{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Her-accreditatie ISO 27001 en NEN 7510 behaald

31 augustus 2018 Rutger Fugers

Qualizorg heeft de her-accreditering voor ISO 27001:2013 en NEN 7510:2017 weer behaald. Hiermee toont Qualizorg wederom aan te voldoen aan de internationale eisen voor informatiebeveiliging. Deze certificaten bevestigen dat Qualizorg haar processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde heeft. Voor onze klanten is het van groot belang dat hun data te allen tijde goed beveiligd zijn, omdat zij zelf verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van hun klantgegevens. Bij Qualizorg heeft de veiligheid van deze data de hoogste prioriteit.

Qualizorg ziet dat de ISO certificering de laatste jaren niet meer door alle veldpartijen als verplichting wordt gezien. Desondanks vindt Qualizorg het zeer belangrijk om de certificering te continueren.

Sturen op kwaliteit, privacy en dataveiligheid is essentieel. Qualizorg legt zich hoge eisen op om voor klanten eventuele risico’s op dit gebied te verlagen en investeert hier elk jaar flink in. Daarin neemt Qualizorg haar verantwoordelijkheid binnen alle lagen van de organisatie en is dit organisatie breed doorgevoerd. Er staat een goed en professioneel kwaliteits- en veiligheidssysteem, waarbij dataveiligheid goed is geborgd voor onze klanten. Tevens heeft Qualizorg begin dit jaar geïnvesteerd in de doorontwikkeling van dit systeem door het aannemen van een Information Security Officer.