Met de widget van Qualiview
maakt u uw prestaties zichtbaar

{caption}

Uw praktijk levert kwaliteit en dat mag iedereen weten! Potentiële patiënten laten zich steeds vaker via het internet informeren. Steeds vaker maken mensen keuzes voor diensten en producten op basis van ervaringen van een ander. Denk aan Zoover, Tweakers.net of Iens. Het is daarom van toegevoegde waarde om de resultaten van uw patiëntervaringsonderzoek inzichtelijk te maken voor potentiële patiënten. Niet alleen in advertenties, maar ook op uw eigen website. Dit kan eenvoudig door de Qualiview widget op uw eigen website te tonen. Met onze widget toont u eenvoudig uw algemene beoordeling, de NPS en de scores op de verschillende thema's. Zo heeft uw potentiële klant in één opslag duidelijk hoe uw klanten over u denken. Kanttekening is wel dat de widget pas getoond wordt wanneer u 10 of meer ingevulde vragenlijsten heeft. 

Investering

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. De investering bedraagt slechts €26,00 excl. BTW per jaar en in veel gevallen heeft u deze investering er al met 1 extra behandeling uit. Kortom, toon uw resultaten op uw website en laat zien waarom men voor uw praktijk moet kiezen.

"Met de widget van Qualiview laat ik op mijn eigen website zien hoe mijn patiënten mijn praktijk waarderen."

Drie formaten

De Qualiview widget is beschikbaar in drie formaten: verticaal, horizontaal en mini. Als u een widget afneemt heeft u keuze uit alle drie en kunt u dus zelf kiezen welke het beste in het format van uw website past. Met een eenvoudige wijziging in de code is het formaat aan te passen.

De verticale en horizontale widget geven alle scores weer, de mini-widget alleen uw Algemene beoordeling. Voor meer informatie verwijst de mini-widget naar het horizontale model.