Nieuwsoverzicht

{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Help de Werkgeversvereniging Fysiotherapie (WVF) mee bij het vormgeven van een nieuwe cao

13 april 2021

De afgelopen tijd heeft de WerkgeversVereniging Fysiotherapie (WVF) de eerste stappen gezet in de totstandkoming van een nieuwe cao. Voor het verkrijgen van dit inzicht hebben wij een deel van de Qualiview Bedrijfsvoeringstool kosteloos beschikbaar gesteld aan de WVF. Namens de werkgeversvereniging nodigen wij alle leden dan ook van harte uit om deel te nemen aan het onderzoek.

Lees meer

Webinar: ‘Praktische handvatten om te werken aan kwaliteit voor de VVT’

29 maart 2021

Wellicht weet je dat vanaf 1 maart 2021 de meetperiode voor de PREM Wijkverpleging is gestart. Wil je hier praktisch mee aan de slag en ook zien hoe je naast de stem van de cliënt het hele spectrum van kwaliteit van zorg in kaart kunt brengen? Schrijf je dan in voor de webinar ‘Praktische handvatten om te werken aan kwaliteit' op donderdag 15 april 2021 van 10:00 tot 11:00 uur.

Lees meer

Doe ook mee aan de Nationale ZorgQuiz: verkiezingen 2021

12 februari 2021 - Robert Kroesbergen

Zoals je waarschijnlijk weet vinden op woensdag 17 maart 2021 de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Om je kennis te testen én je mening te peilen over de verschillende standpunten van politieke partijen op het gebied van zorg heeft AcademieNieuwezorg in samenwerking met Qualizorg een online kennisquiz ontwikkeld. Doe je mee?

Lees meer

Handboek Wijkverpleging 2021 – de belangrijkste vragen op een rij

12 februari 2021 - Hendrik ter Haar Romenij

Onlangs is het nieuwe handboek PREM Wijkverpleging 2021 – 2023 [RK1] gepubliceerd. Zo is de PREM-meting, die in 2019 voor het eerst door zorgaanbieders van wijkverpleging is uitgevoerd, in het afgelopen jaar geëvalueerd. Op basis hiervan zijn een aantal wijzingen in de nieuwe PREM-vragenlijst doorgevoerd. In de volgende blog hebben we de belangrijkste vragen op het gebied van de PREM Wijkverpleging op een rij gezet.

Lees meer

Inzicht in verdienmodel fysiotherapiepraktijken moet helpen bij vormgeven van een nieuwe cao

5 februari 2021 - Hendrik ter Haar Romenij

De afgelopen tijd zijn er grote stappen gezet in de totstandkoming van de nieuwe Cao Eerste Lijn Fysiotherapie. Uitgebreider inzicht in het verdienmodel van vrijgevestigde praktijken is volgens de Werkgevers Verenging Fysiotherapie (WVF) nodig bij het opstellen van de nieuwe cao. Om dit inzicht te realiseren wordt een deel van de door Qualizorg ontwikkelde Qualiview Bedrijfsvoeringtool beschikbaar gesteld aan WVF-leden.

Lees meer

Lex Drop van Lijf & Visie: “meer cliënten betrekken bij het klantervaringsonderzoek”

27 januari 2021 - Hendrik ter Haar Romenij

Lex Drop is fysiotherapeut en directeur bij Lijf & Visie en onlangs is zijn praktijk in Soest uitgerust met een Qualiview Feedback Zuil. “Ik werd getriggerd door de mogelijkheid om met de zuil meer cliënten te betrekken bij het klantervaringsonderzoek. Ik denk dan bijvoorbeeld aan 65+ers maar eigenlijk verwacht ik dat iedereen het waardeert dat ze ter plaatse hun ervaringen direct kunnen delen." Benieuwd? Lees de visie van Lex over de Qualiview Feedback Zuil.

Lees meer