{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Qualiview Benchmarktool: al meer dan 400 partijen doen mee

7 november 2019 Robert Kroesbergen

In september introduceerden wij de Qualiview Benchmarktool bij onze klanten. Sinds deze introductie hebben al meer dan 400 grote en kleine praktijken aangegeven mee te willen doen! En ondertussen wordt de Qualiview Benchmarktool ook breed gedragen door verschillende beroepsverenigingen en netwerken.

Nicky Narraina: “Een benchmarktool is voor ons niet nieuw, we doen dit al voor de NVD bijvoorbeeld. Het is in Nederland wel vernieuwend nu we het voor de paramedische markt ontwikkelen. Achter de schermen zijn wij al even bezig met het ontwikkelen van het concept, de tool en de indicatoren. De vele gesprekken bevestigen ons dat veel praktijken behoefte hebben aan inzicht over de bedrijfsvoering waarbij kan worden vergeleken met andere zorgorganisaties met een soortgelijk profiel. Want als je daar inzicht in hebt, dan kun je van elkaar leren en de bedrijfsvoering en daarmee ook de zorg  verder verbeteren.

Voor praktijkeigenaren is het niet makkelijk om zelfstandig dit inzicht te verkrijgen. Daar willen we met de Qualiview Benchmarktool mee helpen. Misschien klinkt een benchmarktool als iets voor grote organisaties. Maar de tool is óók heel geschikt voor kleinere praktijken. Je vergelijkt namelijk met praktijken die een soortgelijk profiel hebben en in de tool komen allerlei thema’s aan bod waar ook een kleinere praktijk mee te maken heeft. In ons klantpanel voor de ontwikkeling van de tool hebben we daarom ook grote én kleine praktijken opgenomen.

Dat nu al meer dan 400 praktijken zich hebben aangemeld onderstreept dat praktijkeigenaren aan dit inzicht echt behoefte hebben. Dit horen we ook in het veld van zorgorganisaties, beroepsverenigingen en netwerken.”
 

 

Over de Qualiview Benchmarktool
De Qualiview Bechmarktool geeft jou als praktijkeigenaar of manager de mogelijkheid om je praktijk te vergelijken met andere soortgelijke praktijken op het vlak van bedrijfsvoering. Denk daarbij aan operationele indicatoren zoals inkomsten en kosten van je praktijk. Of op vlak van je personeelsbeleid zoals salarissen, secundaire arbeidsvoorwaarden, opleidingskosten, et cetera.

 

Meer weten over de Qualiview Benchmarktool? Klik hier.


 Volg ons op social media: