{caption}

Overstap van Tevreden.nl naar het Qualiview-platform


Je bent automatisch doorgestuurd naar deze pagina, omdat het Tevreden-platform vanaf 1 januari 2019 niet meer beschikbaar is.

 

Ben je nog geen klant van Qualizorg / Qualiview?
Klik dan hier om naar de informatiepagina voor apothekers te gaan.

 

Ben je al klant van Qualizorg / Qualiview (voorheen Tevreden)?
In november 2018 hebben wij je geïnformeerd over de overgang van het Tevreden-platform naar Qualiview. Vanaf 2019 ga je voor de dataverzameling van de PREM Farmacie gebruikmaken van Qualiview. Om te kunnen starten met Qualiview, hebben wij je twee e-mailberichten gestuurd.

  • In de eerste e-mail hebben wij je een aantal documenten gestuurd waaronder de Qualiview gebruikersovereenkomst 2019, voor je dossier;
  • In de tweede e-mail hebben wij je de informatie gestuurd die je nodig hebt om gebruik te maken van Qualiview, zoals je inloggegevens, ondersteunende documenten en de handleiding.


Resultaten inzien in je online Qualiview Rapportagetool
De resultaten van de ingevulde vragenlijsten en je respons kun je continu inzien via je eigen beveiligde online Qualiview Rapportagetool. Om de resultaten van de ingevulde vragenlijsten en je respons terug te zien, ga je naar https://rapportagetool.qualiview.nl.

Tip: heb je de inlogpagina van het Tevreden-platform aan je favorieten op de bladwijzerbalk in je browser toegevoegd? Vervang deze dan door https://rapportagetool.qualiview.nl. Zo weet je zeker dat je op een later moment op de juiste pagina terechtkomt en kun je de Qualiview Rapportagetool snel openen.
 

Contact
Heb je de e-mailberichten niet ontvangen, ben je de inloggegevens kwijtgeraakt of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via support@qualiview.nl of bel (0570) 820 219.