{caption}

Qualiview Direct: hogere respons met wachtkamerbevraging

Je streeft naar een zo hoog mogelijke respons. Wat daarbij helpt, is om jouw patiënten direct na de behandeling te vragen de vragenlijst in te vullen. De behandeling zit dan nog vers in het geheugen. De uitnodiging voor het invullen van een vragenlijst naar een e-mailadres sturen, kan leiden tot uitstel en uiteindelijk afstel. Qualiview Direct  biedt nu de mogelijkheid de vragenlijst direct na behandeling op jouw locatie, bijvoorbeeld in de wachtkamer, in te laten vullen.

Qualiview Direct is geschikt voor alle doelgroepen. Hiermee bereik je ook het deel van je patiënten zonder internet of e-mailadres, bijvoorbeeld ouderen, die je nu hooguit met een schriftelijke uitvraging kunt bereiken. Hierdoor krijg je ook inzicht in de ervaring van deze groepen met de door jou verleende zorg en kun je hier je dienstverlening verder op verbeteren. 

 

In vier eenvoudige stappen je cliënt uitnodigen: 

 

Met Qualiview Direct verzamel je -direct- de ervaring van jouw cliënten. Dit kan op elke plek waar je verbinding hebt met internet. Qualiview Direct is geschikt voor alle devices met internetverbinding. Dus voor een tablet, laptop of vaste pc. Het enige wat je nodig hebt, zijn een plek en een device waar de patiënt de vragenlijst kan invullen.

Qualiview Direct is een extra service. Voor een extra bijdrage van slechts € 0,33 per dag kun je heel gemakkelijk jouw cliënten uitnodigen. 

Investering Qualiview Direct  
Eenmalige inrichtingskosten voor toevoegen Qualiview Direct binnen de huidige rapportagetool * € 60,00
Abonnement Qualiview Direct   € 10,00 per maand
Optioneel verkrijgbaar  
Eenmalige inrichtingskosten per extra account ** € 30,00
Bijdrage extra account vanaf 4 medewerkers € 1,00 per account per maand

Genoemde prijzen zijn per jaar en per praktijk, exclusief 21% BTW. Exclusief device. 
* Eenmalige inrichtingskosten zijn van toepassing bij de eerste inrichting en bij eventuele wijzigingen/toevoegingen gedurende de overeenkomst.
** Extra account indien je niet wilt dat diegene die de code uitgeeft ook het volledige inzicht heeft in de rapportagetool (bijvoorbeeld een baliemedewerker)