Nieuwsoverzicht

{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Video Logopediepraktijk Meijer

19 juni 2018 - Elles Baak

We hebben een video opgenomen bij Logopediepraktijk Meijer. De praktijk is voor het eerste jaar genomineerd voor de Qualiview Zorgverlener Awards.

Lees meer

Dit zijn de genomineerden van de Qualiview Zorgverlener Awards 2018

14 juni 2018 - Meta van Uden

Groot nieuws! De genomineerden voor de Qualiview Zorgverlener Awards 2018 zijn bekend. Wie er op dinsdag 26 juni 2018 een Qualiview Zorgverlener Award meeneemt, is op dit moment nog de vraag, maar de kanshebbers zijn bekend. Er zijn genomineerden binnen een drietal categorieën: de door de klant ‘meest gewaardeerde praktijk’, ‘meest aanbevolen praktijk’ en ‘meest gewaardeerde zorgverlener’.

Lees meer

Genomineerden Qualiview Zorgverlener Awards 2018 bekend

1 juni 2018 - Elles Baak

Na het succes van vorig jaar, organiseren wij ook dit jaar de Qualiview Zorgverlener Awards.
Het unieke event vindt plaats op 26 juni 2018. Genomineerden en winnaars binnen verschillende categorieën worden die dag in het zonnetje gezet.

Lees meer

Samen van goede naar betere zorg

31 mei 2018 - Robert Kroesbergen

Heb je zorg afgenomen, dan heb je daar ongetwijfeld een mening over. Voelde je je begrepen door je zorgverlener? Bracht het behandeltraject je wat je ervan verwachtte? Zou je de zorgverlener aanbevelen bij een vriend of vriendin?

Lees meer

Berichtgeving omtrent AVG

29 mei 2018

Omdat wij vragen krijgen rond de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) lijkt het ons goed om met dit bericht een aantal onderwerpen te verduidelijken.

Lees meer