Nieuwsoverzicht

{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Gebruik de nieuwe set informatiedocumenten (AVG proof)

10 augustus 2018 - Robert Kroesbergen

De ervaringen van je cliënten zijn belangrijk voor het succes van jou en je zorgorganisatie. Om daar inzicht in te krijgen doe je klantervaringsonderzoek. Daar helpen wij je graag bij. Zo ook bij de voorlichting en communicatie richting je cliënten. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij een nieuwe set voorlichtingsdocumenten, die AVG proof zijn, voor je opgesteld.

Lees meer

In gesprek met Alfons Tijhuis en Jeanet Lubeck van Paramedisch Centrum Tijhuis

20 juli 2018 - Meta van Uden

Paramedisch Centrum Tijhuis heeft dit jaar twee Qualiview Zorgverlener Awards gewonnen. In de categorie meest gewaardeerde oefentherapiepraktijk en meest aanbevolen oefentherapiepraktijk gingen zij met de award naar huis. Een mooie prestatie! Alfons en Jeanet reageren op de winst en vertellen over de intensieve samenwerking tussen oefentherapie en fysiotherapie.

Lees meer

Video Fysiotherapie Vrij Bewegen Krommenie

6 juli 2018 - Elles Baak

Martijn Mors & Jerry Jansen van Fysiotherapie Vrij Bewegen Krommenie reageren op hun nominatie en derde plaats bij de Qualiview Zorgverlener Awards 2018 in de categorie de door de klant 'Meest aanbevolen grote fysiotherapiepraktijk'.

Lees meer

Waardegedreven zorg in de praktijk

27 juni 2018 - Robert Kroesbergen

Als de patiënt de maatstaf is voor waardegedreven zorg, zou die ook het uitgangspunt moeten zijn voor het meten van het succes ervan. Dat is kortweg waar het om gaat bij het in kaart brengen van de patient journey. Qualizorg en PharmaPartners werken samen om huisartsen en huisartsenorganisaties te ondersteunen bij het toevoegen van waarde voor patiënten en het inzichtelijk maken van het resultaat daarvan.

Lees meer