Nieuwsoverzicht

{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Zorgverlener Award 2020 voor Huidtherapie uitgereikt

9 november 2020 - Robert Kroesbergen

De Qualiview Zorgverlener Award 2020 voor huidtherapie is uitgereikt. Tijdens het NVH Congres, dat op 7 november 2020 online plaatsvond, werd bekendgemaakt welke praktijken de hoogste waarderingen kregen van hun klanten.

Lees meer

Kanshebbers Qualiview Zorgverlener Award 2020 voor huidtherapie bekend

20 oktober 2020 - Robert Kroesbergen

Huid en Oedeemtherapie Heerlen uit Heerlen, Huidtherapie van Sterkenburg uit Linschoten en Stienstra huid- en oedeemtherapie uit Nijmegen maken kans op de Qualiview Zorgverlener Award voor huidtherapie. Op zaterdag 7 november 2020 wordt tijdens de eerste editie van het vernieuwde NVH congres de winnaar bekend gemaakt.

Lees meer

Fysio Fitness Alkmaar positief over Qualiview Bedrijfsvoeringstool

21 september 2020 - Hendrik ter Haar Romenij

Peter Poppenk is eigenaar van Fysio fitness Alkmaar. Peter wil naast het verlenen van zo goed mogelijke zorg aan cliënten ook werken aan een gezond bedrijf. Volgens Peter kan de Qualiview Bedrijfsvoeringtool hem daar als ondernemer goed bij helpen. Lees zijn verhaal.

Lees meer

Qualivew Outcome Manager in beweging

17 september 2020

Wij brengen de Qualiview Outcome Manager steeds weer een stap verder zodat deze steeds beter kan ondersteunen in het individuele behandeltraject van de cliënt. De afgelopen tijd hebben we een aantal concrete verzoeken ontvangen voor aanpassingen en verbeteringen. Hier zijn wij mee aan de slag gegaan.

Lees meer

Tip 5 & 6: zo haal je meer uit Qualiview Outcome Manager [GGZ]

21 juli 2020

Heb je het idee dat je nog niet alles uit Qualiview Outcome Manager haalt? Het versturen van een vragenlijst naar je cliënt is één. Maar welke functionaliteiten zitten er eigenlijk allemaal in dit nieuwe ROM-platform? Met de volgende twee praktische tips haal je meer uit Qualiview Outcome Manager.

Lees meer