Schriftelijke dataverzameling voor huisartsen
Met Qualiview nodigt u uw patiënten eenvoudig schriftelijk uit.

{caption}

Schrfitelijke dataverzameling voor huisartsen

Heeft u niet een emailadres van uw patiënt? Geen probleem! Qualiview biedt de mogelijkheid om (een selectie) van uw patiënten per post te benaderen. Dit gebeurt volgens de mixed mode methode en is volledig geaccepteerd door uw zorgverzekeraar. Dit zijn vier contactmomenten, volgens de richtlijnen van CVZ:

  • Brief met login en afmeldkaartje;
  • Bedankt/reminderkaart naar een ieder;
  • Herinneringsbrief met schriftelijke vragenlijst naar non respondenten;
  • Herinneringsbrief naar non respondenten.

Investering

Tot 50 stuks: €7,50 per uitgenodigde patiënt
51 tot 100 stuks: €6,98 per uitgenodigde patiënt
101 tot 400 stuks: €6,62 per uitgenodigde patiënt

Werking

Aanschrijven van uw patiënten gebeurt in huisstijl van uw praktijk. De inspanning is zeer beperkt. U voert eenmalig huisstijl elementen (zoals ondertekening, logo et cetera) in op onze huisstijlbeheermodule. U vraagt op gebruikelijke wijze toestemming aan uw patiënt en registreert deze in uw HIS. 

Wanneer er een koppeling is van uw HIS (Medicom, Labelsoft Zorgdossier, Mira en Microhis) ontvangt Qualiview op automatische basis de NAW gegevens van de patiënten en zal de uitvraag gestart worden.

Wanneer u gebruik maakt van een andere HIS kunt u gebruik maken van een eenvoudige upload van gegevens. Indien u werkt met een andere HIS en u wilt gebruik maken van Qualiview vanuit uw eigen HIS, dan verzoeken wij u contact op te nemen met (de gebruikersgroep van) uw HIS en/of contact op te nemen met Qualiview via verkoop@qualiview.nl of 0570-820219.

Overtuigd?

Meld u zich dan direct aan of neem contact met ons op via .(JavaScript must be enabled to view this email address) of 0570-820 219. Er wordt een afspraak met u gemaakt over de achtergrondvariabelen van de te benaderen patiënten en het aantal dat wij gaan benaderen. Op basis hiervan ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging en factuur en login gegevens voor de huisstijlmodule.