maakt het mogelijk dat wij je klantenfeedback op dit bekende consumentenplatform plaatsen. Dit betekent dat je praktijk hier vindbaar is en de cliënt de nodige keuze- en kwaliteitsinformatie krijgt om voor je praktijk te kiezen.
Koppeling met keuze-informatiewebsites Praktijk in de buurt, Kies voor je zorg en KiesBeter.nl Qualiview kan informatie doorleveren aan Praktijkindebuurt, Kiesvoorjezorg, etc. zodat je ook op deze keuze-informatiewebsites gevonden kan worden. 
Opiness Award Wij hebben een exclusieve samenwerking met de grootste keuze-informatiewebsite voor dienstverleners; Opiness. Samen met Opiness organiseren wij jaarlijks de Zorgverlener Awards.
Gratis promotiepakket (gratis t.w.v. €37,50)     We bieden posters, flyers en filmpjes die je kunt gebruiken om het klantervaringsonderzoek bij je patiënten onder de aandacht te brengen. Dit verhoogt de bereidheid om mee te werken aan het onderzoek, zodat je een hogere respons krijgt. 
Licenties Google Sterren (gratis t.w.v. € 192,00 per jaar)     Dankzij de exclusieve koppeling van Qualiview met de Google sterren zorgen wij ervoor dat je hoger in de zoekresultaten komt van Google en er sterren/reviews bij je zoek- en advertentieresultaten worden getoond. Zo wordt je praktijk sneller gevonden door (nieuwe) patiënten.
Module Veiligheid en acceptatie        
ISO 27001 Qualiview is ISO 27001 gecertificeerd. Deze internationale norm voor informatiebeveiliging is voor je zorgorganisatie en je patiënten van essentieel belang. Zorgverzekeraars hechten hier daarom veel waarde aan. Je bent immers zelf verantwoordelijk voor de data en zelf aansprakelijk volgens de wet datalekken. Wij borgen je dataveiligheid en voorkomen daarmee boetes en reputatieschade voor je.
NEN 7510 NEN 7510 is de nationale norm voor informatiebeveiliging. Met Qualiview ben je ervan verzekerd dat je data goed beveiligd zijn en datalekken worden voorkomen.
Hackerstesten Uniek: In het kader van de wet datalekken investeert Qualiview jaarlijks € 30.000 in security penetratietesten. 
ISO 9001 Internationale norm voor kwaliteit van de interne organisatie van Qualiview. 
Geaccepteerd door verzekeraars Qualiview is preferred supplier voor VGZ, CZ, Menzis en Zilveren Kruis. Je bent ervan verzekerd dat je gegevens uit Qualiview door hen worden geaccepteerd. 
Module Datalevering        
Aan derden verzekeraars* Preferred supplier van zorgverzekeraars, VGZ, CZ, Menzis, Zilveren Kruis. Benoemd. Erkend. Getoetst.

* Genoemde prijzen zijn per jaar, exclusief 21% BTW. De vermelde kortingen zijn geldig gedurende de overeenkomst van twee of drie jaar. 

 

Extra kortingsmogelijkheden

Ben je bij een netwerk aangesloten? Vermeld dit dan bij het aanmelden en maak gebruik van voordelige netwerk-tarieven. Ook grotere praktijken komen in aanmerking voor individuele kortingsafspraken, afhankelijk van de praktijkomvang, tussen 5% en 22,5%. Neem hierover contact op met .(JavaScript must be enabled to view this email address) of bel naar 0570 - 820219.

Overtuigd?

Wil je gebruik maken van onze aanbieding meld je direct aan en profiteer van onze scherpe prijzen!