{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

SpreekTaal logopedisten enthousiast over delen managementinformatie met vergelijkbare praktijken

9 maart 2020 Robert Kroesbergen

Anneke Tromp is een gepassioneerde logopedist en ondernemer. Ze is in verschillende domeinen werkzaam geweest. 14 jaar geleden heeft ze SpreekTaal opgericht. In korte tijd is de praktijk enorm gegroeid en er werken nu tien logopedisten. De praktijk verzorgt logopediebehandelingen voor alle leeftijden. Van preverbaal tot seniorenproblematiek.


Anneke Tromp, Spreektaal Logopedisten Vergelijken kan ook non-concurrentieel

Logopedist en ondernemer Anneke Tromp: "Ik heb behoefte om te sparren met ondernemers zoals ik, gelijkgestemden die tegen dezelfde uitdagingen aanlopen of die deze al hebben opgelost. In december 2019 werd ik door Qualizorg benaderd over de ontwikkeling van de Qualiview Bedrijfsvoeringstool. Met deze tool kan ik straks eenvoudig mijn bedrijfsvoering vergelijken met soortgelijke praktijken en ook contact met ze zoeken. Als ze wat verder weg zitten, en we daardoor niet elkaars concurrenten zijn, denk ik dat het delen van informatie makkelijker wordt."

 


Samenstelling klantenpanel is een goede mix van partijen

"Dat Qualizorg me heeft gevraagd om deel te nemen aan het klantenpanel vind ik heel interessant. Het is zeker prikkelend. Überhaupt hoe waardevol informatie is voor ondernemers. Mijn deelname verruimt mijn blik op de mogelijkheden van de tool.

De Qualiview Bedrijfsvoeringstool is voor grote en kleine praktijken interessant. Qualizorg heeft ervoor gezorgd dat in het klantpanel ook partijen van verschillende zorgdisciplines en verschillende grootte zitten. In logopedieland zie je vaak kleine praktijken of heel grote praktijken. Met mijn onderneming zit ik hier precies tussenin."


Managementinformatie delen als tweerichtingsverkeer

"Ik ben benieuwd hoe anderen zichzelf in de markt zetten. Ik wil graag weten of ik door mijn eigen overtuigingen misschien ‘blind’ ben geworden voor mogelijkheden en ik daardoor kansen onbenut laat. Hebben andere praktijken buiten de zorgverzekeraars om nog andere inkomstenbronnen? Kan ik informatie gebruiken of kunnen we gezamenlijk met elkaar optrekken als het gaat om de zorgverzekeraars?

De tool wil ik  inzetten om mijn marktpositie verder te verbeteren. Ik vind het met name interessant om managementinformatie te delen met anderen. Als het tweerichtingsverkeer is tenminste. Ik denk dan aan tips met betrekking tot de wachtlijstproblematiek of tevredenheid van cliënten verder verhogen op specifieke gebieden of in het algemeen.”


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Qualiview Bedrijfsvoeringtool?

-Lees meer over de Qualiview Bedrijfsvoeringstool en profiteer van een aantrekkelijke introductiekorting
-Bekijk ook de visie van Erwin van der Woerdt, praktijkmanager Axis

 

Bekijk ook de onderstaande video:Volg ons op social media: