{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Videoconsultatie nu voor alle zorgverleners zonder kosten

23 maart 2020 Elles Baak

Het coronavirus houdt iedereen in Nederland bezig. De overheid en het RIVM roepen mensen op om voldoende afstand van elkaar te houden om verdere verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen. Bij zorgverleners in verschillende beroepsgroepen leven er daarom vragen hoe zij het beste met deze situatie om kunnen gaan voor het behandelen van hun patiënten. 

Een spreekuur op afstand met beeldbellen kan patiënten en zorgverleners beschermen tegen een verdere uitbreiding van de epidemie. Hiermee kun je de continuering van de medische zorg voor de bevolking beter garanderen. Wil je daarom ook gebruik gaan maken van videoconsultatie? We helpen je graag!

Onze moederorganisatie CompuGroup Medical (CGM) biedt zorgverleners tijdelijk een kosteloze oplossing voor videoconsultatie waar je tijdens deze situatie gebruik van kunt maken. Deze oplossing is speciaal voor de zorg ontwikkeld, veilig en AVG-proof. Wij willen hiermee alle zorgverleners ondersteunen bij het zo veilig mogelijk uitvoeren van hun werkzaamheden en hopen hiermee een steentje bij te dragen.


Eenvoudig starten met videoconsultatie
Je kunt je eenvoudig registreren via de website van CGM. De oplossing is direct klaar voor gebruik. Je hoeft je alleen te registreren om een gebruikers-ID per e-mail te ontvangen. Een download of installatie is niet nodig en je zit nergens aan vast. 

Klik hier voor de meestgestelde vragen en om van de tool gebruik te maken.

  


Over CompuGroup Medical
CompuGroup Medical (CGM) is één van de toonaangevende eHealth-bedrijven ter wereld. In totaal werken er wereldwijd zo'n 5.600 medewerkers verspreid over meerdere locaties in 19 landen. De organisatie ontwikkelt verschillende softwareproducten op het vlak van medische en organisatorische activiteiten voor verschillende zorgdisciplines in 55 landen. Meer dan één miljoen professionals in de zorg maken gebruik van de applicaties van CGM. 

 Volg ons op social media: