Voordelen

{caption}

Alle voordelen van Qualiview

 

Bewezen en ervaren 

  • Meer dan 7 jaar ervaring op het gebied van continue klantervaringsonderzoek
  • De patiëntervaringsrapportagetool is een goed doorontwikkeld product en vrij van kinderziektes
  • Meer dan 9.500 eerstelijns zorgorganisaties en 45.000 zorgverleners maken gebruik van de diensten van Qualiview
  • Qualiview is een bedrijf gespecialiseerd in dataverzameling met bewezen producten. Continuïteit en toestroom is gegarandeerd 
  • Qualiview is de specialist in de zorg en marktleider in de paramedische markt
  • Grootste benchmark: Jaarlijks benaderd Qualiview ruim 3.000.000 patiënten. Zo kun je objectief vergelijken met de meeste zorgverleningspraktijken op medewerker-, praktijk-, regionaal en landelijk niveau
  • Qualiview is innovatief en investeert continu in ontwikkelingen om haar producten te optimaliseren

Daarom Qualiview

Qualiview is een zeer betrouwbare partner, specialist en marktleider in klantervaringsonderzoek. Daarbij ben je verzekerd van een partij met een zeer sterk privacy- en informatiebeveiligingsbeleid.Bekijk al onze voordelen:

 

 

 Optimaal gemak: Continu inzicht in de geanonimiseerde terugkoppeling van je cliënten via je eigen online rapportagetool 

 Online rapportagetool

Het online dashboard waar je data in informatie vertaalt en waar u open feedback, complimenten, tips en contactverzoeken van klanten treft.

Volledig doorontwikkeld en geautomatiseerd systeem

Koppelingen met alle grote EPD systemen; geen handmatige verwerking van de gegevens. Door koppeling met een EPD bespaart de zorgverlener minimaal 5 minuten per cliënt voor het patiëntervaringsonderzoek. Bij 12 respondenten vertaalt zich dit in een aanzienlijke tijdsbesparing, waarin de behandelaar twee extra zittingen kan houden.

Vergelijken met vakgenoten

Met de eigen online rapportagetool kun je de geleverde zorg van je zorgorganisatie vergelijken met een (interne en externe) benchmark. Zo heb je eenvoudig inzicht in je verbeterpotentieel.

 

 

 

 Breed aanbod aan mogelijkheden: Haal er je winst uit en profiteer van de opbrengsten! 

 Qualiview Medewerkers App*

De Qualiview Medewerkers App zorgt ervoor dat jemedewerkers betrokken zijn bij het klantervaringsonderzoek en hier enthousiast mee aan de slag gaan. Met de App ontvangen zij persoonlijke complimenten en tips op hun smartphone. Het resultaat: betrokken medewerkers die zorgen voor meer uitgestuurde vragenlijsten, een hoger respons en meer aandacht voor klantbeleving en je dienstverlening.

Qualiview widget voor uw website.

Kies uit 3 verschillende formaten!*

Op een eenvoudige wijze de resultaten uit je klantervaringsonderzoek inzichtelijk maken. Dit kan door de Qualiview widget op je eigen website te tonen. Je voldoet met de widget ook aan de informatieplicht van de Wkkgz, waarvoor je cliënten via je website moet informeren over de kwaliteit van je zorgorganisatie. Dankzij de widget hoef je dit niet steeds handmatig aan te passen.

Laat zien hoe goed je bent! Ook geschikt voor Narrowcasting (tv schermen in de wachtkamers).

 Kwartaalrapportages

De managementrapportages van Qualiview ontvang je elk kwartaal. Deze zijn responsive, en dus ook geschikt om op je smartphone te lezen. Je blijft continu op de hoogte van hoe cliënten je dienstverlening beoordelen. Zo kun je op tijd reageren om de kwaliteit van zorg, HRM, marketing en eigen onderzoek nog beter te maken.

 Tweewekelijkse activiteitenmail repsonsive

Ook onze tweewekelijkse activiteitenmail is responsive, waardoor je deze eenvoudig op je smartphone kunt lezen.

 Direct inzicht in uw Top 5 verbeterpotentieel

Qualiview geeft je praktische tips voor verbeterpunten die je kunt aanpakken in je zorgorganisatie voor een nog betere dienstverlening.

 Meerdere disciplines koppelen

Uniek voor grotere praktijken: met Qualiview bedienen wij de gehele paramedische zorg. Dit betekent dat wij alle paramedische disciplines kunnen aansluiten op één systeem. Dit geeft u overzicht, bespaart tijd en voorkomt dubbele uitvraag bij de patiënt. Daarom worden wij specifiek genoemd als voorkeursleverancier door o.a. Zilveren Kruis, NVH, VvOCM en NVLF.

 Totaaloplossing gezondheidscentrum

Uniek in Nederland: je maakt eenvoudig, online en geautomatiseerd de samenwerking tussen diverse disciplines in je gezondheidscentrum inzichtelijk. Met Qualiview krijg je real time stuur- en verbeterinformatie, op centrum-, praktijk- en behandelaarniveau. Voorkom dubbele bevraging van je cliënt.

 Bibliotheek voor eigen marktonderzoek

Je hebt de mogelijkheid om naar behoefte extra vragen aan het onderzoek toe te voegen.  

 Voorleesfunctionaliteit

Voorleesfunctionaliteit voor laaggeletterden (10% van de bevolking boven de 18 jaar), inclusief kleuraanduiding van voorgelezen tekst, helpt hen bij het invullen van de vragenlijst. Dit verhoogt het respons onder deze doelgroep.  

 Uitgebreide filter en vergelijk functionaliteit

Je kunt objectief vergelijken met de meeste zorgverleningspraktijken op medewerker-, praktijk-, regionaal en landelijk niveau. 

 Schriftelijke surveys*

Mogelijkheid voor het versturen van papieren vragenlijsten tegen meerprijs voor bijvoorbeeld je oudere doelgroep. 

 Centraal in praktijk invullen survey

Mogelijkheid om bijvoorbeeld op een tablet de vragenlijst in te laten vullen door respondent in de wachtkamer. Hiermee verhoog je de respons op uw vragenlijsten. 

 Datahistorie

Data uit verleden blijft bij ons beschikbaar en is op termijn te koppelen aan andere bronnen. 

 Rating & reviews in PREM

Reviews zijn voor je van veel waarde. Waarom word je wel of niet aanbevolen en wie wil er follow-up contact met je zorgorganisatie?

 E-mailbouncers gerapporteerd

Houd je e-mailbestand up-to-date, voor jezelf en je marketing, en kom aan maximale respons voor jezelf en verzekeraars.

 Zoekmachine optimalisatie Google*

Dankzij de exclusieve koppeling van Qualiview met de Google sterren zorgen wij ervoor dat je hoger in de advertentie- en organische zoekresultaten komt van Google. Zo wordt je praktijk sneller gevonden door (nieuwe) cliënten en klikken ze eerder naar je website.

 Samenwerking met vergelijkingssite Opiness.nl

Wij hebben een exclusieve samenwerking met de grootste keuze informatiesite voor dienstverleners; Opiness. Door onze koppeling zorgen wij ervoor dat je klantenfeedback automatisch op dit bekende consumentenplatform wordt geplaatst. Dit betekent dat je zorgorganisatie hier vindbaar is en de cliënt de nodige keuze- en kwaliteitsinformatie krijgt om voor je organisatie te kiezen.

 Qualiview Zorgverlener Awards

Jaarlijks worden tijdens het grote event Qualiview Zorgverlener Awards onder andere de beste fysiotherapeut, oefentherapeut, huidtherapeut en logopedist benoemd.

 Valide resultaten inzichtelijk maken voor patiënten

Qualiview kan informatie doorleveren aan sites als Praktijkindebuurt.nl, Kiesvoorjezorg.nl, e.d. zodat je ook op deze websites gevonden wordt.

 Data op Zorgkaart Nederland

Uniek. Qualiview levert voor je door aan Zorgkaart Nederland, zodat je reviews ook daar compleet en met grote aantallen komen in plaats van 1 of 2 negatieve beoordelingen. 

 Bruikbaar voor uw jaarverslag

Resultaten zijn eenvoudig te downloaden en uitermate geschikt om te gebruiken voor je jaarverslagen. 

 

 

 

 Maximale zekerheid en veiligheid

 Beheer eigen IT

Qualiview heeft IT in eigen beheer en besteedt geen werk uit aan een toolbouwer waarvan de databeheer voor je onbekend is. Je data wordt dus niet misbruikt en komt niet op straat te liggen. Je bent immers zelf verantwoordelijk voor de data en zelf aansprakelijk volgens de wet datalekken. Wij borgen je dataveiligheid en voorkomen daarmee boetes en reputatieschade voor je. 

 Privacy en informatiebeveiliging gewaarborgd

Qualiview voldoet aan de richtlijnen van de overheid en het Kwaliteitsinstituut en is hiervoor geaccrediteerd door het CIIO (Kwaliteitsinstituut). 

 Qualizorg B.V. is ISO-27001 gecertificeerd

Het moederbedrijf van Qualiview is ISO 27001 gecertificeerd. Deze internationale norm van informatiebeveiliging is voor je en je cliënten van essentieel belang. Zorgverzekeraars hechten hier daarom veel waarde aan. Je bent immers zelf verantwoordelijk voor de data en zelf aansprakelijk volgens de wet datalekken. Wij borgen je dataveiligheid en voorkomen daarmee boetes en reputatieschade voor je. 

 Qualizorg B.V. is NEN7510 gecertificeerd

NEN 7510 is de nationale norm van informatiebeveiliging, ontwikkeld door het Nederlandse Normalisatie-instituut. Hiermee ben je ervan verzekerd dat je data goed beveiligd is en datalekken worden voorkomen. 

 Qualizorg B.V. is ISO 9001 gecertificeerd

Internationale norm voor kwaliteit van de interne organisatie van Qualiview. 

 Hackerstesten

Uniek: Qualiview besteedt jaarlijks ruim € 30.000,- aan security penetratie testen, in verband met wet datalekken ketengarantie zorgverleners. 

 Data oplevering aan derden

Qualiview is preferred partner van zorgverzekeraars, VGZ, CZ, Menzis, Zilveren Kruis. Benoemd. Erkend. Getoetst. 

 

 

 

 Servicegraad, support, trainingen en webinars

 Voordeelafspraken met alle grote netwerken

 Meerjarige overeenkomsten met de belangrijkste netwerken.

 Moeiteloos over naar PREM

De nieuwe korte vragenlijst, mogelijk gemaakt door inspanning Qualiview voor je!

Behoud van je CQi/PREM-gegevens

Je CQi/PREM-data blijft behouden als je bij Qualiview overstapt op een nieuwe PREM-vragenlijst.

 Webinars

Webinars ontwikkeld op verschillende niveaus, ook voor medewerkers, die eenvoudig achter je eigen pc gevolgd kunnen worden. Zo ben je snel op de hoogte van de functionaliteiten van Qualiview en hoe je de inzichten kunt inzetten voor je organisatie. 

 Certificaten

Jaarlijks reikt Qualiview het certificaat 'Praktijk met zorg' uit. Het Qualiview certificaat is een compliment voor de organisatie dat je met trots kunt tonen aan je cliënten. Bij minimaal 10 ingevulde vragenlijsten ontvang je de digitale versie, vanaf 100 krijg je een geprint exemplaar.

 Instructievideo's

De instructievideo’s geven je alle informatie over onze rapportagetool en bieden handige tips. Zo ben je snel op de hoogte van de functionaliteiten van Qualiview en hoe je de inzichten kunt inzetten voor je organisatie.  

 Netwerk- en hotelsessies

We helpen je graag verder met marketing vanuit klantperspectief en helpen je bij je profilering en instroom.

 Ondersteuning

We bieden posters, flyers en filmpjes die je kunt gebruiken om het klantervaringsonderzoek bij je cliënten onder de aandacht te brengen. Dit verhoogt de bereidheid om mee te werken aan het onderzoek, zodat je een hogere respons krijgt.

 Aantal supportmedewerkers: 10

Duidelijke focus, ons professionele team staat voor u klaar. Qualiview: telefonisch en per e-mail bereikbaar, persoonlijk zonder limiet. Onze uitgebreide en online klantenservice is 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar.

 Respondenten support

Respondenten kunnen ons bellen als ze vragen hebben over de vragenlijsten. Zo hoef je hier geen tijd aan te besteden.  

 Uw marketingbeleid bepalen

Laat je resultaten niet onbenut en zet ze in bij marketingactiviteiten. Laat zien hoe goed je bent! 

 Ondersteunend aan uw HR-beleid

Gebruik de resultaten als leidraad bij je beoordelingsgesprekken en rapportagetool de voortgang van je medewerkers.

 

 

* Informeer naar de mogelijkheden

 


 

 

 Visie Qualiview