Nieuwsoverzicht

{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Zorginstituut stimuleert gebruik uitkomstdata bij samen beslissen

27 februari 2018 - Robert Kroesbergen

Zorginstituut Nederland wil dat artsen en patiënten vaker uitkomstinformatie gebruiken in het proces van samen beslissen. Over vijf jaar moet dit de standaard zijn voor aandoeningen die de helft van de totale ziektelast bepalen, zo is de ambitie. Het Zorginstituut stelt dit jaar vijf miljoen euro beschikbaar voor projecten die het gebruik van uitkomstindicatoren in de spreekkamer een impuls geven.

Lees meer

Samenwerking Service Apotheek en Qualizorg

8 februari 2018 - Robert Kroesbergen

Rob Pieters: "Doe je klanttevredenheidsonderzoek omdat het moet, of ben je op zoek naar verbetering en wil je hier meer uit halen?"

In aanwezigheid van onder andere Rob Pieters (Service Apotheek), Rutger van Zuidam, Nicky Narraina en Bob Keijzer (Qualizorg) is het glas geheven op de samenwerking tussen Service Apotheek en Qualizorg. De organisaties investeren hiermee in de ontwikkeling van een vooruitstrevende manier van klantervaringsonderzoek.

Lees meer

Meetperiode PREM Farmacie 2018 gestart

15 januari 2018 - Robert Kroesbergen

De meetperiode voor apothekers is begonnen! In 2018 loopt de periode van dataverzameling van 15 januari 2018 tot 14 mei 2018. Hiermee is de periode van meten iets langer dan in 2017.

Lees meer