{caption}

Investering gezondheidscentra

Wil je patiëntervaringen meten binnen verschillende disciplines van je gezondheidscentrum, maar ook de ervaring c.q. resultaten van het gezondheidscentrum zelf meten? Qualiview biedt je de mogelijkheid een GEZ-module aan te zetten. Hiermee krijg je inzicht in de overkoepelende resultaten van je gezondheidscentrum.

Investering

De module klantervaring onderzoek gezondheidscentra is als extra module af te sluiten en loopt automatisch (indien je dit aanvraagt) mee binnen de onderzoeken voor huisartsen, apothekers, paramedische disciplines en psychosociale zorg. Automatisch, direct inzicht in het resultaat en zonder inspanning! De kosten voor de GEZ-module bedraagt slechts € 1.299,- per jaar. Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte voor meerdere metingen binnen je gezondheidscentrum? Neem dan gerust contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een maatwerk offerte aan via een van onze adviseurs.

Overtuigd?

Ben je overtuigd en wil je direct aan de slag met Qualiview? Vraag dan vandaag nog een offerte op maat aan en meet de kwaliteit en de samenwerking in het totale gezondheidscentrum.