Nieuwsoverzicht

{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

GGZ: onder de motorkap van de vragenlijst: hoe diep wil je kijken?

14 oktober 2019 - Robert Kroesbergen

Hoe weet je nou of je behandeling voor psychische klachten zijn vruchten heeft afgeworpen? Dit is helaas niet altijd eenduidig te zeggen. Behandelsucces kan vastgesteld worden met één maat, één getal, maar er zijn ook instrumenten die veel gedetailleerder meten. Hoe ver moet je gaan? Hoeveel detail heb je nodig?

Lees meer

Qview - aflevering Fysiotherapie Het Centrum, Dieren

10 oktober 2019 - Robert Kroesbergen

In onze vlog Qview gaan we met organisaties binnen de zorg in gesprek over wat voor hun de waarde is van data. In deze aflevering vertelt Mark de Lijster hoe zij de inzichten uit Qualiview gebruiken in hun kwaliteitsmanagement en wat voor de zorgverleners de waarde is van het krijgen van positieve feedback van de cliënten.

Lees meer

Qview - aflevering Eerstelijns Centrum Tiel

21 augustus 2019 - Robert Kroesbergen

In onze vlog Qview gaan we met organisaties binnen de zorg in gesprek over wat voor hun de waarde is van data. In deze aflevering vertelt huisarts Suzanne Geerits waarom de inzichten uit Qualiview voor haar als huisarts belangrijk zijn en hoe ze binnen het team van Eerstelijns Centrum Tiel samenwerken op gebied van kwaliteitsmanagement.

Lees meer

GGZ: een goede introductie is het halve werk

17 augustus 2019 - Robert Kroesbergen

Tijdens presentaties en trainingen hadden we het al eens van cliënten gehoord, maar toen ik zelf hulp kreeg bij de GGZ en er als cliënt mee te maken kreeg, drong het pas echt tot me door. Hoe jammer en raar is het eigenlijk als ROM (Routine Outcome Monitoring) niet goed wordt geïntroduceerd.

Lees meer

Qview - aflevering Fysio Donders, Arnhem

21 juni 2019 - Robert Kroesbergen

In onze vlog Qview gaan we met organisaties binnen de zorg in gesprek over wat voor hun de waarde is van data. In deze aflevering vertelt Jurian Donders, eigenaar van Fysio Donders in Arnhem, hoe hij de inzichten van Qualiview gebruikt voor zijn praktijk.

Lees meer