Nieuwsoverzicht

{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Qualivew Outcome Manager in beweging

17 september 2020

Wij brengen de Qualiview Outcome Manager steeds weer een stap verder zodat deze steeds beter kan ondersteunen in het individuele behandeltraject van de cliënt. De afgelopen tijd hebben we een aantal concrete verzoeken ontvangen voor aanpassingen en verbeteringen. Hier zijn wij mee aan de slag gegaan.

Lees meer

Tip 5 & 6: zo haal je meer uit Qualiview Outcome Manager [GGZ]

21 juli 2020

Heb je het idee dat je nog niet alles uit Qualiview Outcome Manager haalt? Het versturen van een vragenlijst naar je cliënt is één. Maar welke functionaliteiten zitten er eigenlijk allemaal in dit nieuwe ROM-platform? Met de volgende twee praktische tips haal je meer uit Qualiview Outcome Manager.

Lees meer

Vijf goede vragen over Feedback Informed Treatment (FIT)

21 juli 2020

In deze blog lees je 5 goede vragen Feedback Informed Treatment (FIT). Hiermee krijg je een goed beeld van de methode en krijg je concrete tips om zelf toe te passen. Suzan Oudejans van Mark Bench helpt zorgorganisaties bij het verbeteren van uitkomsten. Ze zijn expert in Routine Outcome Monitoring (ROM) in de GGZ en de verslavingszorg.

Lees meer

PREM 3.0 gaat 1 juli 2020 van start

24 juni 2020 - Hendrik ter Haar Romenij

Per 1 juli 2020 worden een aantal wijzigingen doorgevoerd in de PREM-vragenlijst voor de Paramedische zorg. De overgang naar PREM 3.0 heeft voor jou als praktijk geen grote consequenties. Lees evengoed de blog, zodat je weet wat er concreet gaat gebeuren.

Lees meer

Onderzoek huisartsen: middenoorontsteking en slijmoor bij kinderen

11 juni 2020 - Hendrik ter Haar Romenij

Qualizorg voert een onderzoek uit onder huisartsen over de zorg rondom middenoorontsteking en slijmoor bij kinderen. Het onderzoek maakt deel uit van het Zinnige Zorg-programma van Zorginstituut Nederland, wat gericht is op de zorg voor patiënten met oor- en gehoorklachten. We waarderen het zeer als huisartsen de vragenlijst willen invullen.

Lees meer