{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Lex Drop van Lijf & Visie: “meer cliënten betrekken bij het klantervaringsonderzoek”

27 januari 2021 Hendrik ter Haar Romenij

Lex Drop is fysiotherapeut en directeur bij Lijf & Visie en onlangs is zijn praktijk in Soest uitgerust met een Qualiview Feedback Zuil.

“Ik werd getriggerd door de mogelijkheid om met de zuil meer cliënten te betrekken bij het klantervaringsonderzoek. Ik denk dan bijvoorbeeld aan 65+ers maar eigenlijk verwacht ik dat iedereen het waardeert dat ze ter plaatse hun ervaringen direct kunnen delen." 

"Neem bijvoorbeeld ouders die wachten op een kind dat naar de logopedist gaat. Het is een kleine moeite om te vragen of ze dit ter plaatse willen invullen. Tegelijkertijd zijn PREM-vragenlijsten een belangrijke graadmeter als het gaat om het verbeteren van de kwaliteit van onze zorg." 

"De zuil draagt bovendien bij aan een professionele en servicegerichte uitstraling van onze praktijk. De Qualiview Feedback Zuil was eenvoudig in elkaar gezet en Dennis van Qualizorg dacht goed mee bij het plaatsen. De zuil staat nog maar kort in onze praktijk maar de eerste reacties zijn al zeer positief.”
 

 

Bekijk de voordelen:
Benieuwd naar de mogelijkheden van de Qualiview feedback Zuil voor je praktijk? Bekijk de voordelen.
Voor een all-in tarief van slechts 650 euro*(excl. btw) beschik je over de Qualiview Feedback Zuil. De zuil wordt inclusief tablet gebruiksklaar geleverd en is in een paar minuten geplaatst en geactiveerd in je praktijk. Betalen in termijnen? Dat kan. 

 


 Volg ons op social media: