Qualiview Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO)

{caption}

Qualiview Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO)

Wist je al dat wij je zorgorganisatie ook kunnen helpen met je periodieke medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO)? Het MTO van Qualiview is speciaal op maat gemaakt voor zorgorganisaties. De vragen sluiten aan bij het werk van je medewerkers en de resultaten zijn daardoor ook echt relevant voor jou. En de resultaten van het onderzoek zijn gewoon realtime inzichtelijk in de Qualiview Rapportagetool. Eenvoudig toch?

 

Uitvoeren van je medewerkerstevredenheidsonderzoek heel eenvoudig

Het uitvoeren van je MTO is met Qualiview heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar de gegevens van je medewerkers te uploaden in Qualiview.

Vervolgens nodigen wij automatisch je medewerkers per e-mail uit voor het onderzoek. Het invullen van de MTO vragenlijst duurt gemiddeld tussen den 12 en 15 minuten. Vergeet je medewerker de vragenlijst in te vullen? Dan krijgt hij nog twee herinneringen. Alleen als het nodig is natuurlijk.

De resultaten zie je vervolgens terug in de Qualiview Rapportagetool voor MTO. Kortom, het MTO van Qualiview is praktisch, efficiënt en effectief!

 

Investering

De investering voor het eenmalig uitvoeren van het Qualiview MTO, per praktijk AGB code, ongeacht de hoeveelheid medewerkers, is slechts € 395,-.

*Deze prijs is excl. BTW. We controleren jaarlijks of je voor je organisatie weer een nieuwe MTO hebt uitgezet.

 

 

Waarom een medewerkerstevredenheidonderzoek uitvoeren?

Misschien staat het uitvoeren van het medewerkerstevredenheidsonderzoek al bij jou op de kalender. Vanwege een vaste HR-cyclus, als onderdeel van je kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) of vanuit goed werkgeverschap.

Een hogere medewerkerstevredenheid zorgt namelijk voor een hogere klanttevredenheid. Een van de redenen is dat tevreden medewerkers gemotiveerd zijn om de klant optimaal te begrijpen en te bedienen.

 

Medewerkerstevredenheidsonderzoek Qualiview speciaal ontwikkeld voor zorgorganisaties

 

- Paramedische zorgorganisaties

Het onderzoek voor paramedische organisaties bevat bijvoorbeeld vragen over de praktijk, werkzaamheden, werkomstandigheden, arbeidsvoorwaarden en waardering. Door de open antwoordmogelijkheden krijg je waardevolle feedback met concrete verbeterpunten, waarmee je meteen gericht aan de slag kunt. Dit MTO onderzoek is voor en door paramedici samengesteld.

 

- Apothekers

Dit MTO onderzoek speciaal ontwikkeld voor apotheken en bevat specifieke vragen over onder andere je wachtruimte, balie en ruimte voor receptbereidingen. Je krijgt inzicht in algemene onderwerpen zoals de ervaren arbeidsomstandigheden, samenwerking, sfeer en communicatie. Door de open antwoordmogelijkheden krijg je waardevolle feedback met concrete verbeterpunten, waarmee je meteen gericht aan de slag kunt.

 

 

Vragen?