Onderzoek op maat met Qualiview

Voer uw eigen onderzoek uit en meet individuele behoeften

Naast het uitvragen van de standaard vragenlijsten (PREM / CQ-Index) is het ook mogelijk om extra vragen uit te vragen. In uw online rapportagetool vindt u de zogeheten vragenbibliotheek waar een aantal vragen zijn gedefinieerd die u kunt uitvragen, u kunt er voor kiezen om de vragen altijd of voor een bepaalde periode mee te vragen. Er zijn bijvoorbeeld een aantal vragen die gaan over stagiaires, die kunt u mee laten lopen als er op dat moment stagiaires werkzaam zijn in uw praktijk.

“Wij willen weten hoe we specifieke doelgroepen zoals diabetespatiënten beter kunnen voorzien van zorg. Door hen gerichte vragen te stellen, weten wij wat de individuele behoeftes zijn.”

- Daan Kerklaan, Zorggroep Zorroo -


Meer diepgang

Het patiëntervaringsonderzoek van Qualiview bestaat uit standaard vragen. Omdat geen enkele praktijk hetzelfde is, bieden we u de mogelijkheid om vragen toe te voegen. Met behulp van de open en eigen vragen krijgt u inzicht in relevante bedrijfsinformatie. U kunt uw eigen marktonderzoek doen en zo verder gaan dan de huidige CQi vragen. Zo meet u concrete verbeterpunten en specifieke behoeften van uw klanten.

Bekijk de volledige casus eigen onderzoek

Benchmark in de buurt

Met het eigen onderzoek kunt u fusies, verhuizingen of lokale ontwikkelingen onderzoeken, maar ook hoe u er voor staat in die lokale omgeving. Via vergelijkingssites zoals zorgvergelijker.nl kunnen uw patiënten de zorgverlener kiezen die het beste aan hun wensen voldoet. Met Qualiview kunt u benchmarken, eigen onderzoek doen en krijgt u het verbeterpotentieel te zien. Zo zorgt u ervoor dat u boven aan de lijst komt te staan op de zorgvergelijkingssites. Wij helpen u excelleren.

Enthousiast geworden?

Bent u overtuigd van de kracht van real-time inzicht? Meldt u zich dan direct aan en start vandaag nog met Qualiview.