Waar kunnen we je mee helpen?

{caption}

Klantenservice

Heb je een vraag? De meest gestelde vragen hebben we op deze pagina al voor je beantwoord. Kun je het antwoord niet vinden? We helpen je graag. Neem dan contact met ons op.

 

Meestgestelde vragen: zoek op onderwerp

 

Top meestgestelde vragen | Qualiview voor klantervaringsonderzoek (PREM / CQi)

Dit is mogelijk door maandelijks een Qualiview e-mail Klantwaardering Medewerkers te versturen naar de individuele medewerker. De medewerker ziet in deze e-mail zijn eigen uitkomsten van de afgelopen maand ten opzichte van de praktijkbenchmark. Deze e-mail kun je zelf activeren via het Qualiview Klantportaal. 
Lees hier de instructie, meer informatie en meestgestelde vragen voor de praktijkeigenaar.
Lees hier de informatie en de meestgestelde vragen voor medewerkers.
 

Je kunt zelf nakijken hoeveel patiënten/cliënten je hebt uitgenodigd en hoeveel er de vragenlijst hebben ingevuld. Dit kun je ook uitfilteren op zorgverzekeraar.

Login op https://rapportagetool.qualiview.nl/ met je inloggegevens.

Ga naar Resultaten > Procesgegevens > kies voor het tabblad procesgegevens > selectie op jaartal > bij de optie ‘Filter(s)’ zet u het filter op verzekeraar> selecteer daaronder de verzekeraar(s) > Druk op toon resultaat. Rechts in het schema zie je alle data.

Of je voldoet aan de afspraken met je zorgverzekeraar kun je zelf berekenen aan de hand van je eigen populatie en de aantallen in de Qualiview rapportagetool.

​Een patiënt/cliënt dient te voldoen aan voorwaarden om uitgenodigd te worden voor het patiënttevredenheidsonderzoek.

- Er moet een geldig e-mailadres van de patiënt/cliënt zijn ingevuld.
- De patiënt/cliënt mag niet eerder binnen 365 dagen terug zijn aangeboden bij ons.

Ook gelden bij alle zorgdisciplines, met uitzondering van huisartsen, de volgende criteria:
- De patiënt/cliënt dient minimaal 2 behandelingen te hebben gehad. (Intake telt niet mee) - De laatste behandeling mag niet meer dan 60 dagen terug zijn bij het afsluiten.
- Bij acute patiënten/cliënten moet het dossier gesloten zijn.
- Bij chronische patiënten moeten er minimaal 15 behandelingen zijn geweest, of het dossier gesloten zijn.

Je kunt zien of deze redenen van toepassing zijn door in te loggen op https://rapportagetool.qualiview.nl. Ga vervolgens naar Resultaten > Procesgegevens om dit te zien.

Dit kan eenvoudig door het plaatsen van een Qualiview widget op je website. De widget toont automatisch de resultaten van je patiëntervaringsonderzoek op je website over een periode van 12 maanden. Je vindt meer informatie over de Qualiview Widget op onze website.

Als je gaat overstappen/veranderen van EPD vragen we je een e-mail te sturen naar support@qualiview.nl onder vermelding van de onderstaande gegevens:

Naam praktijk + AGB- code praktijk:
Huidige EPD systeem:
Nieuwe EPD systeem:

Je ontvangt vervolgens een e-mail met de benodigde informatie, zoals gebruikersnaam, wachtwoord en handleiding, waarmee je Qualiview kunt koppelen in je nieuwe EPD.

Bij het overstappen van softwarepakket brengen wij voor een praktijk met maximaal 10 medewerkers € 50,00 (excl. BTW) in rekening. Voor elke extra medewerker betaal je € 4,50 (excl. BTW).

Wachtwoord
Je wachtwoord is voor ons niet inzichtelijk, omdat je deze eerder hebt gewijzigd. Mocht je je wachtwoord niet meer weten, dan kun je op het inlogscherm van de Qualiview Rapportagetool op ‘wachtwoord vergeten’ klikken. Nadat je je gegevens hebt ingevoerd, word je automatisch een nieuw wachtwoord toegezonden.

Gebruikersnaam
Weet je ook je gebruikersnaam niet meer? Deze vind je in de activeringsmail die je hebt ontvangen toen je je hebt aangemeld bij Qualiview.

Een medewerker toevoegen gaat automatisch via de koppeling. Je ontvangt, bij overschijven van het licentie aantal, hier later een e-mail over. Mutaties kun je zelf beheren in het Klantportaal door in te loggen in de Qualiview Rapportagetool met je gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer je bent ingelogd vind je het Klantportaal rechts onderin. Klik vervolgens op het Licentieoverzicht. Hoe je mutaties maakt in het Klantportaal lees je in deze handleiding.

 

Zijn de adres- en/of contactgegevens van je organisatie gewijzigd? Stuur dan een e-mail met de wijzigingen en de praktijk AGBcode naar support@qualiview.nl.

 

Contact

Je kunt ons tussen 8.30 en 17.00 uur bereiken via + 31 (0)570 820 219 of per e-mail via support@qualiview.nl.