Nieuwsoverzicht

{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Winnaars boek: “Snel succes met ROM” bekend [GGZ]

20 januari 2020 - Robert Kroesbergen

Eind 2019 lanceerden we in samenwerking met Mark Bench vijf interessante, leerzame webinars. Onder alle deelnemers in november en december 2019 hebben wij vier boeken 'Snel succes met ROM – een leidraad voor professionals in de GGZ' verloot.

Lees meer

PREM Wijkverpleging 2020 als onderdeel van je kwaliteitscyclus

20 januari 2020 - Robert Kroesbergen

Op 16 januari 2020 publiceerde Actiz het handboek en een stappenplan voor de PREM Wijkverpleging in 2020. In het handboek wordt ook een toelichting gegeven wat de PREM Wijkverpleging oplevert voor je zorgorganisatie. De resultaten uit klantervaringsonderzoek geven waardevol inzicht op gebied van kwaliteitsmanagement.

Lees meer

Tip 1 & 2: zo haal je meer uit Qualiview Outcome Manager [GGZ]

14 januari 2020 - Robert Kroesbergen

Heb je het idee dat je nog niet alles uit Qualiview Outcome Manager haalt? Het versturen van een vragenlijst naar je cliënt is één. Maar welke functionaliteiten zitten er eigenlijk allemaal in dit nieuwe ROM-platform? Met de volgende twee praktische tips haal je meer uit Qualiview Outcome Manager.

Lees meer

Qualiview Benchmarktool helpt je met de bedrijfsvoering in jouw praktijk

17 december 2019 - Nicky Narraina

Hoe vaak stel je jezelf de vraag hoe je het doet als organisatie? Hoe goed is jouw bedrijfsvoering? En hoe kun je dit vergelijken met andere organisaties? Wij willen praktijkeigenaren hierbij helpen. Onlangs hebben we de Qualiview Benchmarktool geïntroduceerd en zijn we met de ontwikkeling gestart.

Lees meer