{caption}

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie. Via ons contactformulier of bel direct met 0570 - 820 219.

Neem contact op

Nieuw! Online je toestemming beheren bij Qualiview

17 juni 2022 Elles Baak

Vanaf nu is het mogelijk om je toestemmingen volledig online te beheren in je klantportaal. Simpelweg, door het zetten van een vinkje bij de gewenste partij en de pagina op te slaan. 

Bij Qualiview ben jij eigenaar van de verzamelde data en bepaal je zelf of je dit wilt delen met partijen zoals bijvoorbeeld je beroepsvereniging, verzekeraar of een reviewplatform. Dit kan je doen door toestemming te geven voor de desbetreffende partijen. Voorheen deed je dit middels een papieren variant, we hebben dit nu gedigitaliseerd. Handig toch?

Hoe werkt het online beheren van je toestemmingen?

1. Ga naar https://rapportagetool.qualiview.nl/
2. Log in met de bekende gegevens *
3. Kies voor ‘Klantportaal’ **
4. Kies voor ‘Instellingen’
5. Je kunt hier je toestemmingen inzien en wijzigen. Klik op ‘Bijwerken’ om de aanpassing door te voeren.

* Kies voor de functie wachtwoord vergeten indien je je wachtwoord niet meer weet. Weet je je gebruikersnaam niet meer? Neem dan contact op met .(JavaScript must be enabled to view this email address) onder vermelding van de praktijkAGBcode.

**Je hebt alleen de rechten voor het ‘Klantportaal’ wanneer je hoofdgebruiker bent. Zie je deze knop niet? Neem dan contact met de hoofdgebruiker van de organisatie waar je werkzaam bent of met .(JavaScript must be enabled to view this email address) onder vermelding van de praktijkAGBcode .

Heb je hier vragen over? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen.