Schriftelijke dataverzameling voor apotheken.
Met Qualiview kan het!

{caption}

Online door middel van schriftelijke uitnodiging

Heeft u niet een emailadres van uw patiënt? Geen probleem! Qualiview biedt de mogelijkheid voor het benaderen van een selectie van uw patiënten per brief. Deze manier van patiëntervaringsonderzoek is volledig geaccepteerd door uw zorgverzekeraar. Indien de dataverzameling op deze wijze wordt uitgevoerd, dient bij een verwachte respons van 25% bij een volledige online afname van de vragenlijst, 280 respondenten benaderd te worden. Aanschrijven van uw patiënten gebeurt in huisstijl van uw praktijk. De inspanning is zeer beperkt. U voert eenmalig uw huisstijlelementen in op onze huisstijlbeheermodule. De benodigde velden (adressen en overige kenmerken) dienen door u uit het AIS gehaald te worden, waarna u deze eenvoudig kunt uploaden. Zorg ervoor dat uw medewerkers geïnstrueerd zijn en in de apotheek kunt u voorlichtingsmateriaal ophangen en uitdelen. Patiënten worden in de brieven geïnformeerd over de vragenlijst. Er zijn vier momenten waarop de patiënt schriftelijk wordt geïnformeerd. Als eerste ontvangen ze een brief met login en afmeldkaartje en vervolgens een herinneringsbrief. Respondenten ontvangen vervolgens een bedankbrief. Non-respondenten ontvangen nog tweemaal een herinneringsbrief.

Investering

De investering voor schriftelijke dataverzameling via Qualiview is 1.688,80 exclusief 21% BTW. Uiteraard is dit inclusief gratis online rapportage.

Overtuigd?

Meld u zich dan vandaag nog aan of neem contact met ons op via .(JavaScript must be enabled to view this email address) of 0570-820219. Er wordt een afspraak met u gemaakt over de achtergrondvariabelen van de te benaderen patiënten en het aantal dat wij gaan benaderen. Op basis hiervan ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging en factuur en login gegevens voor de huisstijlmodule.