{caption}

Terugkoppeling resultaten

 

Online rapportagetool

De resultaten worden aan u teruggekoppeld via een beveiligde online rapportagetool die u via deze website kunt bereiken. Deze rapportagetool biedt u de mogelijkheid om per vraag in te zien wat uw patiënten hebben geantwoord (anoniem). Daarnaast krijgt u inzicht in hoe individuele behandelaars presteren ten opzichte van het praktijkgemiddelde en hoe de praktijk het doet ten opzichte van alle overige deelnemers of een specifieke benchmark van bijvoorbeeld uw netwerk.

Vragenlijsten voor volwassenen, ouder/verzorgers en kinderen worden uitgevraagd en resultaten zijn inzichtelijk, te filteren en te vergelijken op verschillende achtergrondkenmerken, door de tijd en op peergroup niveau. Resultaten en grafieken zijn eenvoudig te exporteren voor uw eigen KMS/rapportage doeleinden.


Aanvullende services van Qualiview

Qualiview widget

Uw praktijk levert kwaliteit en dat mag iedereen weten! Potentiële patiënten laten zich steeds vaker via het internet informeren. Het is daarom van toegevoegde waarde om uw resultaten van Qualiview inzichtelijk te maken voor potentiële patiënten. Vanaf 2014 is het mogelijk uw resultaten uit Qualiview via een widget op uw eigen website te tonen. De investering bedraagt €25,50 per jaar. Zie voorbeeld hiernaast.

Tweewekelijkse activiteitenmail

U ontvangt om de week een update over de voortgang van het meetproces. Zo weet u precies hoeveel (uitnodigings)mails er succesvol zijn verstuurd en hoeveel vragenlijsten er zijn ingevuld per medewerker.

Kwartaal Management Rapportage

Iedere praktijk ontvangt standaard per kwartaal een managementrapportage per email met hierin de belangrijkste inzichten in uw resultaten en uw verbeterpotentieel. U ontvangt deze compacte managementinformatie in PDF, waardoor het gemakkelijk te verspreiden is binnen uw organisatie.


Certificering van Qualizorg

Een praktijk met zorg

Ieder jaar rijkt Qualizorg B.V. (moederorganisatie van Qualiview) het certificaat 'Praktijk met Zorg' uit aan de beste praktijken van Nederland. Het certificaat wordt echter uitsluitend uitgereikt aan praktijken die voldoende data hebben behaald. Indien u als praktijk minimaal 100 respondenten heeft, kunt u het certificaat Praktijk met Zorg behalen. Een document dat u met trots kunt tonen aan uw patiënten. Het certificaat toont uw algemene beoordelingscijfer en de scores voor de vier onderwerpen in sterren weergegeven. U kunt voor ieder deelgebied vier sterren ontvangen, dus u kunt bij het behalen van het certificaat ook duidelijk zien waar nog winst te behalen is.

 

 


Consumentensites

Potentiële patiënten laten zich steeds vaker via internet informeren. Het is dan ook van groot belang dat uw praktijk in combinatie met de juiste informatie gemakkelijk vindbaar is. Door ons samenwerkingsverband met PraktijkindeBuurt.nl en KiesvoorjeZorg.nl is het mogelijk om patiëntervaring (indien u dit wil) aan uw profiel toe te voegen. Bekijk een voorbeeld op PraktijkindeBuurt.nl en KiesvoorjeZorg.nl.


Samenwerking met Uw Praktijk Online

Pharmeon en Qualiview ondersteunen u bij het informeren van uw patiënten. Met Uw Praktijk Online voldoet u eenvoudig aan de voorlichting van relevante wetgeving door de ‘selectable tab’ Patiëntervaringsonderzoek’ aan te vinken. Concreet kan deze nieuwe functionaliteit voor u betekenen:

  • Dat u aan bezoekers van uw website laat zien waarom u de ervaring van de patiënt belangrijk vindt;
  • Dat u uw patiënten een extra mogelijkheid biedt om zich via uw website op te geven voor deelname aan Qualiview (hogere respons);
  • Dat u bezoekers/patiënten informeert over de inhoud en achtergrond van de PREM / CQ-index (d.m.v. veelgestelde vragen).

Kortom; de mogelijkheid voor extra service, openbaarheid en professionaliteit richting uw klanten. Uiteraard kunt u ook Pharmeon vragen om dit voor u te doen en een mail sturen naar: customerservices@pharmeon.nl.


Meer weten en altijd op de hoogte zijn?

Wilt u meer informatie over het uitlezen van de resultaten? Of heeft een vraag over de resultaten? Woon dan een gratis webinar bij! U heeft nu meer inzicht gekregen in de terugkoppeling die u automatisch van ons ontvangt. Maar, wij zitten niet stil. Qualiview is altijd in ontwikkeling en op zoek naar verbetering. Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Qualiview? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd bij!