Wat andere fysiotherapeuten van Qualiview vinden?
Lees al onze referenties.

{caption}

Cees de Zoete - Directeur Het Gezonde Net

Het Gezonde Net is een landelijk netwerk van fysiotherapiepraktijken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Om de klantervaringen te kunnen monitoren werken ze al vanaf het begin met de tools van Qualizorg. Qualiview is als het ware mee ontwikkeld met de ontwikkelingen bij Het Gezonde Net.

"Met Qualizorg is in 2009 een eerste stap gezet om patiënten te bevragen tijdens, bij afsluiting van behandeling en ook 3 maanden na behandeling. Deze ontwikkeling hebben we samen gedaan en sindsdien zijn HGN en Qualizorg partners. Het is zeer prettig werken met Qualizorg en haar tool voor patiëntervaringsonderzoek Qualiview."

 


Robert Versteegh - Partner Fys'Optima

Fys' Optima werkt met ruim 250 fysiotherapiepraktijken al ruim 5 jaar intensief met Qualizorg en haar tools. Alle praktijken brengen klantervaring in kaart en samen worden verdere PROMs en uitkomstindicatoren ontwikkeld. Fys'Optima ondersteunt en stuurt haar praktijken op de uitkomsten met de Qualiview management dashboard informatie.

"In een wereld waarin zorgverleners steeds kritischer worden gevolgd, is het een gemiste kans als je de mening van de patiënt ongebruikt laat."

Bekijk hier de referentie van Robert Versteegh >


Kees Smelt - Maatschapslid Fysiotherapiepraktijk De Haere 

De Haere is een regionale praktijk voor fysiotherapie en ergotherapie in het grensgebied van Salland en Twente. Ruim 35 jaar geleden begonnen als tweemanspraktijk voor fysiotherapie, telt De Haere vandaag de dag 13 locaties en circa 60 medewerkers, waaronder 43 fysiotherapeuten en 5 ergotherapeuten. De Haere is een klant van het eerste uur en werkt al bijna 5 jaar succesvol samen met Qualiview.

"Al jaren meten we de ervaring van patiënten. Wij willen namelijk bij de Haere het welzijn van de patiënt vergroten. Dit kunnen we alleen als we  de ervaring van de patiënt ook weten. Dit doen we door die ervaring objectief, anoniem en onafhankelijk te laten meten door Qualiview."

Bekijk hier de referentie van Kees Smelt >

 


Jan Haverkamp - Fysiotherapiepraktijk De Akker

De Akker heeft gevoel voor gezondheid centraal staan. Een eerstelijnsfysiotherapie praktijk met een PLUS, niet alleen het certificaat van Achmea, maar ook de praktijk die net wat meer te bieden heeft. Wat begin jaren 90 is begonnen als een 'kleine' praktijk in Wezep met 6 therapeuten is inmiddels de praktijk uitgegroeid naar 4 locaties, met ongeveer 25 therapeuten.

​"Patiënten die onze praktijk aanbevelen, zijn voor ons goud waard. Met Qualiview hebben we inzichtelijk of patiënten ons aanbevelen en wie deze patiënten zijn."

Bekijk hier de referentie van Jan Haverkamp >

 


Eduard Simonis - Maatschapslid Fysio4You

Fysio4You stelt haar patiënten centraal en hecht veel waarde aan de ervaring van haar patiënten. Zij gebruikt de data van Qualiview niet alleen voor het inzichtelijk maken van de ervaren kwaliteit, maar stuurt ook bij op het gebied van marketing, profilering, HR-beleid, kwaliteitsmanagement en verbeterinformatie. Zo haalt zij alles uit Qualiview en stuurt zij volledig op de verbeter- en stuurinformatie van onze online tool.

​"Mede door Qualiview en de toetsing van kwaliteit door externe controles kan onze praktijk op een hoog niveau zorg bieden aan de patiënten."

Bekijk hier de referentie Eduard Simonis >

 


Linda Wijering - Office manager sport Medisch Centrum

Een kleine concurrentiestrijd tussen therapeuten: wie wordt het best beoordeeld door patiënten binnen de praktijk? Wij spraken met Linda Wijering, office manager bij Sport Medisch Centrum. De praktijk heeft twee vestigingen, één in Zaandam (SMC Zaanstad) en één in IJmond (SMC IJmond). In totaal zijn er 16 therapeuten werkzaam. Linda maakt de resultaten van de therapeuten elke maand voor ze inzichtelijk en dat levert de nodige sportieve spanningen op. 

​''Pak klachten op als iets positiefs om de praktijk te verbeteren''

Bekijk hier de referentie Linda Wijering >

 


Frank Quaytaal - STAC Paramedisch Centrum

STAC paramedisch centrum maakt al geruime tijd gebruik van de online tool Qualiview van Qualizorg en Frank Quaytaal vertelt vanuit zijn eigen perspectief hoe de praktijk Qualiview inzet.

​"Wij gebruiken Qualiview niet uit verplichting, maar omdat je er je voordeel mee kunt doen."

Bekijk hier de referentie Frank Quaytaal >

 


Jeanette Bensink - Fysiotherapie Römer

In september 2010 heefFysiotherapie Römer in Zwolle de Plus-status/Topzorgpraktijk bereikt en dat is een van de redenen dat zij meedoen aan de PREM fysiotherapie (tot en met 2016 CQi). Omdat Qualiview alles zeer eenvoudig digitaal verstuurt aan de patiënten en daardoor zorgt voor een minimale administratieve inspanning, hebben zij hiervoor gekozen.

​"We zijn erg blij met de korte vragenlijst, Qualiview helpt ons verbeterpunten te vinden."

Bekijk hier de referentie van Jeanette Bensink >

 


Mark Brakké - praktijkeigenaar Somatic

Mark Brakké is vanaf 1991 werkzaam als fysiotherapeut en in 1995 richtte hij zijn eigen praktijk Somatic op. Inmiddels bestaat Somatic uit 5 locaties met een aantal van ongeveer 40 medewerkers. Op dit moment is Mark niet meer werkzaam als uitvoerend fysiotherapeut, maar is hij bezig om de kwaliteit van de onderneming in de breedste zin van het woord te monitoren en de ontwikkelingen die betrekking hebben op het vak bij te houden, zoals onder andere voorwaarden van zorgverzekeraars.

​"Zowel de online rapportagetool Qualiview als de samenwerking met Qualizorg verlopen prima!"

Bekijk hier de referentie van Mark Brakké >

 


Marion Dirks - Fysiotherapie A.H. Gerhardhuis

Voordat Marion Dirks bij Fysiotherapie A.H. Gerhardhuis kwam werken heeft zij werkervaring opgedaan in een ziekenhuis en binnen een aantal andere Fysiotherapiepraktijken. In 1992 werd zij maatschapslid bij A.H. Gerhardhuis en hier is zij tot op de dag van vandaag nog steeds werkzaam als fysiotherapeut. A.H. Gerhardhuis bestaat uit twee vestigingen waar in totaal 10 therapeuten werken, waaronder drie maatschapsleden. Deze drie maatschapsleden zijn samen verantwoordelijk voor de kwaliteit in de praktijk.

​"Wij hebben als doelstelling om de score zo hoog mogelijk te houden met Qualiview"

Bekijk hier de referentie van Marion Dirks >

 


Robin Rijf - Praktijk Kemps en Rijf

Praktijk Kemps en Rijf is gevestigd in in Aarle-Rixtel en in het medisch centrum van Beek en Donk. Robin Rijf is een van de praktijkeigenaren en is hier sinds 2000 werkzaam als fysio- en manueel therapeut en begeleidt daarnaast zijn medewerkers en stagiaires.

​"Met Qualiview heb ik snel inzicht in het handelen van de therapeuten in de praktijk."

Bekijk hier de referentie van Robin Rijf >

 


René Vreken - Mededirecteur Paramedisch AdviesCentrum Aalsmeer

Bij Paramedisch Advies Centrum Aalsmeer (PACA) kunnen patiënten terecht voor fysiotherapie in de breedste zin van het woord. Binnen het centrum zijn verschillende specialismen aanwezig, zoals arbeid- en gezondheidszorg en voor sport medisch advies. Zo begeleidt PACA bijvoorbeeld de dames- en herenschaatsploeg van Jac Orie.

​“Wij hebben een positieve ervaring met Qualiview. Het is een goed instrument om bepaalde processen binnen de praktijk te stroomlijnen.” 

Bekijk hier de referentie van René Vreken >

 


Marcel Boeren - Fysiotherapeut Fysiotherapiepraktijk Charlois en OCA Rotterdam

Marcel Boeren is in Rotterdam werkzaam in twee fysiotherapiepraktijken, te weten: Fysiotherapie Charlois en OCA Rotterdam. OCA Rotterdam richt zich naast fysiotherapie ook op revalidatie van kankerpatiënten, werkhervatting en reïntegratie en multi-disciplinaire revalidatie bij chronisch pijnsyndromen.

​“Klanttevredenheid hoort bij de bedrijfsvoering en Qualiview is daarvoor een goed instrument om mee te werken”

Bekijk hier de referentie van Marcel Boeren >

 


Michiel Gerritsen - Backoffice manager Medisch Centrum Zuid

In het verleden voerde Medisch Centrum Zuid zelf één of twee keer per jaar een periodieke meting uit. Dit was erg arbeidsintensief en leverde slechts een momentopname op. De praktijk zag grote meerwaarde in continue meting en is daarom Qualiview gaan inzetten. Daarnaast zien ze ook meerwaarde in het benchmarken ten opzichte van andere praktijken, zowel regionaal als landelijk.

​"De cliënt staat centraal en de ervaring van de patiënt is met behulp van Qualiview veel beter te monitoren."

Bekijk hier de referentie van Michiel Gerritsen >

 


Karin Speelman - Fysiotherapeut Fysiotherapie Speelman

Karin Speelman van Fysiotherapie Speelman uit Harmelen is al sinds 1974 werkzaam als fysiotherapeut en tevens een periode van 10 jaar als docent “onderzoek en behandelen” verbonden geweest aan de opleiding voor fysiotherapie.Karin vertelt over cliëntervaring en de wijze waarop zij aan meer dan 90% respons komt!

​“Als je zelf enthousiast bent, en goed uitlegt wat het doel is, zal de cliënt in 99% van de gevallen deel willen nemen aan het onderzoek”

Bekijk hier de referentie van Karin Speelman >

 


Trudi Swinkels - Praktijk Brouwer-Swinkels

Trudi Swinkels is al meer dan 35 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Haar specialisatie is bekkenfysiotherapie, maar ook medische trainingstherapie en medical taping zit in haar pakket. In 1990 is de Praktijk Brouwer- Swinkels opgericht. Inmiddels zijn er twee locaties bij gekomen en zijn er al meer dan 15 therapeuten werkzaam in ‘plus’ praktijk Brouwer-Swinkels.

​"Er komt informatie boven tafel die patiënten anders niet zouden geven"

Bekijk hier de referentie van Trudi Swinkels >


Barry Scholten - Disciplinemanager Zorggroep Almere

Barry Scholten is inmiddels 14 jaar gediplomeerd fysiotherapeut en werkt nu ruim 12 jaar voor Zorggroep Almere. Destijds begonnen als fysiotherapeut, is hij vervolgens doorgegroeid naar teammanager en op dit moment werkzaam als disciplinemanager. In 2009 is Zorggroep Almere zich gaan oriënteren op de inzet van PREM onderzoek (tot en met 2016 CQi ). De uiteindelijke keuze voor de rapportagetool van Qualizorg is destijds gebaseerd op de geautomatiseerde systematiek en op de specifieke ervaring met onderzoek binnen fysiotherapiepraktijken.

"De onderzoeksresultaten worden regelmatig bekeken in de online rapportage van Qualiview. Als uitgangspunt worden de resultaten vergeleken met de benchmark van andere deelnemende praktijken."

Bekijk hier de referentie van Barry Scholten >

 


Irene Diekerhof - Kwaliteitsmanager TeamFysio

Irene is sinds 2010 werkzaam als fysiotherapeut en sinds 2 jaar ook als kwaliteitsmanager bij TeamFysio. Gedurende deze 2 jaar heeft zij de kwaliteitsnormen van de HKZ toegepast op de praktijk en houdt zij zich bezig met het navolgen van deze normen/eisen. 

"We zijn positief over Qualiview. We kunnen de gegevens gemakkelijk opslaan als PDF in ons Kwaliteitshandboek. Er kan veel onderscheid gemaakt worden in de resultaten (resultaten per therapeut, per thema, per vraag e.d.).”

Bekijk hier de referentie van Irene Diekerhof >


Chris Beltman - Eigenaar FysioPlus Zwolle

Sinds juni 2011 hebben Christan Beltman, Frank Gort en Arthur Vennik de praktijk voor fysiotherapie in Zwolle overgenomen en hebben het FysioPlus Zwolle genoemd. Hierna is het snel gegaan voor de jonge ondernemers. Binnen een jaar waren er twee nieuwe lokaties bij en in de loop van dit jaar komt nummer 5 erbij. Het team is uitgebreid. "Dan heb je ook wel andere zaken aan je hoofd", zegt Christan Beltman, verantwoordelijk voor de dagelijkse managementzaken. 

 "De fysiotherapeuten zijn altijd erg nieuwsgierig naar de twee wekelijkse rapportages. Voor het management van de praktijk vormt dit ook weer een goed handvat om de doelstellingen voor het komende jaar te bespreken en zo nodig bij te stellen."

Bekijk hier de referentie van Chris Beltman >

 


Onno Voerman - een van de eigenaren van FysioSportief

Fysiosportief wil de kwaliteit van de praktijk meten en waarborgen en gebruikt daar onder andere patiëntervaringsonderzoek voor. 

“Doordat er binnen de praktijk meer aandacht is voor patiëntervaringsonderzoek, worden patiënten beter geïnformeerd over het nut en de noodzaak van het onderzoek. Patiënten zijn dan eerder geneigd de vragenlijst in te vullen.”

Bekijk de referentie van Onno Voerman > 

 


Jorg Pieper - Kwaliteitsmanager Fysio- en manuele Therapie de Boombosch

Jorg Pieper is vennoot en kwaliteitsmanager Fysio- en manuele Therapie de Boombosch. Pieper is tevreden over de mogelijkheden van Qualiview en zet haar in voor kwaliteitsverbetering binnen de praktijk. 

"De terugkoppeling uit Qualiview bleek zo interessant, dat we deze heel actief inzetten voor kwaliteitsverbetering"

Bekijk hier de referentie van Jorg Pieper >

 


Chantal Klein Gunnewiek - General Manager Fysius Rugexperts

Fysius Rugexperts bestaat uit 18 vestigingen verspreid door het hele land. De naam rugexperts zegt het al; de praktijk richt zich op cliënten met klachten aan de wervelkolom.

"Vooral de onderlinge vergelijking met de deelnemende therapeuten blijft interessant. Wanneer er bijzonderheden zijn, worden de resultaten ook besproken in bijeenkomsten waarbij alle vestigingen aanwezig zijn. "

Bekijk hier de referentie van Chantal Klein Gunnewiek >

 


Annemarie van Wijngaarden - Officemanager TotalFysio

TotalFysio heeft zeven vestigingen in het zuiden des lands en heeft onlangs het certificaat 'Praktijk met zorg' ontvangen met bijbehorende zilveren sticker. De resultaten uit Qualiview worden uitgebreid met het team besproken. 

"Het behalen van het Qualiview certificaat en de sticker is een teken van kwaliteit en een mooi compliment voor onze praktijk.” 

Bekijk de referentie van Annemarie van Wijngaarden >