Nieuwsoverzicht

{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Qualizorg en SiRM hebben samenwerking Qualiview Benchmarktool opgestart

14 november 2019 - Robert Kroesbergen

Voor de ontwikkeling van de Qualiview Benchmarktool is Qualizorg een samenwerking aangegaan met SiRM, een gerenommeerd strategisch adviesbureau in de zorg. Bij de ontwikkeling van de Qualiview Benchmarktool is SiRM verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de indicatorenset en de vergelijkingsgroepen.

Lees meer

Qualiview Benchmarktool: al meer dan 400 partijen doen mee

7 november 2019 - Robert Kroesbergen

In september introduceerden wij de Qualiview Benchmarktool bij onze klanten. Sinds deze introductie hebben al meer dan 400 grote en kleine praktijken aangegeven mee te willen doen! En ondertussen wordt de Qualiview Benchmarktool ook breed gedragen door verschillende beroepsverenigingen en netwerken.

Lees meer

Qualiview Zorgverlener Award 2019 voor Huidtherapie uitgereikt

4 november 2019 - Robert Kroesbergen

De Qualiview Zorgverlener Awards 2019 voor huidtherapie zijn uitgereikt. Tijdens het NVH Congres, dat in Bunnik plaatsvond, werd bekendgemaakt welke praktijken de hoogste waarderingen kregen van hun klanten. De awards zorgden voor blije én trotse gezichten.

Lees meer

Qview - aflevering Fysiotherapie Het Centrum, Dieren

10 oktober 2019 - Robert Kroesbergen

In onze vlog Qview gaan we met organisaties binnen de zorg in gesprek over wat voor hun de waarde is van data. In deze aflevering vertelt Mark de Lijster hoe zij de inzichten uit Qualiview gebruiken in hun kwaliteitsmanagement en wat voor de zorgverleners de waarde is van het krijgen van positieve feedback van de cliënten.

Lees meer

Qview - aflevering Eerstelijns Centrum Tiel

21 augustus 2019 - Robert Kroesbergen

In onze vlog Qview gaan we met organisaties binnen de zorg in gesprek over wat voor hun de waarde is van data. In deze aflevering vertelt huisarts Suzanne Geerits waarom de inzichten uit Qualiview voor haar als huisarts belangrijk zijn en hoe ze binnen het team van Eerstelijns Centrum Tiel samenwerken op gebied van kwaliteitsmanagement.

Lees meer