{caption}

Investering kraamzorg

Wil je gebruik maken van Qualiview? De investering is tijdelijk verlaagd van € 1.275,- voor slechts € 1.035,-  excl. btw per jaar. Dit is inclusief vier rapportages per jaar en alle inbegrepen voordelen.

Dataverzameling en periodieke managementrapportage

Met Qualiview voor de kraamzorg verzamel je data met behulp van de CQ-index Kraamzorg. Naast de dataverzameling sturen wij je ieder kwartaal een managementrapportage met een overzicht van de resultaten van de afgelopen periode. Aan het einde van het jaar heb je zo een overzicht over het hele jaar. Per e-mail ontvang je dan een PDF met daarin je algemene beoordeling, de resultaten per thema en de resultaten per vraag. Deze management rapportage kun je gebruiken in je bedrijfsvoering, maar bijvoorbeeld ook in een jaarverslag, ter communicatie voor potentiële cliënten of voor externe verantwoording. Daarnaast is het mogelijk om aan het einde van het jaar je resultaten eenmalig in Excel te ontvangen.

Overtuigd?

Ben je overtuigd van de toegevoegde waarde van feedback van je klanten? En overtuigd geraakt van de kracht van Qualiview? Meld je dan direct aan en profiteer vandaag nog van je keuze.