Nieuwsoverzicht

{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Qview - aflevering Fysiotherapie Het Centrum, Dieren

10 oktober 2019 - Robert Kroesbergen

In onze vlog Qview gaan we met organisaties binnen de zorg in gesprek over wat voor hun de waarde is van data. In deze aflevering vertelt Mark de Lijster hoe zij de inzichten uit Qualiview gebruiken in hun kwaliteitsmanagement en wat voor de zorgverleners de waarde is van het krijgen van positieve feedback van de cliënten.

Lees meer

Qview - aflevering Eerstelijns Centrum Tiel

21 augustus 2019 - Robert Kroesbergen

In onze vlog Qview gaan we met organisaties binnen de zorg in gesprek over wat voor hun de waarde is van data. In deze aflevering vertelt huisarts Suzanne Geerits waarom de inzichten uit Qualiview voor haar als huisarts belangrijk zijn en hoe ze binnen het team van Eerstelijns Centrum Tiel samenwerken op gebied van kwaliteitsmanagement.

Lees meer

Qview - aflevering Fysio Donders, Arnhem

21 juni 2019 - Robert Kroesbergen

In onze vlog Qview gaan we met organisaties binnen de zorg in gesprek over wat voor hun de waarde is van data. In deze aflevering vertelt Jurian Donders, eigenaar van Fysio Donders in Arnhem, hoe hij de inzichten van Qualiview gebruikt voor zijn praktijk.

Lees meer

PREM Wijkverpleging: wat wordt er aan je cliënten gevraagd

7 juni 2019 - Dennis van Dijken

Als zorgorganisatie in de wijkverpleging ga je dit jaar voor het eerst cliënten vragen deel te nemen aan het vragenlijstonderzoek PREM Wijkverpleging. Maar wat betekent dit eigenlijk voor je cliënt? Wat wordt er van hen verwacht en welke vragen worden er eigenlijk gesteld in de vragenlijst?

Lees meer

Fysio Haarstraat neemt award voor meest gewaardeerde fysiotherapiepraktijk in ontvangst

7 juni 2019 - Meta van Uden

Tijdens de Fys'Optima Relatiedag, die op vrijdag 24 mei 2019 plaatsvond, zijn de Qualiview Awards voor meest gewaardeerde en meest aanbevolen fysiotherapiepraktijk uitgereikt. De award voor meest gewaardeerde fysiotherapiepraktijk ging naar Fysio Haarstraat uit Rijssen. De award voor meest aanbevolen fysiotherapiepraktijk werd in de wacht gesleept door FysioForHealth uit Venlo.

Lees meer