Trudi Swinkels - Praktijk Brouwer-Swinkels

Trudi Swinkels is al meer dan 35 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Haar specialisatie is bekkenfysiotherapie, maar ook medische trainingstherapie en medical taping zit in haar pakket. In 1990 is de Praktijk Brouwer- Swinkels opgericht. Inmiddels zijn er twee locaties bij gekomen en zijn er al meer dan 15 therapeuten werkzaam in ‘plus’ praktijk Brouwer-Swinkels.

“Wij maken al sinds het begin gebruik van de online monitor van Qualizorg. Het is leuk om te kijken hoe onze patiënten de praktijk beoordelen. Er komt informatie boven tafel die patiënten anders niet zouden geven. Één keer in de 4 weken is er een werkoverleg en worden de resultaten besproken binnen het team. Met de verbeterpunten die hier uit worden gehaald, gaan we aan de slag.

Het gebruikersgemak van Qualiview is prima, we leggen aan de patiënt gemotiveerd uit waarom we graag willen dat ze de vragenlijst invullen. Dat wij met de resultaten kunnen onderhandelen met de verzekeraars spreekt de patiënten aan. 

Trudi Swinkels is enthousiast als ze de nieuwe functionaliteiten hoort van Qualiview. Bijvoorbeeld de bibliotheek waar je eigen vragen kunt toevoegen en de Qualiview-App voor medewerkers. De open vragen van Qualiview zou de eigen vragenlijst die de praktijk naast Qualiview gebruikt, kunnen vervangen. Het is makkelijk om alles overzichtelijk in één resultaten monitor te hebben. Zo kan de kwaliteit van de praktijk goed gemeten en inzichtelijk gemaakt worden.

 

"Er komt informatie boven tafel die patiënten anders niet zouden geven"