Samenwerken met Qualiview.
Een aantal van onze klanten vertellen
enthousiast over de samenwerking met Qualiview.

{caption}

Referenties van Qualiview

Sabine Uitslag - Voorzitter Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)

De NVH en Qualizorg B.V. werken vanaf 2013 samen aan de ontwikkeling van kwaliteitsbeleid binnen huidtherapie. Vanaf 1 januari 2015 is de landelijke uitrol klantervaring een feit.

"Dankzij Qualiview kunnen wij onze waardecreatie in het zorgspectrum laten zien. We zijn onderweg naar PROMs, om multidisciplinair en regiogebonden vanuit de zorgketen te kunnen meten. Mijn intuïtie ging direct op groen. Als je elkaar begrijpt kun je snel naar een win-win-situatie."

​Bekijk hier referenties uit de paramedische zorg >

 


Dick Tromp - Apotheker Connecting Care

De klant staat centraal voor Qualizorg en Connecting Care. Als samenwerkingspartners investeren we gezamenlijk en trekken Qualizorg en Connecting Care al sinds 2012 gezamenlijk op. Samen hebben we een systeem ontwikkeld om apothekers inzicht te geven in de ervaren kwaliteit van de dienstverlening. Dit systeem is inmiddels in Qualiview geïntegreerd zodat apothekers stuur- en verbeterinformatie krijgen door patiëntervaringsonderzoek van Qualiview.

"De klant staat centraal voor Qualiview en Connecting Care. Samen werken we aan systemen voor de apothekers die inzicht bieden in kwaliteit van zorg."

​Bekijk hier referenties uit de eerstelijns zorg >

 


Jan Haverkamp - Fysiotherapiepraktijk De Akker

De Akker heeft gevoel voor gezondheid centraal staan. Een eerstelijnsfysiotherapie praktijk met een PLUS, niet alleen het certificaat van Achmea, maar ook de praktijk die net wat meer te bieden heeft. Wat begin jaren 90 is begonnen als een 'kleine' praktijk in Wezep met 6 therapeuten is inmiddels de praktijk uitgegroeid naar 4 locaties, met ongeveer 25 therapeuten.

"Patiënten die onze praktijk aanbevelen, zijn voor ons goud waard. Met Qualiview hebben we inzichtelijk of patiënten ons aanbevelen en wie deze patiënten zijn. Zo kunnen wij achterhalen dat bijvoorbeeld vrouwen in de leeftijdscategorie 20-30 ons aanbevelen. Wij doen dit niet alleen met Qualiview, maar ik vraag mensen ook rechtstreeks om feedback. Negatieve feedback moet je bespreken, want klanten weten veel beter hoe en wanneer zij zich op hun gemak voelen. Door hierop in te spelen zorgen we samen voor een hoger aanbevelingspercentage. En dat levert ons klanten op!"

​Bekijk hier referenties van fysiotherapeuten >

 


Jan Duijsters - Adviseur Kwaliteit en Veiligheid Maxima Medisch Centrum

Wanneer kundige en betrouwbare partners bereid zijn om in gezamenlijkheid de vraag van de opdrachtgever mee te onderzoeken, hoeft het wiel hoeft niet steeds opnieuw uitgevonden te worden. Als het daarna(ast) ook zakelijk klikt, voelt verbinding en zekerheid al snel vertrouwd. Qualiview is voor Maxima Medisch Centrum zo'n partner in onderzoek voor klantervaring en PROMs.

"Als je kundige en betrouwbare partners vindt die jóuw vraag mee willen onderzoeken, voelt verbinding en zekerheid al snel vertrouwd. Qualizorg met haar online tool Qualiview is zo’n partner, zo hebben wij ervaren."

​Bekijk hier overige referenties >