{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Help de Werkgeversvereniging Fysiotherapie (WVF) mee bij het vormgeven van een nieuwe cao

13 april 2021

De afgelopen tijd heeft de WerkgeversVereniging Fysiotherapie (WVF) de eerste stappen gezet in de totstandkoming van een nieuwe cao. Om uiteindelijk afspraken te kunnen maken over onder andere loon, toeslagen en werktijden hebben zij behoefte aan meer inzicht in het verdienmodel van praktijken. Voor het verkrijgen van dit inzicht hebben wij een deel van de Qualiview Bedrijfsvoeringstool kosteloos beschikbaar gesteld aan de WVF.

Namens de werkgeversvereniging nodigen wij alle leden dan ook van harte uit om deel te nemen aan het onderzoek. De geanonimiseerde data die zo wordt verzameld geeft de WVF belangrijke informatie die helpt bij het vormgeven van een nieuwe cao. Bovendien levert deelname aan het onderzoek ook direct waardevolle inzichten op voor jouw praktijk, waarbij je de uitkomsten onder andere kunt vergelijken met soortgelijke praktijken.

Help ook mee
Alle leden van de WVF kunnen kosteloos deelnemen aan dit onderzoek. Met je deelname zit je nergens aan vast. Het invullen van de vragenlijst neemt circa 30 minuten in beslag. Naast deelname aan het onderzoek, krijg je ook zelf direct waardevol inzicht hoe jij het doet ten opzichte van soortgelijke praktijken. Wil je liever direct alle functionaliteiten en inzichten van de volledige Qualiview Bedrijfsvoeringstool benutten? Dat kan. Je profiteert op dit moment dan van onze aantrekkelijke introductie-aanbieding! 

Klik hier om deel te nemen >

Wat is de Qualiview Bedrijfsvoeringstool?
Met de Qualiview Bedrijfsvoeringstool vergelijk je eenvoudig verschillende aspecten van je bedrijfsvoering met andere soortgelijke praktijken. Denk bijvoorbeeld aan operationele indicatoren zoals de inkomsten, uitgaven en het personeelsbeleid van je praktijk. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk de video:

Voordelen:

  • Geschikt voor zowel grote als kleine praktijken;
  • Praktisch en gebruiksvriendelijk, in twee uur tijd écht inzicht in je bedrijfsvoering;
  • Leg eenvoudig contact met soortgelijke praktijken, om van elkaar te leren. Liever niet? Je kunt ook anoniem deelnemen; 
  • De eerste en échte benchmarktool voor je bedrijfsvoering;
  • Ontwikkeld in samenwerking met praktijken en kennispartners, zoals Fys'Optima, HGN, NVLF, Keurmerk Fysiotherapie en NVH en onderzoeks- en adviesbureau SiRM;
  • Betrouwbaar en veilig. En uiteraard ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Kom meer te weten over de Qualiview Bedrijfsvoeringstool >
Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek >

 Volg ons op social media: