Met de widget van Qualiview
maak je je prestaties zichtbaar

{caption}

Je praktijk levert kwaliteit en dat mag iedereen weten! Potentiële patiënten laten zich steeds vaker via het internet informeren. Steeds vaker maken mensen keuzes voor diensten en producten op basis van ervaringen van een ander. Denk aan Zoover, Tweakers.net of TheFork. Het is daarom van toegevoegde waarde om de resultaten van je klantervaringsonderzoek inzichtelijk te maken voor potentiële cliënten. Niet alleen in advertenties, maar ook op je eigen website. Dit kan eenvoudig door de Qualiview widget op je eigen website te tonen. Met onze widget toon je eenvoudig je algemene beoordeling, de NPS en de scores op de verschillende domeinen/thema's. Zo heeft je potentiële klant in één opslag duidelijk hoe je klanten over je denken. Kanttekening is wel dat de widget pas getoond wordt wanneer je 10 of meer ingevulde vragenlijsten hebt. 

Investering

Voor de kosten hoef je het niet te laten. De investering bedraagt slechts € 27,50 excl. btw per jaar. Kortom, toon je resultaten op je website en laat zien waarom men voor je praktijk moet kiezen.

"Met de widget van Qualiview laat ik op mijn eigen website zien hoe mijn patiënten mijn praktijk waarderen."

Drie formaten

De Qualiview widget is beschikbaar in drie formaten: verticaal, horizontaal en mini. Als je een widget afneemt heb je keuze uit alle drie en kun je dus zelf kiezen welke het beste in het format van je website past. Met een eenvoudige wijziging in de code is het formaat aan te passen.

De verticale en horizontale widget geven alle scores weer, de mini-widget alleen je Algemene beoordeling. Voor meer informatie verwijst de mini-widget naar het horizontale model. 

 

Direct bestellen?

Ben je al klant en wil je de Qualiview Widget direct bestellen? Dit kan gemakkelijk via ons bestelformulier. Na het invullen van het bestelformulier activeren wij jouw widget binnen 5 werkdagen.

Ben je al klant en heb je nog vragen over de Qualiview Widget? Neem dan contact op met onze adviseurs via .(JavaScript must be enabled to view this email address) of bel met 0570 - 82 02 19. Nog geen klant? Dan kun je tijdens het aanmelden kiezen voor aanvullende diensten zoals de widget of het promotiepakket.