Nieuwsoverzicht

{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Qualizorg overgenomen door CompuGroup Medical

18 februari 2019 - Robert Kroesbergen

Qualizorg is overgenomen door CompuGroup Medical (CGM). De overeenkomst tussen de mondiale speler op de eHealth markt en de Nederlandse marktleider ten aanzien van het verzamelen, beheren en inzichtelijk maken van kwaliteitsindicatoren in de gezondheidszorg, krijgt per direct gestalte.

Een stap die beide bedrijven veel vertrouwen geeft, vanwege de overtuiging dat de bundeling van krachten een uitstekende basis vormt om de dynamische zorgmarkt ook in de toekomst vooruit te helpen.

Lees meer

CGM en Qualiview realiseren koppeling voor huisartsen en apotheken

12 december 2018 - Robert Kroesbergen

CGM en Qualiview hebben een automatische koppeling gerealiseerd. Zowel huisartsen als apotheken die werken met een softwarepakket van CGM (CGM HUISARTS of CGM APOTHEEK) kunnen dankzij deze koppeling nu nog eenvoudiger hun patiënten uitnodigen voor het klantervaringsonderzoek, zoals de PREM Farmacie, PREM Chronische zorg en PREM Eerstelijns zorg.

Lees meer

Jouw mening leidt tot betere zorg voor iedereen

29 oktober 2018 - Robert Kroesbergen

Natuurlijk mag je er als patiënt op rekenen dat je fysiotherapeut je de best mogelijke zorg biedt. Daar zet hij of zij zich 100% voor in. Maar wat is jouw mening over de zorg die jij krijgt? Laat het eenvoudig weten via het persoonlijke klantervaringsonderzoek.

Lees meer

Samenwerking Qualizorg en Fys’Optima verlengd

10 oktober 2018

Qualizorg en Fys’Optima - het grootste landelijke netwerk van fysiotherapiepraktijken - hebben de samenwerking met drie jaar verlengd. Fys’Optima directeur Robert Versteegh en Nicky Narraina, Commercieel Directeur van Qualizorg zijn beiden verheugd over de voortzetting van deze samenwerking.

Lees meer

Waarom wij dataveiligheid zo belangrijk vinden

10 oktober 2018 - Nicky Narraina

Je moet er toch niet aan denken dat de persoonlijke gegevens van je klanten op straat komen te liggen. Dataveiligheid staat hoog op onze agenda. Wij doen alles wat nodig is om de data van je klanten te beschermen. Niet pas sinds de invoering van de AVG overigens, maar al bij de start van Qualizorg in 2010. Nicky Narraina, Commercieel Directeur van Qualizorg, vertelt waarom zij dataveiligheid zo belangrijk vinden en wat ze zoal doen om dit te borgen.

Lees meer

Dataveiligheid zit in onze genen

9 oktober 2018 - Rutger Fugers

Privacy is belangrijk, zeker in de zorg. Logisch dat jij en je cliënten zekerheid willen dat de data in Qualiview niet naar personen herleidbaar zijn. Maar ook dat deze persoonlijke gegevens niet op straat komen te liggen. Wij doen er alles aan om dat te voorkomen. En om je te laten zien hoe belangrijk wij dat vinden, vertelt Rutger Fugers, Information Security Officer, hoe we dat aanpakken.

Lees meer