{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Axis positief over klantpanel Qualiview Bedrijfsvoeringstool

5 maart 2020 Robert Kroesbergen

Tijdens de ontwikkeling van de Qualiview Bedrijfsvoeringstool halen wij continu input en feedback op bij zorgorganisaties, beroepsgroepen en netwerken. Zodat we ook echt met trots kunnen stellen dat de tool voor elke zorgorganisatie van meerwaarde kan zijn, als het gaat om van elkaar leren op het gebied van bedrijfsvoering. Bij de ontwikkeling hebben wij een klantenpanel opgezet dat bestaat uit een goede mix van grote en kleine praktijken, netwerken en beroepsgroepen zoals Keurmerk Fysiotherapie, NVH, NVLF, Fys'Optima, HGN en THP.


Axis positief over klantpanel Qualiview Bedrijfsvoeringstool

Vanuit een topsportvisie en ervaring hebben Arjan en Remco Otten in 1998 de praktijk Axis opgezet. Met de visie dat ook de timmerman op de hoek moet worden behandeld als een topsporter, is de praktijk elk jaar gegroeid. Nu met vier hoofdlocaties in Breda, Etten-Leur, Hoeven en Roosendaal is de organisatie goed vertegenwoordigd in West Brabant.


Erwin van der Woerdt, praktijkmanager Axis:

"Eind 2019 ben ik door Qualizorg benaderd met de vraag of ik mee wilde denken over de ontwikkeling van de Qualiview Bedrijfsvoeringstool. Wij zijn met de praktijk altijd op zoek naar innovatie. Meestal is dat gericht op behandelmethodes, behandeltechnieken en onderzoekstechnieken. Maar praktijkmanagement is voor ons ook een belangrijk thema. We staan erg open voor de mogelijkheid om onze data te kunnen spiegelen aan andere vergelijkbare praktijken."

 Balans vinden tussen tijd en waardevolle informatie voor bedrijfsvoering


"Tijd vind ik een belangrijker factor. Het gebruik van de tool moet niet teveel tijd opslokken. De gegevens moeten vrij ‘eenvoudig’ in te vullen zijn. Dat is onder andere ter sprake gekomen in het panel. Wat ik al wel heb gezien, is dat de tool echt interessante informatie op gaat leveren voor onze bedrijfsvoering. Wat kunnen we verder verbeteren of waar moeten we kosten besparen? Het geeft een kijkje in de keuken van een collega. Hier ben ik erg nieuwsgierig naar, want dit maakt het mogelijk om van elkaar te leren. Dat je vervolgens ook contact op kunt nemen en kunt sparren met vergelijkbare collega’s vind ik erg waardevol.”


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Qualiview bedrijfsvoeringtool?


-Lees meer en profiteer van een aantrekkelijke korting
-Lees ook de visie van Anneke Tromp van SpreekTaal logopedisten 

Bekijk ook de onderstaande video:


 Volg ons op social media: