{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Samenwerking Qualizorg en Fys’Optima verlengd

10 oktober 2018

Qualizorg en Fys’Optima - het grootste landelijke netwerk van fysiotherapiepraktijken - hebben de samenwerking met drie jaar verlengd. Fys’Optima directeur Robert Versteegh en Nicky Narraina, Commercieel Directeur van Qualizorg zijn beiden verheugd over de voortzetting van deze samenwerking.

 

“Qualizorg: een partij die ons versterkt”
“Uiteraard zijn wij zeer tevreden over de samenwerking met Qualizorg en de bijbehorende dienstverlening”, zegt Robert Versteegh overtuigend. “Want in ons streven de kwaliteit van onze diensten op peil te houden en waar mogelijk te verbeteren, hebben we ook onze samenwerking met Qualizorg uitvoerig geëvalueerd. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat de expertise en het product dat zij in huis hebben in combinatie met de heldere blik die Qualizorg op de toekomst heeft, ons tevreden stemt. Wij ervaren Qualizorg als een partij die ons op meerdere vlakken versterkt. De support die zij ons en ’onze’ praktijken bieden is erg belangrijk. Zo weten we dat de praktijken maximaal worden ontzorgd en tijd kunnen besteden aan hun cliënten.”


Veiligheid voorop
“De praktijken vertrouwen ons. Daar zijn we trots op. Het is daarom van het grootste belang dat we ervan uit kunnen gaan dat de data van de praktijken veilig is. Hier mag geen enkel risico gelopen worden. De ellende die ontstaat wanneer er een datalek blijkt te zijn, is niet te overzien. Daarom checken we de registers of de aanbieders voldoen aan de ISO-27001 en NEN-7510 norm. Niet alle aanbieders van klantervaringsonderzoek staan hier geregistreerd terwijl ze wel pretenderen te voldoen. We kunnen en willen hier geen risico lopen. Ons vertrouwen in Qualizorg is verder versterkt door alle acties en investeringen die zij hebben gedaan om de privacy en dataveiligheid en betrouwbaarheid te borgen. Dat gaf een goed gevoel. Daarbij kwam ook dat Qualizorg een goede afstemming heeft gehad met het KNGF om voor de fysiotherapie tot een verwerkersovereenkomst te komen.”   

 

Investeren in privacy & informatiebeveiliging
Ook Nicky Narraina is heel tevreden. “Als een partij voor langere tijd met je in zee gaat, geeft dat vertrouwen en energie. Tegelijk is het een bevestiging van de juiste keuzes die wij de afgelopen tijd met z’n allen hebben gemaakt. Voor Fys’Optima was het bijvoorbeeld heel belangrijk dat wij onder andere het juiste beleid voeren op het vlak van privacy en informatiebeveiliging. Dit hebben we wederom goed kunnen aantonen, ook met wat wij afgelopen jaren hebben gedaan, waardoor je kunt stellen dat de gedane investeringen lonen.”

 

 


 

Gerelateerde artikelen:
Qualiview bij de Vereniging Topfysiotherapie: Samenwerking verlengd
Dataveiligheid zit in onze genen
Waarom wij dataveiligheid zo belangrijk vinden
Her-accreditatie ISO-27001 en NEN-7510 behaald