{caption}

Kraamzorg Prestatie Monitor (KPM) wordt Qualiview

​Inmiddels maken bijna 6.000 zorgorganisaties en 30.000 zorgverleners gebruik van één van de prestatie monitoren van Qualizorg B.V., zoals de Kraam Prestatie Monitor (KPM). Qualizorg benadert in totaal zo’n 1 miljoen patiënten per jaar met CQi, PROM’s en klantervaringmetingen. Dit doen we ondertussen voor bijna alle eerste- en tweedelijns zorgdisciplines.

Ontwikkeling

Om ons verder te ontwikkelen, gericht op de veranderende vraag, kiezen we er onder andere voor om vanuit één tool te gaan werken, ontwikkelen en innoveren. Vanaf nu heten alle prestatie monitoren daarom Qualiview. Met de komst van Qualiview bundelen we alle krachten van de monitoren, maar maken we ook de stap naar multidisciplinair meten en vergelijken. De opkomst van gezondheidscentra, zorggroepen, netwerken en samenwerkingsverbanden zorgen voor vraag naar een integraal product dat multidisciplinair de patiëntervaring kan meten. Uiteindelijk gaan we naar een "patiëntvolgsysteem" waarbij we vooraf, tijdens en achteraf zowel de ervaring als de samenwerking tussen zorgverleners monitoren en optimaliseren. Echter, de eerste stap zetten we vandaag: Qualiview!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de samensmelting? Lees dan ons persbericht. Of ga direct door naar onze productinformatie voor kraamzorg. Wij zien u graag terug bij Qualiview.

Inloggen in uw monitor?

Bent u al klant bij Qualiview en wilt u graag inloggen in uw monitor? Klik dan hier voor uw persoonlijke monitor >