Nieuwsoverzicht

{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

PREM Wijkverpleging: wat wordt er aan je cliënten gevraagd

7 juni 2019 - Dennis van Dijken

Als zorgorganisatie in de wijkverpleging ga je dit jaar voor het eerst cliënten vragen deel te nemen aan het vragenlijstonderzoek PREM Wijkverpleging. Maar wat betekent dit eigenlijk voor je cliënt? Wat wordt er van hen verwacht en welke vragen worden er eigenlijk gesteld in de vragenlijst?

Lees meer

Fysio Haarstraat neemt award voor meest gewaardeerde fysiotherapiepraktijk in ontvangst

7 juni 2019 - Meta van Uden

Tijdens de Fys'Optima Relatiedag, die op vrijdag 24 mei 2019 plaatsvond, zijn de Qualiview Awards voor meest gewaardeerde en meest aanbevolen fysiotherapiepraktijk uitgereikt. De award voor meest gewaardeerde fysiotherapiepraktijk ging naar Fysio Haarstraat uit Rijssen. De award voor meest aanbevolen fysiotherapiepraktijk werd in de wacht gesleept door FysioForHealth uit Venlo.

Lees meer

Medewerkerstevredenheidsonderzoek speciaal voor apotheken

15 mei 2019 - Bob Keijzer

Staat het uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) ook jaarlijks of periodiek op de kalender bij je apotheek? Of heb je wellicht een verplichting vanwege accreditatie of Multisite certificering? Wist je dan dat we je daarbij kunnen helpen?

Lees meer

PREM Farmacie 2019: ruim 900 apotheken gestart

13 mei 2019 - Bob Keijzer

Het kan je niet ontgaan zijn, de meetperiode voor de PREM Farmacie is op 1 januari 2019 begonnen. Bij ons zijn ruim 900 apotheken al gestart. Ben je nog niet gestart? Wacht dan niet te lang, de meetperiode loopt tot en met 15 juli 2019.

Lees meer

Pentest als waarborg dataveiligheid

18 april 2019 - Meta van Uden

Waarom wij dataveiligheid zo belangrijk vinden en dat dataveiligheid in onze genen zit, lees je in onze eerdere blogs. Om die dataveiligheid te borgen volgen wij vaste procedures. Ken je de BIV en de pentest? We leggen het je uit.

Lees meer