{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Koppeling tussen Loxis en Qualiview gereed

24 februari 2020 Robert Kroesbergen

Vanaf 24 februari 2020 kunnen apothekers die werken met het Loxis Track & Trace systeem en Qualiview, gebruik maken van een automatische koppeling. Dankzij deze koppeling is het nu nog eenvoudiger geworden om cliënten uit te nodigen voor het PREM Farmacie klantervaringsonderzoek.

 

Activeren van de automatische koppeling
Apothekers kunnen de koppeling zelf activeren. Hiervoor dient onder andere een gebruikersnaam en wachtwoord te worden ingesteld in Loxis. De gebruikersnaam en het wachtwoord krijg je van Qualiview en kun je per e-mail opvragen via .(JavaScript must be enabled to view this email address) . Let op: dit zijn niet dezelfde gegevens als waarmee je inlogt in je Qualiview rapportagetool.

In de handleiding zie je precies hoe je de koppeling tussen Qualiview en Loxis instelt. Deze handleiding is ook te vinden in Loxis zelf, klik op de ’Ingelogde gebruiker’ kies daarna ‘Informatie over’. Het document heet ‘Instellen koppeling Loxis met Qualiview v1.0’

Aan het activeren en het gebruik van de koppeling zijn geen kosten verbonden.


Hoe eenvoudig werkt het automatisch uitnodigen van cliënten binnen Loxis?
Het uitnodigen van een client is heel eenvoudig. Bij het afleveren van een recept verschijnt binnen Loxis de vraag “Wilt u meedoen met het onderzoek Qualizorg”. Afhankelijk van de reactie van de client klikt de assistent op het vinkje (wel versturen) of het kruisje (niet versturen).

Qualiview nodigt vervolgens automatisch de cliënt uit voor het invullen van de vragenlijst. De resultaten van het onderzoek zijn vervolgens realtime inzichtelijk in de online Qualiview Rapportagetool.

 

Over Loxis
Loxis is een Track & Trace oplossing voor apothekers, waarmee je op de meest efficiënte manier pakjes kunt opbergen, opzoeken en terugvinden. Je kunt op alle gewenste werkplekken de status van de recepten bekijken. Het recept is te volgen tot het moment dat het is overgedragen aan de patiënt, via de balie of de bezorging. Loxis is gebruiksvriendelijk, veilig, snel, efficiënt & verbindt apotheken.

Kijk voor meer informatie op www.loxis.nl.Volg ons op social media: