Nieuwsoverzicht

{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Kanshebbers Qualiview Zorgverlener Award 2021 voor huidtherapie bekend

18 oktober 2021 - Robert Kroesbergen

De kanshebbers op de Qualiview Zorgverlener Award 2021 voor huidtherapie zijn bekend. Dit jaar maken Huidtherapie Doorn uit Doorn, Huid en Oedeemtherapie Heerlen uit Heerlen en Proderma Huidtherapie uit Eindhoven kans op de award. Op zaterdag 6 november 2021 wordt tijdens het NVH congres de winnaar bekend gemaakt.

Lees meer

Koppeling tussen ZorgkaartNederland en Qualiview

23 september 2021 - Ralf Kraaij

Met onze koppeling tussen ZorgkaartNederland en Qualiview is het mogelijk dat we de resultaten die je praktijk met Qualiview verzamelt automatisch op ZorgkaartNederland te plaatsen. Natuurlijk doen we dat kosteloos en alleen wanneer jij hiervoor toestemming geeft.

Lees meer

Marc van Kempen nieuwe General Manager van Qualizorg

22 september 2021 - Robert Kroesbergen

Onlangs is Marc van Kempen aangesteld als nieuwe General Manager van Qualizorg. Marc heeft ruime ervaring opgedaan in diverse nationale en internationale management functies binnen de digitale gezondheidszorg.

Lees meer

PREM Kindzorg op 1 juni 2021 officieel in gebruik genomen

16 september 2021 - Ralf Kraaij

Vanaf 1 juni 2021 is de PREM Kindzorg officieel in gebruik genomen. De PREM Kindzorg is een initiatief van Branchevereniging Integrale KindZorg samenwerking met Stichting Kind en Ziekenhuis en is ontwikkeld voor een betere aansluiting op de kinderverpleegkundige zorg.

Lees meer

SAFE-vragenlijst toegevoegd aan Qualiview Outcome Manager

15 september 2021 - Robert Kroesbergen

Aan de bibliotheek van Qualiview Outcome Manager is de vragenlijst Subtle Avoidance Frequency Examination (SAFE) toegevoegd. Deze SAFE-vragenlijst is bedoeld om de beoordeling van veiligheidszoekende gedragingen bij cliënten te vergemakkelijken.

Lees meer

Qualiview Outcome Manager behaalt CE-markering en voldoet aan nieuwe Europese regelgeving

2 augustus 2021 - Robert Kroesbergen

Qualizorg heeft op Qualiview Outcome Manager CE-markering behaald. Hiermee voldoet deze online tool, die voornamelijk wordt ingezet binnen de ggz, aan de nieuwe Europese regelgeving. Het behalen van de CE-markering en de aanmelding bij de toezichthoudende autoriteit betekent dat Qualiview Outcome Manager als medisch hulpmiddel is geregistreerd en voldoet aan de Europese veiligheids- en prestatie-eisen. Hiermee is de veiligheid van patiënten en cliënten geborgd.

Lees meer