{caption}

Bestel de promotiemiddelen van Qualiview

Promotiepakket

Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken, bieden wij promotiemiddelen aan van Qualiview. Met het promotiepakket kunt u uw patiënten stimuleren tot deelname aan de feedbackanalyse van Qualiview. Er wordt uitgelegd hoe het werkt en wat het doel is. Ook helpen wij met het uitvoeren van het onderzoek en het verhogen van de respons. U kunt bij ons een promotiepakket afnemen. Het promotiepakket bestaat uit een poster en 250 A5flyers. 

Kennismaken

Met het promotiepakket laat u uw patiënten al in de wachtkamer kennismaken met het patiëntervaringsonderzoek van Qualiview. Zo bevordert u deelname aan het onderzoek; want hoe meer feedback, hoe relevanter de resultaten. Bovendien hoeft u in de behandelkamer minder uit te leggen, net zo efficiënt. 

Investering

Het promotiepakket van Qualiview kost u slechts eenmalig €30,95 excl. BTW. U ontvangt na het bestellen 250 A5 flyers en een A2 poster.

Direct bestellen?

Bent u nog geen klant? Dan bestelt u dit product eenvoudig tijdens het aanmeldproces. Bent u al klant bij Qualiview? Stuur een e-mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). U ontvangt van ons een bevestigings e-mail en binnen enkele dagen heeft u het pakket in huis.

 

Zelf aan de slag!

Informeer uw patiënten via de website

Voor patiënten en cliënten hebben wij op de website een pagina gemaakt waar u uw patienten en clienten naar kunt doorverwijzen als zij vragen hebben over Qualiview en de vragenlijsten. Daarnaast hebben we een uitgebreide F.A.Q. met daarin veel gestelde vragen van patiëten en cliënten. Hier kunt u ook vragen van uw patiënt en cliënt naar doorverwijzen.

Samenwerking met Uw Praktijk Online

Pharmeon en Qualiview ondersteunen u bij het informeren van uw patiënten. Met Uw Praktijk Online voldoet u eenvoudig aan de voorlichting van relevante wetgeving door de ‘selectable tab’ ‘Patiëntervaringsonderzoek’ aan te vinken. 
Concreet kan deze nieuwe functionaliteit voor u betekenen:

- Dat u aan bezoekers van uw website laat zien waarom u de ervaring van de patiënt belangrijk vindt;
- Dat u uw patiënten een extra mogelijkheid biedt om zich via uw website op te geven voor deelname aan Qualiview (hogere respons);
- Dat u bezoekers/patiënten informeert over de inhoud en achtergrond van de CQ-index (d.m.v. veelgestelde vragen).