Voordelen

{caption}

Alle voordelen van Qualiview

 

Bewezen en ervaren 

  • Meer dan 6 jaar ervaring op het gebied van continue patiëntervaringsonderzoek
  • De patiëntervaringsrapportagetool is een goed doorontwikkeld product en vrij van kinderziektes
  • Meer dan 7.500 eerstelijns zorgorganisaties en 30.000 zorgverleners maken gebruik van de diensten van Qualiview
  • Qualiview is een bedrijf gespecialiseerd in dataverzameling met bewezen producten. Continuïteit en toestroom is gegarandeerd 
  • Qualiview is de specialist in de zorg en marktleider in de paramedische markt
  • Grootste benchmark: Jaarlijks meet Qualiview de ervaring van ruim 1.000.000 patiënten. Zo kunt u objectief vergelijken met de meeste zorgverleningspraktijken op medewerker-, praktijk-, regionaal en landelijk niveau
  • Qualiview is innovatief en investeert continu in ontwikkelingen om haar producten te optimaliseren

Daarom Qualiview

Qualiview is een zeer betrouwbare partner, specialist en marktleider in patiëntervaringsonderzoek. Daarbij bent u verzekerd van een partij met een zeer sterk privacy- en informatiebeveiligingsbeleid.Bekijk al onze voordelen:

 

 

 Optimaal gemak: Continu inzicht in de geanonimiseerde terugkoppeling van uw patiënten via uw eigen online rapportagetool 

 Online rapportagetool

Het online dashboard waar u data in informatie vertaalt en waar u open feedback, complimenten, tips en contactverzoeken van klanten treft.

Volledig doorontwikkeld en geautomatiseerd systeem

Koppelingen met alle grote EPD systemen; geen handmatige verwerking van de gegevens. Door koppeling met een EPD bespaart de zorgverlener minimaal 5 minuten per patiënt voor het patiëntervaringsonderzoek. Bij 12 respondenten vertaalt zich dit in een aanzienlijke tijdsbesparing, waarin de behandelaar twee extra zittingen kan houden.

Vergelijken met vakgenoten

Met de eigen online rapportagetool kunt u de geleverde zorg van uw praktijk vergelijken met een (interne en externe) benchmark. Zo heeft u eenvoudig inzicht in uw verbeterpotentieel.

 

 

 

 Breed aanbod aan mogelijkheden: Haal er uw winst uit en profiteer van de opbrengsten! 

 Qualiview Medewerkers App*

De Qualiview Medewerkers App zorgt ervoor dat uw medewerkers betrokken zijn bij het patiëntervaringsonderzoek en hier enthousiast mee aan de slag gaan. Met de App ontvangen zij persoonlijke complimenten en tips op hun smartphone. Het resultaat: betrokken medewerkers die zorgen voor meer uitgestuurde enquêtes, een hoger respons en meer aandacht voor klantbeleving en uw dienstverlening.

Qualiview widget voor uw website.

Kies uit 3 verschillende formaten!*

Op een eenvoudige wijze de resultaten uit uw patiëntervaringsonderzoek inzichtelijk maken. Dit kan door de Qualiview widget op uw eigen website te tonen. U voldoet met de widget ook aan de informatieplicht van de WKKGZ, waarvoor u patiënten via uw website moet informeren over de kwaliteit van uw praktijk. Dankzij de widget hoeft u dit niet steeds handmatig aan te passen.

Laat zien hoe goed u bent! Ook geschikt voor Narrowcasting (tv schermen in de wachtkamers).

 Kwartaalrapportages

De managementrapportages van Qualiview ontvangt u elk kwartaal. Deze zijn responsive, en dus ook geschikt om op uw smartphone te lezen. U blijft continu op de hoogte van hoe patiënten uw dienstverlening beoordelen. Zo kunt u op tijd reageren om de kwaliteit van zorg, HRM, marketing en eigen onderzoek nog beter te maken.

 Tweewekelijkse activiteitenmail repsonsive

Ook onze tweewekelijkse activiteitenmail is responsive, waardoor u deze eenvoudig op uw smartphone kunt lezen.

 Direct inzicht in uw Top 5 verbeterpotentieel

Qualiview geeft u praktische tips voor verbeterpunten die u kunt aanpakken in uw praktijk voor een nog betere dienstverlening.

 Meerdere disciplines koppelen

Uniek voor grotere praktijken: met Qualiview bedienen wij de gehele paramedische zorg. Vanaf Q1 2017 starten wij namelijk ook met diëtetiek en ergotherapie. Dit betekent dat wij alle paramedische disciplines kunnen aansluiten op één systeem. Dit geeft u overzicht, bespaart tijd en voorkomt dubbele uitvraag bij de patiënt. Daarom worden wij specifiek genoemd als voorkeursleverancier door o.a. Zilveren Kruis, NVH, VvOCM en NVLF.

 Totaaloplossing gezondheidscentrum

Uniek in Nederland: u meet eenvoudig, online en geautomatiseerd de samenwerking tussen diverse disciplines in uw gezondheidscentrum. Met Qualiview krijgt u real time stuur- en verbeterinformatie, op centrum, praktijk en behandelaar niveau. Voorkom dubbele bevraging van uw patiënt.

 Bibliotheek voor eigen marktonderzoek

U heeft de mogelijkheid om naar behoefte extra vragen aan het onderzoek toe te voegen.  

 Voorleesfunctionaliteit

Voorleesfunctionaliteit voor laaggeletterden (10% van de bevolking boven de 18 jaar), inclusief kleuraanduiding van voorgelezen tekst, helpt hen bij het invullen van de vragenlijst. Dit verhoogt het respons onder deze doelgroep.  

 Uitgebreide filter en vergelijk functionaliteit

U kunt objectief vergelijken met de meeste zorgverleningspraktijken op medewerker-, praktijk-, regionaal en landelijk niveau. 

 Schriftelijke surveys*

Mogelijkheid voor het versturen van papieren vragenlijsten tegen meerprijs voor bijvoorbeeld uw oudere doelgroep. 

 Centraal in praktijk invullen survey

Mogelijkheid om bijvoorbeeld op een tablet de vragenlijst in te laten vullen door respondent in de wachtkamer. Hiermee verhoogt u de respons op uw vragenlijsten. 

 Datahistorie

Data uit verleden blijft bij ons beschikbaar en is op termijn te koppelen aan andere bronnen. 

 Rating & reviews in PREM

Reviews zijn voor u van veel waarde. Waarom wordt u wel of niet aanbevolen en wie wil er follow-up contact met uw praktijk?

 E-mailbouncers gerapporteerd

Houd uw e-mailbestand up-to-date, voor uzelf en uw marketing, en kom aan maximale respons voor uzelf en verzekeraars.

 Zoekmachine optimalisatie Google*

Dankzij de exclusieve koppeling van Qualiview met de Google sterren zorgen wij ervoor dat u hoger in de advertentie- en organische zoekresultaten komt van Google. Zo wordt uw praktijk sneller gevonden door (nieuwe) patiënten en klikken ze eerder naar uw website.

 Samenwerking met vergelijkingssite Opiness.nl

Wij hebben een exclusieve samenwerking met de grootste keuze informatiesite voor dienstverleners; Opiness. Door onze koppeling zorgen wij ervoor dat uw patiëntenfeedback automatisch op dit bekende consumentenplatform wordt geplaatst. Dit betekent dat uw praktijk hier vindbaar is en de patiënt de nodige keuze- en kwaliteitsinformatie krijgt om voor uw praktijk te kiezen.

 Opiness zorgverlener Awards

Samen met Opiness introduceren we de Beste Zorgverlener Awards. In het eerste kwartaal van 2017 worden tijdens een groot event onder andere de beste fysiotherapeut, huidtherapeut en logopedist benoemd.

 Valide resultaten inzichtelijk maken voor patiënten

Qualiview kan informatie doorleveren aan sites als Praktijkindebuurt.nl, Kiesvoorjezorg.nl, e.d. zodat u ook op deze websites gevonden wordt.

 Data op Zorgkaart Nederland

Uniek. Qualiview levert voor u door aan Zorgkaart Nederland, zodat uw reviews ook daar compleet en met grote aantallen komen in plaats van 1 of 2 negatieve beoordelingen. 

 Bruikbaar voor uw jaarverslag

Resultaten zijn eenvoudig te downloaden en uitermate geschikt om te gebruiken voor uw jaarverslagen. 

 

 

 

 Maximale zekerheid en veiligheid

 Beheer eigen IT

Qualiview heeft IT in eigen beheer en besteedt geen werk uit aan een toolbouwer waarvan de databeheer voor u onbekend is. Uw data wordt dus niet misbruikt en komt niet op straat te liggen. U bent immers zelf verantwoordelijk voor de data en zelf aansprakelijk volgens de wet datalekken. Wij borgen uw dataveiligheid en voorkomen daarmee boetes en reputatieschade voor u. 

 Privacy en informatiebeveiliging gewaarborgd

Qualiview voldoet aan de richtlijnen van de overheid en het Kwaliteitsinstituut en is hiervoor geaccrediteerd door het CIIO (Kwaliteitsinstituut). 

 Qualizorg B.V. is ISO-27001 gecertificeerd

Het moederbedrijf van Qualiview is ISO 27001 gecertificeerd. Deze internationale norm van informatiebeveiliging is voor u en uw patiënten van essentieel belang. Zorgverzekeraars hechten hier daarom veel waarde aan. U bent immers zelf verantwoordelijk voor de data en zelf aansprakelijk volgens de wet datalekken. Wij borgen uw dataveiligheid en voorkomen daarmee boetes en reputatieschade voor u. 

 Qualizorg B.V. is NEN7510 gecertificeerd

NEN 7510 is de nationale norm van informatiebeveiliging, ontwikkeld door het Nederlandse Normalisatie-instituut. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw data goed beveiligd is en datalekken worden voorkomen. 

 Qualizorg B.V. is ISO 9001 gecertificeerd

Internationale norm voor kwaliteit van de interne organisatie van Qualiview. 

 Hackerstesten

Uniek: Qualiview besteedt jaarlijks ruim € 30.000,- aan security penetratie testen, in verband met wet datalekken ketengarantie zorgverleners. 

 Data oplevering aan derden

Qualiview is preferred partner van zorgverzekeraars, VGZ, CZ, Menzis, Zilveren Kruis. Benoemd. Erkend. Getoetst. 

 

 

 

 Servicegraad, support, trainingen en webinars

 Voordeelafspraken met alle grote netwerken

 Meerjarige overeenkomsten met de belangrijkste netwerken.

 Moeiteloos over naar PREM

De nieuwe korte vragenlijst, mogelijk gemaakt door inspanning Qualiview voor u!

Behoud van uw CQi-gegevens

Uw CQI-data blijft behouden als u bij Qualiview overstapt op de nieuwe PREM-vragenlijst.

 Webinars

Webinars ontwikkeld op verschillende niveaus, ook voor medewerkers, die eenvoudig achter uw eigen pc gevolgd kunnen worden. Zo bent u snel op de hoogte van de functionaliteiten van Qualiview en hoe u de inzichten kunt inzetten voor uw praktijk. 

 Certificaten

Jaarlijks reikt Qualiview het certificaat 'Praktijk met zorg' uit. Het Qualiview certificaat is een compliment voor de praktijk dat u met trots kunt tonen aan uw patiënten. Bij minimaal 10 ingevulde vragenlijsten ontvangt u de digitale versie, vanaf 100 krijgt u een geprint exemplaar.

 Instructievideo's

De instructievideo’s geven u alle informatie over onze rapportagetool en bieden handige tips. Zo bent u snel op de hoogte van de functionaliteiten van Qualiview en hoe u de inzichten kunt inzetten voor uw praktijk.  

 Netwerk- en hotelsessies

We helpen u graag verder met marketing vanuit klantperspectief en helpen u bij uw profilering en instroom.

 Ondersteuning

We bieden posters, flyers en filmpjes die u kunt gebruiken om het patiëntervaringsonderzoek bij uw patiënten onder de aandacht te brengen. Dit verhoogt de bereidheid om mee te werken aan het onderzoek, zodat u een hogere respons krijgt.

 Aantal supportmedewerkers: 10

Duidelijke focus, ons professionele team staat voor u klaar. Qualiview: telefonisch en per e-mail bereikbaar, persoonlijk zonder limiet. Onze uitgebreide en online klantenservice is 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar.

 Respondenten support

Respondenten kunnen ons bellen als ze vragen hebben over de vragenlijsten. Zo hoeft u hier geen tijd aan te besteden.  

 Uw marketingbeleid bepalen

Laat uw resultaten niet onbenut en zet ze in bij marketingactiviteiten. Laat zien hoe goed u bent! 

 Ondersteunend aan uw HR-beleid

Gebruik de resultaten als leidraad bij uw beoordelingsgesprekken en rapportagetool de voortgang van uw medewerkers.

 

 

* Informeer naar de mogelijkheden

 


 

 

 Visie Qualiview

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qualiview is branchewinnaar Zorg&ICT

Rutger van Zuidam, directeur van Qualiview, legt uit waarom.

Sabine Uitslag, voorzitter van de NVH en oud-Tweede Kamerlid, vertelt waarom patiëntervaringsonderzoek zo belangrijk is voor de beroepsgroep.