Veelgestelde vragen over de Qualiview Medewerkers App

{caption}

Veelgestelde vragen

Wat kost de Qualiview Medewerkers App?

Voor een investering van €1,00 excl. BTW per medewerker per maand geeft u uw medewerkers inzicht in de persoonlijke resultaten uit Qualiview.

 

Voor welk besturingssysteem is de Qualiview Medewerkers App beschikbaar?

De App is beschikbaar voor Android en iOS en gratis te downloaden in de Google Play Store en Apple Store. Om de App te gaan gebruiken moet echter een licentie en persoonlijke activatielink worden aangevraagd.

 

Hoe kan ik mij aanmelden voor de Qualiview Medewerkers App?

Om met de Qualiview Medewerkers App te beginnen kan de praktijkeigenaar de App aanvragen. Dit gebeurt middels het aanmeldformulier. De praktijkeigenaar kan alleen medewerkers aanmelden die ook actief en aangemeld zijn in Qualiview. Door het formulier op te sturen naar verkoop@qualiview.nl kan de aanvraag in behandeling worden genomen. Wij zorgen er vervolgens voor dat elke aangemelde medewerker een activatielink ontvangt om de App te koppelen aan zijn persoonlijke resultaten in Qualiview. 

 

Ik heb de mail met activatielink ontvangen, wat nu?

Met de activatielink kunt u de Qualiview Medewerkers App koppelen aan uw account in Qualiview zodat u op uw telefoon alleen uw eigen resultaten binnenkomen. Het is belangrijk dat u de e-mail met de link opent op de smartphone waar u de App heeft geïnstalleerd. Klik daar op de link. U wordt gevraagd om een 5-cijferig wachtwoord op te geven die u zelf kunt bedenken, zodat u in het vervolg makkelijk kunt inloggen. Na het aanmaken van het wachtwoord is uw account gekoppeld en kunt u de App gaan gebruiken. 

 

Is de Qualiview Medewerkers App ook bedoeld voor de praktijkeigenaar?

De Qualiview Medewerkers App is bedoeld voor de medewerkers, omdat de praktijkeigenaar de resultaten kan inzien via de Qualiview online rapportagetool. Als de praktijkeigenaar zelf ook gebruik wil maken van de App en tevens patiënten behandelt, kan hij zich natuurlijk ook aanmelden.

 

Wanneer worden er resultaten zichtbaar?

Om de privacy van de respondenten te waarborgen worden de resultaten pas zichtbaar bij minimaal 3 ingevulde vragenlijsten.

 

Hoe lang lopen mijn licenties voor de Qualiview Medewerkers App?

Uw licenties (medewerkers) voor de Qualiview Medewerkers App worden toegevoegd aan uw lopende Qualiview-contract. Het abonnement loopt voor de duur van minimaal een jaar tot en met het einde van het kalenderjaar.

 

Kan ik mijn licenties ook weer opzeggen?

Het geldigheid van de licenties loopt voor de duur van minimaal een jaar. Opzeggen van lopende licenties kan tot uiterlijk 2 maanden voor aanvang van het nieuwe kalenderjaar. 

 

Wanneer en hoe betaal ik voor de Qualiview Medewerkers App?

De licenties voor de App worden toegevoegd aan uw lopende Qualiview-contract en gaan automatisch mee met de Qualiview facturatie. Deze facturatie vindt plaats aan het begin van ieder nieuw kalenderjaar.

 

Mijn medewerker gaat uit dienst, wat nu?

Licenties kunnen gedurende de looptijd worden overgedragen op andere (nieuwe) medewerkers. Voor wijzigingen kunt u contact opnemen met Qualiview. Het tussentijds uitschrijven van een medewerker is helaas niet mogelijk, er vindt geen teruggave van reeds betaalde licentiekosten plaats. 

 

Ik krijg een nieuwe medewerker in dienst, wat nu?

Als de nieuwe medewerker een andere medewerker vervangt kan de licentie worden overgezet. Een extra medewerker toevoegen gedurende de looptijd van het abonnement is ook mogelijk. Deze wordt naar rato gefactureerd à €1,00 per medewerker per maand. Neem voor het doorgeven van wijzigingen contact op met Qualiview via support@qualiview.nl.  

 

Ik heb interesse in de Qualiview Medewerkers App, maar ik weet nog niet of het iets voor mij is. Kan ik eerst proberen?

U kunt uw abonnement kosteloos opzeggen binnen twee weken na verzending van de activatielink(s).

 

Voor wie is de Qualiview Medewerkers App beschikbaar?

De App kan worden gebruikt door medewerkers van organisaties binnen de paramedie: fysio-, huid- en oefentherapie en logopedie. 

 

Hoe gebruik ik de Qualiview Medewerkers App, is er een handleiding?

Er is een handleiding met uitleg en gebruiksinformatie. Klik hier om de handleiding te downloaden. Om snel meer te leren over de functies kunt u ook de video bekijken. 

 

Wat moet ik doen als ik de activatielink nodig heb, maar deze niet meer kan vinden?

Neem contact op met support@qualiview.nl om uw activatielink opnieuw te ontvangen.

 

Wat moet ik doen als ik mijn pincode niet meer weet?

Klik op ‘wachtwoord vergeten’ op het inlogscherm. U ontvangt dan instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

 

Wat zijn de voorwaarden voor gebruik van de Qualiview Medewerkers App?

Voor meer informatie kunt u de Voorwaarden downloaden